Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Косовенко Марія Савеліївна - Технологія приготування їжі

Косовенко Марія Савеліївна - Технологія приготування їжі

Технологія приготування їжі
Недоступно
 0 из 1
Книга
Автор: Косовенко Марія Савеліївна
Технологія приготування їжі : Підручник для профес.-техн. закладів
Видавництво: Факт, 2003 г.
ISBN 966-84082-7-6

(UA) Книга
XIII> 52387
602854 Главный филиал

Косовенко, Марія Савеліївна.
Технологія приготування їжі : Підручник для профес.-техн. закладів / Марія Савеліївна Косовенко, Жанна Миколаївна Смірнова, Лідія Яківна Старовойт.– К. : Факт, 2003.– 360 с. : іл.
40 000 пр. – На укр. яз.
ISBN 966-84082-7-6 : 17.80.

ББК Л99я723

-- 1. Кулінарія – Підручники, посібники.



© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025