Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Косовенко Марія Савеліївна - Технологія приготування їжі
Косовенко Марія Савеліївна - Технологія приготування їжі
Книга
Автор: Косовенко Марія Савеліївна
Технологія приготування їжі : Підручник для профес.-техн. закладів
Видавництво: Факт, 2003 г.
ISBN 966-84082-7-6
Автор: Косовенко Марія Савеліївна
Технологія приготування їжі : Підручник для профес.-техн. закладів
Видавництво: Факт, 2003 г.
ISBN 966-84082-7-6
(UA) Книга
XIII> 52387
602854 Главный филиал
Косовенко, Марія Савеліївна.
Технологія приготування їжі : Підручник для профес.-техн. закладів / Марія Савеліївна Косовенко, Жанна Миколаївна Смірнова, Лідія Яківна Старовойт.– К. : Факт, 2003.– 360 с. : іл.
40 000 пр. – На укр. яз.
ISBN 966-84082-7-6 : 17.80.
ББК Л99я723
-- 1. Кулінарія – Підручники, посібники.
XIII> 52387
602854 Главный филиал
Косовенко, Марія Савеліївна.
Технологія приготування їжі : Підручник для профес.-техн. закладів / Марія Савеліївна Косовенко, Жанна Миколаївна Смірнова, Лідія Яківна Старовойт.– К. : Факт, 2003.– 360 с. : іл.
40 000 пр. – На укр. яз.
ISBN 966-84082-7-6 : 17.80.
ББК Л99я723
-- 1. Кулінарія – Підручники, посібники.