Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Шевченко Роман Іванович - Розробка технології хлібобулочних виробів з використанням рослинних білків
Шевченко Роман Іванович - Розробка технології хлібобулочних виробів з використанням рослинних білків
Автореферат/Дисертація
Автор: Шевченко Роман Іванович
Розробка технології хлібобулочних виробів з використанням рослинних білків : Автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2003 г.
ISBN відсутній
Автор: Шевченко Роман Іванович
Розробка технології хлібобулочних виробів з використанням рослинних білків : Автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2003 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 135745
Главный филиал
Шевченко, Роман Іванович.
Розробка технології хлібобулочних виробів з використанням рослинних білків : Автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Роман Іванович Шевченко; В.о. Одес. нац. акад. харч. технологій.– Одеса : [б.в.], 2003.– 17 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Технологія хлібопекарських продуктів та харчоконцентратів.
A 135745
Главный филиал
Шевченко, Роман Іванович.
Розробка технології хлібобулочних виробів з використанням рослинних білків : Автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Роман Іванович Шевченко; В.о. Одес. нац. акад. харч. технологій.– Одеса : [б.в.], 2003.– 17 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Технологія хлібопекарських продуктів та харчоконцентратів.