Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Богушева Валентина Ивановна - Технология приготовления пищи

Богушева Валентина Ивановна - Технология приготовления пищи

Технология приготовления пищи
Недоступно
 0 из 1
Книга
Автор: Богушева Валентина Ивановна
Технология приготовления пищи : Учебник для студ. средних спец. заведений обуч. по спец. 2711 "Технология продуктов общественного питания"
Серія: Технология сервиса
Видавництво: ИКЦ МарТ, ИЦ "МарТ", 2005 г.
ISBN 5-241-00471-8

(UA) Книга
XIII> 53121
608858 Главный филиал

Богушева, Валентина Ивановна.
Технология приготовления пищи : Учебник для студ. средних спец. заведений обуч. по спец. 2711 "Технология продуктов общественного питания" / Валентина Ивановна Богушева.– М. : ИКЦ МарТ; Ростов-на-Дону : ИЦ "МарТ", 2005.– 320 с.– (Технология сервиса)
5000 экз. – На рус. яз.
ISBN 5-241-00471-8 : 31.29.

ББК Л99я722

-- 1. Кулінарія – Підручники, посібники.



© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025