Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Іоргачова Катерина Георгіївна - Наукові основи технологій кондитерських виробів з використанням функціональних рослинних добавок
Іоргачова Катерина Георгіївна - Наукові основи технологій кондитерських виробів з використанням функціональних рослинних добавок
Автореферат/Дисертація
Автор: Іоргачова Катерина Георгіївна
Наукові основи технологій кондитерських виробів з використанням функціональних рослинних добавок : Автореф. дис. ... д-ра техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2004 г.
ISBN відсутній
Автор: Іоргачова Катерина Георгіївна
Наукові основи технологій кондитерських виробів з використанням функціональних рослинних добавок : Автореф. дис. ... д-ра техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2004 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 136373
Главный филиал
Іоргачова, Катерина Георгіївна.
Наукові основи технологій кондитерських виробів з використанням функціональних рослинних добавок : Автореф. дис ... д-ра техн. наук : 05.18.01 / Катерина Георгіївна Іоргачова; В.о. Одес. нац. акад. харч. технологій.– Одеса : [б.в.], 2004.– 37 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Технологія хлібопекарських продуктів та харчоконцентратів.
A 136373
Главный филиал
Іоргачова, Катерина Георгіївна.
Наукові основи технологій кондитерських виробів з використанням функціональних рослинних добавок : Автореф. дис ... д-ра техн. наук : 05.18.01 / Катерина Георгіївна Іоргачова; В.о. Одес. нац. акад. харч. технологій.– Одеса : [б.в.], 2004.– 37 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Технологія хлібопекарських продуктів та харчоконцентратів.