Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Тележенко Любов Миколаївна - Наукові основи збереження біологічно активних речовин в технологіях переробки фруктів та овочів
Тележенко Любов Миколаївна - Наукові основи збереження біологічно активних речовин в технологіях переробки фруктів та овочів
Автореферат/Дисертація
Автор: Тележенко Любов Миколаївна
Наукові основи збереження біологічно активних речовин в технологіях переробки фруктів та овочів : Автореф. дис. ... д-ра техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2004 г.
ISBN відсутній
Автор: Тележенко Любов Миколаївна
Наукові основи збереження біологічно активних речовин в технологіях переробки фруктів та овочів : Автореф. дис. ... д-ра техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2004 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 136234
Главный филиал
Тележенко, Любов Миколаївна.
Наукові основи збереження біологічно активних речовин в технологіях переробки фруктів та овочів : Автореф. дис ... д-ра техн. наук : 05.18.13 / Любов Миколаївна Тележенко; В.о. Одес. нац. акад. харч. технологій.– Одеса : [б.в.], 2004.– 37 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Технологія консервованих продуктів.
A 136234
Главный филиал
Тележенко, Любов Миколаївна.
Наукові основи збереження біологічно активних речовин в технологіях переробки фруктів та овочів : Автореф. дис ... д-ра техн. наук : 05.18.13 / Любов Миколаївна Тележенко; В.о. Одес. нац. акад. харч. технологій.– Одеса : [б.в.], 2004.– 37 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Технологія консервованих продуктів.