Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Селіванська Ірина Олександрівна - Розробка технології комплексної переробки сої з отриманням консервованих продуктів
Селіванська Ірина Олександрівна - Розробка технології комплексної переробки сої з отриманням консервованих продуктів
Автореферат/Дисертація
Автор: Селіванська Ірина Олександрівна
Розробка технології комплексної переробки сої з отриманням консервованих продуктів : Автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2005 г.
ISBN відсутній
Автор: Селіванська Ірина Олександрівна
Розробка технології комплексної переробки сої з отриманням консервованих продуктів : Автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2005 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 137832
Главный филиал
Селіванська, Ірина Олександрівна.
Розробка технології комплексної переробки сої з отриманням консервованих продуктів : Автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.13 / Ірина Олександрівна Селіванська; В.о. Одес. нац. акад. харч. технологій.– Одеса : [б.в.], 2005.– 18 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Технологія консервованих продуктів.
A 137832
Главный филиал
Селіванська, Ірина Олександрівна.
Розробка технології комплексної переробки сої з отриманням консервованих продуктів : Автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.13 / Ірина Олександрівна Селіванська; В.о. Одес. нац. акад. харч. технологій.– Одеса : [б.в.], 2005.– 18 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Технологія консервованих продуктів.