Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Паламарчук Ганна Станіславівна - Удосконалення технології розсільного заморожування риби
Паламарчук Ганна Станіславівна - Удосконалення технології розсільного заморожування риби
Автореферат/Дисертація
Автор: Паламарчук Ганна Станіславівна
Удосконалення технології розсільного заморожування риби : Автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2005 г.
ISBN відсутній
Автор: Паламарчук Ганна Станіславівна
Удосконалення технології розсільного заморожування риби : Автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2005 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 137661
Главный филиал
Паламарчук, Ганна Станіславівна.
Удосконалення технології розсільного заморожування риби : Автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Ганна Станіславівна Паламарчук; В.о. Одес. нац. акад. харч. технологій.– Одеса : [б.в.], 2005.– 18 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Технологія м'ясних, молочних та рибних продуктів.
A 137661
Главный филиал
Паламарчук, Ганна Станіславівна.
Удосконалення технології розсільного заморожування риби : Автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Ганна Станіславівна Паламарчук; В.о. Одес. нац. акад. харч. технологій.– Одеса : [б.в.], 2005.– 18 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Технологія м'ясних, молочних та рибних продуктів.