Одеська національна наукова
бібліотека
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день
Електронний каталог
Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.
Пошук :
Нові надходження
Простий пошук
Автори
Видавництва
Серії
Тезауруси
Індекси УДК
Довідка :
Як освоїти пошук в ЕК
Приклади оформлення бланка вимоги
Перелік наукових спеціальностей
Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS
Електронний каталог : 663/664.02(079.1)
К списку индексов УДК
663/664.02(079.1)
Зв'язані описи:
Відобразити для друку:
сторінку
|
інверсія
|
сброс
|
друк
(
0
)
Недоступно
0 из 2
Книга
Процеси і апарати харчових виробництв: зб. тест. завдань, для студентів спец. 181 "Харчові технології", спеціалізації "Технологія продукції ресторанного бізнесу" всіх форм навчання
Вид-во Львів. торг.-екон. ун-ту, 2017 г.
ISBN відсутній