Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Основи сенсорного аналізу харчових продуктів
Основи сенсорного аналізу харчових продуктів
Книга
Автор:
Основи сенсорного аналізу харчових продуктів : навч. посіб.
Видавництво: Видавничий дім "Гельветика", 2020 г.
ISBN 978-966-992-136-9
Автор:
Основи сенсорного аналізу харчових продуктів : навч. посіб.
Видавництво: Видавничий дім "Гельветика", 2020 г.
ISBN 978-966-992-136-9
(UA) Книга
XIII> 69738
892102 Главный филиал
Основи сенсорного аналізу харчових продуктів : навч. посіб. / О. Б. Ткаченко, Н. В. Каменева, О. О. Тітлова, Я. Г. Верхівкер, І. В. Солоницька, Одес. нац. акад. харч. технологій.– Одеса : Видавничий дім "Гельветика", 2020.– 303 с. : іл., схеми, табл.
300 пр.– Бібліогр. в кінці розд. – На укр. яз.
ISBN 978-966-992-136-9.
УДК 663/664:543.92](075.8)
-- 1. Продукти, харчові – Аналіз, сенсорний – Підручники, посібники.
XIII> 69738
892102 Главный филиал
Основи сенсорного аналізу харчових продуктів : навч. посіб. / О. Б. Ткаченко, Н. В. Каменева, О. О. Тітлова, Я. Г. Верхівкер, І. В. Солоницька, Одес. нац. акад. харч. технологій.– Одеса : Видавничий дім "Гельветика", 2020.– 303 с. : іл., схеми, табл.
300 пр.– Бібліогр. в кінці розд. – На укр. яз.
ISBN 978-966-992-136-9.
УДК 663/664:543.92](075.8)
-- 1. Продукти, харчові – Аналіз, сенсорний – Підручники, посібники.