Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Ткаченко Оксана Борисівна - Наукові основи вдосконалення технології білих столових вин шляхом регулювання окислювально-віднов...
Ткаченко Оксана Борисівна - Наукові основи вдосконалення технології білих столових вин шляхом регулювання окислювально-віднов...
Автореферат/Дисертація
Автор: Ткаченко Оксана Борисівна
Наукові основи вдосконалення технології білих столових вин шляхом регулювання окислювально-віднов... : автореф. дис. ... д-ра техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2010 г.
ISBN відсутній
Автор: Ткаченко Оксана Борисівна
Наукові основи вдосконалення технології білих столових вин шляхом регулювання окислювально-віднов... : автореф. дис. ... д-ра техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2010 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 161851
Главный филиал
Ткаченко, Оксана Борисівна.
Наукові основи вдосконалення технології білих столових вин шляхом регулювання окислювально-відновних процесів їх виробництва : автореф. дис ... д-ра техн. наук : 05.18.05 / Оксана Борисівна Ткаченко; В.о. НАН України. Ін-т винограду і вина "Магарач".– Ялта : [б.в.], 2010.– 44 с.
60 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Технологія цукристих речовин та продуктів бродіння.
A 161851
Главный филиал
Ткаченко, Оксана Борисівна.
Наукові основи вдосконалення технології білих столових вин шляхом регулювання окислювально-відновних процесів їх виробництва : автореф. дис ... д-ра техн. наук : 05.18.05 / Оксана Борисівна Ткаченко; В.о. НАН України. Ін-т винограду і вина "Магарач".– Ялта : [б.в.], 2010.– 44 с.
60 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Технологія цукристих речовин та продуктів бродіння.