Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Капліна Тетяна Вікторівна - Наукове обгрунтування та розробка технології харчових продуктів з використанням сировини, обробле...
Капліна Тетяна Вікторівна - Наукове обгрунтування та розробка технології харчових продуктів з використанням сировини, обробле...
Автореферат/Дисертація
Автор: Капліна Тетяна Вікторівна
Наукове обгрунтування та розробка технології харчових продуктів з використанням сировини, обробле... : автореф. дис. ... д-ра техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2012 г.
ISBN відсутній
Автор: Капліна Тетяна Вікторівна
Наукове обгрунтування та розробка технології харчових продуктів з використанням сировини, обробле... : автореф. дис. ... д-ра техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2012 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 184646
Главный филиал
Капліна, Тетяна Вікторівна.
Наукове обгрунтування та розробка технології харчових продуктів з використанням сировини, обробленої фізичними методами : автореф. дис ... д-ра техн. наук : 05.18.16 / Тетяна Вікторівна Капліна; В.о. Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі.– Харків : [б.в.], 2012.– 33 с.
150 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Технологія продуктів харчування.
A 184646
Главный филиал
Капліна, Тетяна Вікторівна.
Наукове обгрунтування та розробка технології харчових продуктів з використанням сировини, обробленої фізичними методами : автореф. дис ... д-ра техн. наук : 05.18.16 / Тетяна Вікторівна Капліна; В.о. Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі.– Харків : [б.в.], 2012.– 33 с.
150 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Технологія продуктів харчування.