Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Хомич, Галина Панасівна - Наукові основи технології переробки фруктово-ягідної дикорослої сировини
Хомич, Галина Панасівна - Наукові основи технології переробки фруктово-ягідної дикорослої сировини
Автореферат/Дисертація
Автор: Хомич, Галина Панасівна
Наукові основи технології переробки фруктово-ягідної дикорослої сировини : автореф. дис ... канд. мед. наук
Видавництво: [б.в.], 2012 г.
ISBN відсутній
Автор: Хомич, Галина Панасівна
Наукові основи технології переробки фруктово-ягідної дикорослої сировини : автореф. дис ... канд. мед. наук
Видавництво: [б.в.], 2012 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 183628
Главный филиал
Хомич, Галина Панасівна.
Наукові основи технології переробки фруктово-ягідної дикорослої сировини : автореф. дис ... канд. мед. наук : 05.18.13 / Галина Панасівна Хомич, Одес. нац. акад. харч. технологій.– Одеса : [б.в.], 2012.– 36 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія консервованих і охолоджених харчових продуктів.
A 183628
Главный филиал
Хомич, Галина Панасівна.
Наукові основи технології переробки фруктово-ягідної дикорослої сировини : автореф. дис ... канд. мед. наук : 05.18.13 / Галина Панасівна Хомич, Одес. нац. акад. харч. технологій.– Одеса : [б.в.], 2012.– 36 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія консервованих і охолоджених харчових продуктів.