Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Методи контролю харчових виробництв
Методи контролю харчових виробництв
Багатотомне видання
Автор:
Методи контролю харчових виробництв : Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів спеціальності 6.091700 "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса" денної та заочної форми навчання
Видавництво: НУХТ, б.г.
ISBN відсутній
Автор:
Методи контролю харчових виробництв : Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів спеціальності 6.091700 "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса" денної та заочної форми навчання
Видавництво: НУХТ, б.г.
ISBN відсутній
(UA) Многотомник
Методи контролю харчових виробництв : Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів спеціальності 6.091700 "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса" денної та заочної форми навчання.– К. : НУХТ . – На укр. яз.
Методи контролю харчових виробництв : Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів спеціальності 6.091700 "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса" денної та заочної форми навчання.– К. : НУХТ . – На укр. яз.