Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Одарченко, Андрій Миколайович - Розвиток наукових основ формування якості харчових продуктів при консервуванні холодом
Одарченко, Андрій Миколайович - Розвиток наукових основ формування якості харчових продуктів при консервуванні холодом
Автореферат/Дисертація
Автор: Одарченко, Андрій Миколайович
Розвиток наукових основ формування якості харчових продуктів при консервуванні холодом : автореф. дис. … д-ра техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній
Автор: Одарченко, Андрій Миколайович
Розвиток наукових основ формування якості харчових продуктів при консервуванні холодом : автореф. дис. … д-ра техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 198874
Главный филиал
Одарченко, Андрій Миколайович.
Розвиток наукових основ формування якості харчових продуктів при консервуванні холодом : автореф. дис. … д-ра техн. наук : 05.18.13 / Андрій Миколайович Одарченко, Одес. нац. акад. харч. технологій.– Одеса : [б.в.], 2014.– 36 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія консервованих і охолоджених харчових продуктів.
A 198874
Главный филиал
Одарченко, Андрій Миколайович.
Розвиток наукових основ формування якості харчових продуктів при консервуванні холодом : автореф. дис. … д-ра техн. наук : 05.18.13 / Андрій Миколайович Одарченко, Одес. нац. акад. харч. технологій.– Одеса : [б.в.], 2014.– 36 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія консервованих і охолоджених харчових продуктів.