Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Петруша, Оксана Олександрівна - Удосконалення технологічного процесу попередньої дефекації дифузійного соку шляхом моделювання та...
Петруша, Оксана Олександрівна - Удосконалення технологічного процесу попередньої дефекації дифузійного соку шляхом моделювання та...
Автореферат/Дисертація
Автор: Петруша, Оксана Олександрівна
Удосконалення технологічного процесу попередньої дефекації дифузійного соку шляхом моделювання та... : автореф. дис. … канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній
Автор: Петруша, Оксана Олександрівна
Удосконалення технологічного процесу попередньої дефекації дифузійного соку шляхом моделювання та... : автореф. дис. … канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 202855
Главный филиал
Петруша, Оксана Олександрівна.
Удосконалення технологічного процесу попередньої дефекації дифузійного соку шляхом моделювання та оптимізації : автореф. дис. … канд. техн. наук : 05.18.05 / Оксана Олександрівна Петруша, Нац. ун-т харч. технологій.– К. : [б.в.], 2013.– 20 с.
130 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Технологія цукристих речовин та продуктів бродіння.
A 202855
Главный филиал
Петруша, Оксана Олександрівна.
Удосконалення технологічного процесу попередньої дефекації дифузійного соку шляхом моделювання та оптимізації : автореф. дис. … канд. техн. наук : 05.18.05 / Оксана Олександрівна Петруша, Нац. ун-т харч. технологій.– К. : [б.в.], 2013.– 20 с.
130 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Технологія цукристих речовин та продуктів бродіння.