Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Одарченко, Дмитро Миколайович - Розвиток методології та методів оцінки якості та автентичності сировини в технологіях заморожених...
Одарченко, Дмитро Миколайович - Розвиток методології та методів оцінки якості та автентичності сировини в технологіях заморожених...
Автореферат/Дисертація
Автор: Одарченко, Дмитро Миколайович
Розвиток методології та методів оцінки якості та автентичності сировини в технологіях заморожених... : автореф. дис. … д-ра техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2015 г.
ISBN відсутній
Автор: Одарченко, Дмитро Миколайович
Розвиток методології та методів оцінки якості та автентичності сировини в технологіях заморожених... : автореф. дис. … д-ра техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2015 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 209492
Главный филиал
Одарченко, Дмитро Миколайович.
Розвиток методології та методів оцінки якості та автентичності сировини в технологіях заморожених напівфабрикатів та харчових продуктів : автореф. дис. … д-ра техн. наук : 05.18.13 / Дмитро Миколайович Одарченко, Одес. нац. акад. харч. технологій.– Одеса : [б.в.], 2015.– 38 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія консервованих і охолоджених харчових продуктів.
A 209492
Главный филиал
Одарченко, Дмитро Миколайович.
Розвиток методології та методів оцінки якості та автентичності сировини в технологіях заморожених напівфабрикатів та харчових продуктів : автореф. дис. … д-ра техн. наук : 05.18.13 / Дмитро Миколайович Одарченко, Одес. нац. акад. харч. технологій.– Одеса : [б.в.], 2015.– 38 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія консервованих і охолоджених харчових продуктів.