Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Тринкаль, Ольга Валентинівна - Удосконалення технології столових білих вин із сортів винограду нової вітчизняної селекції
Тринкаль, Ольга Валентинівна - Удосконалення технології столових білих вин із сортів винограду нової вітчизняної селекції
Автореферат/Дисертація
Автор: Тринкаль, Ольга Валентинівна
Удосконалення технології столових білих вин із сортів винограду нової вітчизняної селекції : автореф. дис. … канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній
Автор: Тринкаль, Ольга Валентинівна
Удосконалення технології столових білих вин із сортів винограду нової вітчизняної селекції : автореф. дис. … канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 220654
Главный филиал
Тринкаль, Ольга Валентинівна.
Удосконалення технології столових білих вин із сортів винограду нової вітчизняної селекції : автореф. дис. … канд. техн. наук : 05.18.05 / Ольга Валентинівна Тринкаль, Нац. ун-т харч. технологій.– Київ : [б.в.], 2016.– 20 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Технологія цукристих речовин та продуктів бродіння.
A 220654
Главный филиал
Тринкаль, Ольга Валентинівна.
Удосконалення технології столових білих вин із сортів винограду нової вітчизняної селекції : автореф. дис. … канд. техн. наук : 05.18.05 / Ольга Валентинівна Тринкаль, Нац. ун-т харч. технологій.– Київ : [б.в.], 2016.– 20 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Технологія цукристих речовин та продуктів бродіння.