Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Зуб, Наталія Олегівна - Удосконалення технології спиртової бражки з використанням електрохімічно активованої води
Зуб, Наталія Олегівна - Удосконалення технології спиртової бражки з використанням електрохімічно активованої води
Автореферат/Дисертація
Автор: Зуб, Наталія Олегівна
Удосконалення технології спиртової бражки з використанням електрохімічно активованої води : автореф. дис. … канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній
Автор: Зуб, Наталія Олегівна
Удосконалення технології спиртової бражки з використанням електрохімічно активованої води : автореф. дис. … канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 228806
Главный филиал
Зуб, Наталія Олегівна.
Удосконалення технології спиртової бражки з використанням електрохімічно активованої води : автореф. дис. … канд. техн. наук : 05.18.05 / Наталія Олегівна Зуб, Нац. акад. аграр. наук України. Ін-т продовольчих ресурсів.– Київ : [б.в.], 2018.– 21 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Технологія цукристих речовин та продуктів бродіння.
A 228806
Главный филиал
Зуб, Наталія Олегівна.
Удосконалення технології спиртової бражки з використанням електрохімічно активованої води : автореф. дис. … канд. техн. наук : 05.18.05 / Наталія Олегівна Зуб, Нац. акад. аграр. наук України. Ін-т продовольчих ресурсів.– Київ : [б.в.], 2018.– 21 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Технологія цукристих речовин та продуктів бродіння.