Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Крилова Людмила В'ячеславівна - Розробка технології соусів емульсійного типу з використанням амаранту багряного
Крилова Людмила В'ячеславівна - Розробка технології соусів емульсійного типу з використанням амаранту багряного
Автореферат/Дисертація
Автор: Крилова Людмила В'ячеславівна
Розробка технології соусів емульсійного типу з використанням амаранту багряного : Автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2003 г.
ISBN відсутній
Автор: Крилова Людмила В'ячеславівна
Розробка технології соусів емульсійного типу з використанням амаранту багряного : Автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2003 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
А 132580
Главный филиал
Крилова, Людмила В'ячеславівна.
Розробка технології соусів емульсійного типу з використанням амаранту багряного : Автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Людмила В'ячеславівна Крилова; В.о. Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі.– Харків : [б.в.], 2003.– 18 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Технологія продуктів харчування.
А 132580
Главный филиал
Крилова, Людмила В'ячеславівна.
Розробка технології соусів емульсійного типу з використанням амаранту багряного : Автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Людмила В'ячеславівна Крилова; В.о. Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі.– Харків : [б.в.], 2003.– 18 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Технологія продуктів харчування.