Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Щербина, Віта Анатоліївна - Удосконалення технології стабілізації білих столових виноматеріалів до кристалічних помутнінь
Щербина, Віта Анатоліївна - Удосконалення технології стабілізації білих столових виноматеріалів до кристалічних помутнінь
Автореферат/Дисертація
Автор: Щербина, Віта Анатоліївна
Удосконалення технології стабілізації білих столових виноматеріалів до кристалічних помутнінь : автореф. дис. … канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній
Автор: Щербина, Віта Анатоліївна
Удосконалення технології стабілізації білих столових виноматеріалів до кристалічних помутнінь : автореф. дис. … канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 232247
Главный филиал
Щербина, Віта Анатоліївна.
Удосконалення технології стабілізації білих столових виноматеріалів до кристалічних помутнінь : автореф. дис. … канд. техн. наук : 05.18.05 / Віта Анатоліївна Щербина, Нац. ун-т харч. технологій.– Київ : [б.в.], 2019.– 20 с.
80 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Технологія цукристих речовин та продуктів бродіння.
A 232247
Главный филиал
Щербина, Віта Анатоліївна.
Удосконалення технології стабілізації білих столових виноматеріалів до кристалічних помутнінь : автореф. дис. … канд. техн. наук : 05.18.05 / Віта Анатоліївна Щербина, Нац. ун-т харч. технологій.– Київ : [б.в.], 2019.– 20 с.
80 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Технологія цукристих речовин та продуктів бродіння.