Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Дулька, Ольга Степанівна - Удосконалення технології хлібного квасу з використанням підготовленої води та нового штаму дріжджів
Дулька, Ольга Степанівна - Удосконалення технології хлібного квасу з використанням підготовленої води та нового штаму дріжджів
Автореферат/Дисертація
Автор: Дулька, Ольга Степанівна
Удосконалення технології хлібного квасу з використанням підготовленої води та нового штаму дріжджів : автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній
Автор: Дулька, Ольга Степанівна
Удосконалення технології хлібного квасу з використанням підготовленої води та нового штаму дріжджів : автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 236426
Главный филиал
Дулька, Ольга Степанівна.
Удосконалення технології хлібного квасу з використанням підготовленої води та нового штаму дріжджів : автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.05 / Ольга Степанівна Дулька, Нац. ун-т харч. технологій.– Київ : [б.в.], 2019.– 21 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Технологія цукристих речовин та продуктів бродіння.
A 236426
Главный филиал
Дулька, Ольга Степанівна.
Удосконалення технології хлібного квасу з використанням підготовленої води та нового штаму дріжджів : автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.05 / Ольга Степанівна Дулька, Нац. ун-т харч. технологій.– Київ : [б.в.], 2019.– 21 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Технологія цукристих речовин та продуктів бродіння.