Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Циганкова, Олена Вікторівна - Удосконалення технології столових вин регулюванням вмісту фенольних речовин
Циганкова, Олена Вікторівна - Удосконалення технології столових вин регулюванням вмісту фенольних речовин
Автореферат/Дисертація
Автор: Циганкова, Олена Вікторівна
Удосконалення технології столових вин регулюванням вмісту фенольних речовин : автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній
Автор: Циганкова, Олена Вікторівна
Удосконалення технології столових вин регулюванням вмісту фенольних речовин : автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 238709
Главный филиал
Циганкова, Олена Вікторівна.
Удосконалення технології столових вин регулюванням вмісту фенольних речовин : автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.05 / Олена Вікторівна Циганкова, Нац. ун-т харч. технологій.– Київ : [б.в.], 2019.– 20 с.
70 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Технологія цукристих речовин та продуктів бродіння.
A 238709
Главный филиал
Циганкова, Олена Вікторівна.
Удосконалення технології столових вин регулюванням вмісту фенольних речовин : автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.05 / Олена Вікторівна Циганкова, Нац. ун-т харч. технологій.– Київ : [б.в.], 2019.– 20 с.
70 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Технологія цукристих речовин та продуктів бродіння.