Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Мелех, Г. - Особливості перекладу кулінарних лексичних одиниць (на прикладі роману Василя Барки "Жовтий князь")
Мелех, Г. - Особливості перекладу кулінарних лексичних одиниць (на прикладі роману Василя Барки "Жовтий князь")
(UA) Статья
Мелех, Г.
Особливості перекладу кулінарних лексичних одиниць (на прикладі роману Василя Барки "Жовтий князь") / Г. Мелех // Науковий вісник Чернівецького університету.– 2020.– Вип. 823: Германська філологія.– С. 155-161
Бібліогр.: 13 назв . – На укр. яз.
-- 1. Барка, Василь Костянтинович (1908-2003). 2. художній переклад. 3. кулінарна лексика. 4. кулінарні назви. 5. гастрономени. 6. методи перекладу. 7. труднощі перекладу. 8. українсько-німецький переклад.
Мелех, Г.
Особливості перекладу кулінарних лексичних одиниць (на прикладі роману Василя Барки "Жовтий князь") / Г. Мелех // Науковий вісник Чернівецького університету.– 2020.– Вип. 823: Германська філологія.– С. 155-161
Бібліогр.: 13 назв . – На укр. яз.
-- 1. Барка, Василь Костянтинович (1908-2003). 2. художній переклад. 3. кулінарна лексика. 4. кулінарні назви. 5. гастрономени. 6. методи перекладу. 7. труднощі перекладу. 8. українсько-німецький переклад.