Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Загальна технологія харчових виробництв і технологія галузі
Загальна технологія харчових виробництв і технологія галузі
Книга
Автор:
Загальна технологія харчових виробництв і технологія галузі : Метод. вказ. до вивч. дисц. та викон. конт. робіт для студ. спец. 6.090200 "Обладнання переробних і харчових виробництв" заоч. форми навч. та розрахун. роботи для студ. ден. форми навч.
Видавництво: НУХТ, 2003 г.
ISBN відсутній
Автор:
Загальна технологія харчових виробництв і технологія галузі : Метод. вказ. до вивч. дисц. та викон. конт. робіт для студ. спец. 6.090200 "Обладнання переробних і харчових виробництв" заоч. форми навч. та розрахун. роботи для студ. ден. форми навч.
Видавництво: НУХТ, 2003 г.
ISBN відсутній
(UA) Книга
B 44180
Главный филиал
Загальна технологія харчових виробництв і технологія галузі : Метод. вказ. до вивч. дисц. та викон. конт. робіт для студ. спец. 6.090200 "Обладнання переробних і харчових виробництв" заоч. форми навч. та розрахун. роботи для студ. ден. форми навч. / В.о. Нац. ун-т харч. технологій; Уклад. Валентина Миколаївна Кошова, Анатолій Михайлович Куц, Сергій Романович Тодосійчук.– К. : НУХТ, 2003.– 30 с.
100 пр. – На укр. яз. : 2.00.
ББК Л80-5я73
-- 1. Харчове виробництво.
B 44180
Главный филиал
Загальна технологія харчових виробництв і технологія галузі : Метод. вказ. до вивч. дисц. та викон. конт. робіт для студ. спец. 6.090200 "Обладнання переробних і харчових виробництв" заоч. форми навч. та розрахун. роботи для студ. ден. форми навч. / В.о. Нац. ун-т харч. технологій; Уклад. Валентина Миколаївна Кошова, Анатолій Михайлович Куц, Сергій Романович Тодосійчук.– К. : НУХТ, 2003.– 30 с.
100 пр. – На укр. яз. : 2.00.
ББК Л80-5я73
-- 1. Харчове виробництво.