Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Коваль, Ольга Олександрівна - Розробка інноваційної технології біоетанолу з продуктів переробки цукрових буряків
Коваль, Ольга Олександрівна - Розробка інноваційної технології біоетанолу з продуктів переробки цукрових буряків
Автореферат/Дисертація
Автор: Коваль, Ольга Олександрівна
Розробка інноваційної технології біоетанолу з продуктів переробки цукрових буряків : автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній
Автор: Коваль, Ольга Олександрівна
Розробка інноваційної технології біоетанолу з продуктів переробки цукрових буряків : автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 244019
Главный филиал
Коваль, Ольга Олександрівна.
Розробка інноваційної технології біоетанолу з продуктів переробки цукрових буряків : автореф. дис ... канд. техн. наук : [спец.] 05.18.05 / Ольга Олександрівна Коваль, Нац. акад. аграр. наук України. Ін-т продовольчих ресурсів.– Київ : [б.в.], 2021.– 20 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Технологія цукристих речовин та продуктів бродіння.
A 244019
Главный филиал
Коваль, Ольга Олександрівна.
Розробка інноваційної технології біоетанолу з продуктів переробки цукрових буряків : автореф. дис ... канд. техн. наук : [спец.] 05.18.05 / Ольга Олександрівна Коваль, Нац. акад. аграр. наук України. Ін-т продовольчих ресурсів.– Київ : [б.в.], 2021.– 20 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Технологія цукристих речовин та продуктів бродіння.