Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Книги у рубриці: Конференції

Рубрики
--> Конференції

Рубрика

Назва:
 
Конференції  

Друк списку

Зв'язані описи:

Відобразити для друку: сторінку | інверсія | сброс | друк(0)

<< назад | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | вперед >>
Повноцінне харчування: тренди енергоефективного виробництва, зберігання та маркетингу
Недоступно
 0 из 1
Книга

Повноцінне харчування: тренди енергоефективного виробництва, зберігання та маркетингу: колективна монографія
Full-fledged nutrition : trends in energy efficient production, storage and marketing
НА НГУ, 2020 г.
ISBN 978-966-8671-58-6


Практикум. Монтаж, ремонт, наладка обладнання харчових виробництв
Недоступно
 0 из 1
Книга
Гурський Петро Васильович
Практикум. Монтаж, ремонт, наладка обладнання харчових виробництв: Навч. посіб. для студ. вузів
ХДАТОХ, 2001 г.
ISBN 5-7763-0168-8


Прогнозування еволюції віброакустичних характеристик технологічного обладнання харчових виробництв
Недоступно
 0 из 1
Книга
Заплетніков Ігор Миколайович
Прогнозування еволюції віброакустичних характеристик технологічного обладнання харчових виробництв: монографія
ДонНУЕТ, 2012 г.
ISBN 978-966-385-260-7


Програма виробничої конструкторсько-технологічної практики студентів V курсу спеціальності 7.0902...
Недоступно
 0 из 1
Книга

Програма виробничої конструкторсько-технологічної практики студентів V курсу спеціальності 7.0902...
НУХТ, 2002 г.
ISBN відсутній


Програма переддипломної практики студентів V курсу спеціальності 7.090221 &quot;Обладнання переробних ...
Недоступно
 0 из 1
Книга

Програма переддипломної практики студентів V курсу спеціальності 7.090221 "Обладнання переробних ...
НУХТ, 2002 г.
ISBN відсутній


Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і т...
Недоступно
 0 из 1
Книга

Ч. 1: Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і т...
2013 г.
ISBN 978-966-405-309-6


Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і т...
Недоступно
 0 из 1
Книга

Ч. 2: Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і т...
2013 г.
ISBN 978-966-405-307-2


.
Недоступно
 0 из 1
Книга

Ч. 1: .
2004 г.
ISBN 966-7885-68-2


.
Недоступно
 0 из 1
Книга

Ч.1: .
2000 г.
ISBN 966-7885-03-8


.
Недоступно
 0 из 1
Книга

Ч.2: .
2000 г.
ISBN 966-7885-03-8


Промислова екологія харчових виробництв
Недоступно
 0 из 1
Книга

Промислова екологія харчових виробництв: підручник
ДонНУЕТ, 2010 г.
ISBN 978-966-385-187-7


Процеси і апарати харчових виробництв
Недоступно
 0 из 2
Книга

Процеси і апарати харчових виробництв: зб. тест. завдань, для студентів спец. 181 "Харчові технології", спеціалізації "Технологія продукції ресторанного бізнесу" всіх форм навчання
Вид-во Львів. торг.-екон. ун-ту, 2017 г.
ISBN відсутній


Процеси і апарати харчових виробництв
Недоступно
 0 из 1
Книга
Сухенко, Юрій Григорович
Процеси і апарати харчових виробництв: лабораторний практикум, навч. посіб.
Серія: Харчова промисловість
ІНКОС, 2018 г.
ISBN 978-617-598-124-5


Процеси і апарати харчових виробництв
Недоступно
 0 из 1
Книга

Процеси і апарати харчових виробництв: Метод. вказівки до вивч. дисц. та виконан. контр. робіт для студ. технолог. спец. заоч. форми навч.
НУХТ, 2002 г.
ISBN відсутній


Процеси і апарати харчових виробництв
Недоступно
 0 из 1
Книга
Марценюк, Олександр Степанович
Процеси і апарати харчових виробництв: підруч. для студ. I-II рівнів акредитації ВНЗів
НУХТ, 2011 г.
ISBN 978-966-612-114-4


Процеси і апарати харчових виробництв
Недоступно
 0 из 1
Книга
Черевко, Олександр Іванович
Процеси і апарати харчових виробництв: підручник
Світ Книг, 2015 г.
ISBN 978-9662678-15-4


Процеси та апарати харчових виробництв
Недоступно
 0 из 1
Книга

Процеси та апарати харчових виробництв: навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл.
УІПА, 2009 г.
ISBN 978-966-86039-1-4


Процеси та апарати харчових виробництв
Недоступно
 0 из 1
Книга
Батутіна, Альбіна Петрівна
Процеси та апарати харчових виробництв: навч. посіб. для студентів ВНЗ
Медобори-2006, 2013 г.
ISBN 978-617-681-048-3


Процессы и аппараты пищевых производств
Недоступно
 0 из 1
Книга
Зубков, В. Е.
Процессы и аппараты пищевых производств: (учеб. пособие по спец. "Пищевая технология и инженерия)
Элтон-2, 2012 г.
ISBN 978-617-563-111-9


Процессы инактивации микроорганизмов в микроволновом поле
Недоступно
 0 из 2
Книга
Бурдо Олег Григорьевич
Процессы инактивации микроорганизмов в микроволновом поле
Полиграф, 2010 г.
ISBN 978-966-2326-04-8


Процессы формообразования гетерогенных керамических систем
Недоступно
 0 из 2
Книга
Иванова Лина Александровна
Процессы формообразования гетерогенных керамических систем: монография
Полиграф, 2008 г.
ISBN 978-966-8788-69-7


Классификация  и характеристика неньютоновских жидкостей
Недоступно
 0 из 1
Книга

Ч. 1: Классификация и характеристика неньютоновских жидкостей
2012 г.
ISBN відсутній


Робоча програма технологічної практики на харчових та переробних підприємствах АПК
Недоступно
 0 из 1
Книга

Робоча програма технологічної практики на харчових та переробних підприємствах АПК: Для студентів IV курсу спеціальності 6.091700 "Екологія харчових виробництв та продуктів" напряму 0917...
УДУХТ, 2002 г.
ISBN відсутній


Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспе...
Недоступно
 0 из 1
Книга

Ч. 1: Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспе...
2014 г.
ISBN 978-966-405-331-7


Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспе...
Недоступно
 0 из 1
Книга

Ч. 1: Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспе...
2015 г.
ISBN 978-966-405-362-1


© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025