Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Книги у рубриці: Конференції
Рубрики
--> Конференції
Друк списку
--> Конференції
Рубрика
- Назва:
- Конференції
Друк списку
Зв'язані описи:
Книга
Ч. 1: Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспе...
2016 г.
ISBN 978-966-405-395-9
Ч. 1: Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспе...
2016 г.
ISBN 978-966-405-395-9
Книга
Ч. 2: Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспе...
2015 г.
ISBN 978-966-405-361-4
Ч. 2: Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспе...
2015 г.
ISBN 978-966-405-361-4
Книга
Ч. 2: Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспе...
2014 г.
ISBN 978-966-405-329-4
Ч. 2: Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспе...
2014 г.
ISBN 978-966-405-329-4
Книга
Ч. 2: Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспе...
ХДУХТ, 2016 г.
ISBN 978-966-405-394-2
Ч. 2: Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспе...
ХДУХТ, 2016 г.
ISBN 978-966-405-394-2
Книга
Скрипник Вячеслав Олександрович
Розробка обладнання для реалізації процесу двосторонньго жаріння м'яса в умовах осьового стиснення: монографія
РВВ ПУЕТ, 2012 г.
ISBN 978-966-184-149-8
Скрипник Вячеслав Олександрович
Розробка обладнання для реалізації процесу двосторонньго жаріння м'яса в умовах осьового стиснення: монографія
РВВ ПУЕТ, 2012 г.
ISBN 978-966-184-149-8
Книга
Сукманов Валерий Александрович
Сверхвысокое давление в пищевых технологиях. Состояние проблемы: Монография
ДонГУЭТ им. М. Туган-Барановского, 2003 г.
ISBN 966-7634-60-4
Сукманов Валерий Александрович
Сверхвысокое давление в пищевых технологиях. Состояние проблемы: Монография
ДонГУЭТ им. М. Туган-Барановского, 2003 г.
ISBN 966-7634-60-4
Книга
Ладанюк, Анатолій Петрович
Сучасні технології конструювання систем автоматизації складних об'єктів (мережеві структури, адап...: монографія
Ліра-К, 2016 г.
ISBN 978-617-7320-34-9
Ладанюк, Анатолій Петрович
Сучасні технології конструювання систем автоматизації складних об'єктів (мережеві структури, адап...: монографія
Ліра-К, 2016 г.
ISBN 978-617-7320-34-9
Книга
Сучасні технології харчових виробництв: II Міжнар. конф., м. Дніпро, 17-18 травня 2018 р.
Ліра, 2018 г.
ISBN 978-966-981-026-7
Сучасні технології харчових виробництв: II Міжнар. конф., м. Дніпро, 17-18 травня 2018 р.
Ліра, 2018 г.
ISBN 978-966-981-026-7
Книга
Поперечний, Анатолій Микитович
Сушіння харчової сировини у псевдозрідженому шарі: монографія
ДонНУЕТ, 2013 г.
ISBN 978-966-385-313-0
Поперечний, Анатолій Микитович
Сушіння харчової сировини у псевдозрідженому шарі: монографія
ДонНУЕТ, 2013 г.
ISBN 978-966-385-313-0
Книга
Тези доповідей II міжнародної науково-практичної конференції "Харчові технології-2006": (17-19 жовтня 2006 р., м. Одеса)
[б.в.], 2006 г.
ISBN 966-8145-18-6
Тези доповідей II міжнародної науково-практичної конференції "Харчові технології-2006": (17-19 жовтня 2006 р., м. Одеса)
[б.в.], 2006 г.
ISBN 966-8145-18-6
Книга
Теоретичні основи технології харчових виробництв: Метод. вказівки до вивч. дисц. та виконання контр. робіт для студ. спец. 7.091709 "Технологія зберігання, консервування та переробки...
НУХТ, 2003 г.
ISBN відсутній
Теоретичні основи технології харчових виробництв: Метод. вказівки до вивч. дисц. та виконання контр. робіт для студ. спец. 7.091709 "Технологія зберігання, консервування та переробки...
НУХТ, 2003 г.
ISBN відсутній
Книга
Никулишин, Ірена Євгенівна
Теоретичні основи технологій харчових виробництв: навч. посіб. для студентів спец. 181 "Харчові технології" ВНЗ
Баікова Н. О., 2017 г.
ISBN 978-617-7448-33-3
Никулишин, Ірена Євгенівна
Теоретичні основи технологій харчових виробництв: навч. посіб. для студентів спец. 181 "Харчові технології" ВНЗ
Баікова Н. О., 2017 г.
ISBN 978-617-7448-33-3
Книга
Кравченко Михайло Федорович
Теоретичні основи харчових технологій: навч. посіб.
Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2011 г.
ISBN 978-966-629-502-9
Кравченко Михайло Федорович
Теоретичні основи харчових технологій: навч. посіб.
Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2011 г.
ISBN 978-966-629-502-9
Книга
Теоретичні основи харчових технологій: навч. посіб. за напрямком "Харчова технологія та інженерія"
НТУ "ХПІ", 2010 г.
ISBN 978-966-593-825-5
Теоретичні основи харчових технологій: навч. посіб. за напрямком "Харчова технологія та інженерія"
НТУ "ХПІ", 2010 г.
ISBN 978-966-593-825-5
Книга
Теорія технічних систем: Методичні вказівки до вивчення дисципліни та виконання контрольної роботи для студентів спеціальності 6.090220 "Обладнання переробних і харчових виробництв"...
УДУХТ, 2002 г.
ISBN відсутній
Теорія технічних систем: Методичні вказівки до вивчення дисципліни та виконання контрольної роботи для студентів спеціальності 6.090220 "Обладнання переробних і харчових виробництв"...
УДУХТ, 2002 г.
ISBN відсутній
Книга
Капрельянц Л. В.
Технічна мікробіологія: Підручник для студентів ВНЗ за проф. напрямом 6.0917 "Харчова технологія та інженерія" всіх спец.
Друк, 2006 г.
ISBN 966-8149-79-3
Капрельянц Л. В.
Технічна мікробіологія: Підручник для студентів ВНЗ за проф. напрямом 6.0917 "Харчова технологія та інженерія" всіх спец.
Друк, 2006 г.
ISBN 966-8149-79-3
Книга
Азаров Бойко Маринович
Технологическое оборудование пищевых производств: учебник для студентов ВУЗов, обучающихся по спец. "Машины и аппараты пищевых производств"
ВО "Агропромиздат", 1988 г.
ISBN 5-10-000190-9
Азаров Бойко Маринович
Технологическое оборудование пищевых производств: учебник для студентов ВУЗов, обучающихся по спец. "Машины и аппараты пищевых производств"
ВО "Агропромиздат", 1988 г.
ISBN 5-10-000190-9
Книга
Ковальская Людмила Павловна
Технология пищевых производств: учебник для учащихся сред. спец. учеб. заведений по спец. 1706 "Планирование на предприятиях пищевой промышленности" и 1728 "Бухгалтерский учет"
ВО "Агропромиздат", 1988 г.
ISBN 5-10-000195-X
Ковальская Людмила Павловна
Технология пищевых производств: учебник для учащихся сред. спец. учеб. заведений по спец. 1706 "Планирование на предприятиях пищевой промышленности" и 1728 "Бухгалтерский учет"
ВО "Агропромиздат", 1988 г.
ISBN 5-10-000195-X
Книга
Технології поводження з відходами харчових виробництв: навч. посіб. для вищих навч. закл.
Астропринт, 2014 г.
ISBN 978-966-190-863-4
Технології поводження з відходами харчових виробництв: навч. посіб. для вищих навч. закл.
Астропринт, 2014 г.
ISBN 978-966-190-863-4
Книга
Семко, Тетяна
Технології харчових виробництв: лабораторний практикум
ВТЕІ КНТЕУ, 2023 г.
ISBN 978-966-918-063-6
Семко, Тетяна
Технології харчових виробництв: лабораторний практикум
ВТЕІ КНТЕУ, 2023 г.
ISBN 978-966-918-063-6
Книга
Бендера Іван Миколайович
Технологічне обладнання переробних та харчових виробництв: лабораторний практикум для студ. інженерних спец.
Сисин О. В., 2007 г.
ISBN відсутній
Бендера Іван Миколайович
Технологічне обладнання переробних та харчових виробництв: лабораторний практикум для студ. інженерних спец.
Сисин О. В., 2007 г.
ISBN відсутній
Книга
Рвачов Віктор Всеволодович
Технологічне обладнання харчових виробництв: (Механічне обладнання): Навч. посібн. для студ. механічних фахів
Астропринт, 2001 г.
ISBN 966-549-559-3
Рвачов Віктор Всеволодович
Технологічне обладнання харчових виробництв: (Механічне обладнання): Навч. посібн. для студ. механічних фахів
Астропринт, 2001 г.
ISBN 966-549-559-3
Книга
Рвачов Віктор Всеволодович
Технологічне обладнання харчових виробництв: (Механічне обладнання): Навчальний посібник для студ. вузів
Астропринт, 2005 г.
ISBN 966-318-253-9
Рвачов Віктор Всеволодович
Технологічне обладнання харчових виробництв: (Механічне обладнання): Навчальний посібник для студ. вузів
Астропринт, 2005 г.
ISBN 966-318-253-9