Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Книги у рубриці: Конференції

Рубрики
--> Конференції

Рубрика

Назва:
 
Конференції  

Друк списку

Зв'язані описи:

Відобразити для друку: сторінку | інверсія | сброс | друк(0)

<< назад | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | вперед >>
Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспе...
Недоступно
 0 из 1
Книга

Ч. 1: Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспе...
2016 г.
ISBN 978-966-405-395-9


Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспе...
Недоступно
 0 из 1
Книга

Ч. 2: Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспе...
2015 г.
ISBN 978-966-405-361-4


Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспе...
Недоступно
 0 из 1
Книга

Ч. 2: Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспе...
2014 г.
ISBN 978-966-405-329-4


Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспе...
Недоступно
 0 из 1
Книга

Ч. 2: Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспе...
ХДУХТ, 2016 г.
ISBN 978-966-405-394-2


Розробка обладнання для реалізації процесу двосторонньго жаріння м'яса в умовах осьового стиснення
Недоступно
 0 из 1
Книга
Скрипник Вячеслав Олександрович
Розробка обладнання для реалізації процесу двосторонньго жаріння м'яса в умовах осьового стиснення: монографія
РВВ ПУЕТ, 2012 г.
ISBN 978-966-184-149-8


Сверхвысокое давление в пищевых технологиях. Состояние проблемы
Недоступно
 0 из 1
Книга
Сукманов Валерий Александрович
Сверхвысокое давление в пищевых технологиях. Состояние проблемы: Монография
ДонГУЭТ им. М. Туган-Барановского, 2003 г.
ISBN 966-7634-60-4


Сучасні технології конструювання систем автоматизації складних об'єктів (мережеві структури, адап...
Недоступно
 0 из 1
Книга
Ладанюк, Анатолій Петрович
Сучасні технології конструювання систем автоматизації складних об'єктів (мережеві структури, адап...: монографія
Ліра-К, 2016 г.
ISBN 978-617-7320-34-9


Сучасні технології харчових виробництв
Недоступно
 0 из 1
Книга

Сучасні технології харчових виробництв: II Міжнар. конф., м. Дніпро, 17-18 травня 2018 р.
Ліра, 2018 г.
ISBN 978-966-981-026-7


Сушіння харчової сировини у псевдозрідженому шарі
Недоступно
 0 из 1
Книга
Поперечний, Анатолій Микитович
Сушіння харчової сировини у псевдозрідженому шарі: монографія
ДонНУЕТ, 2013 г.
ISBN 978-966-385-313-0


Тези доповідей II міжнародної науково-практичної конференції &quot;Харчові технології-2006&quot;
Недоступно
 0 из 1
Книга

Тези доповідей II міжнародної науково-практичної конференції "Харчові технології-2006": (17-19 жовтня 2006 р., м. Одеса)
[б.в.], 2006 г.
ISBN 966-8145-18-6


Теоретичні основи технології харчових виробництв
Недоступно
 0 из 1
Книга

Теоретичні основи технології харчових виробництв: Метод. вказівки до вивч. дисц. та виконання контр. робіт для студ. спец. 7.091709 "Технологія зберігання, консервування та переробки...
НУХТ, 2003 г.
ISBN відсутній


.
Недоступно
 0 из 1
Книга

Ч. 1: .
2002 г.
ISBN відсутній


Теоретичні основи технологій харчових виробництв
Недоступно
 0 из 1
Книга
Никулишин, Ірена Євгенівна
Теоретичні основи технологій харчових виробництв: навч. посіб. для студентів спец. 181 "Харчові технології" ВНЗ
Баікова Н. О., 2017 г.
ISBN 978-617-7448-33-3


Теоретичні основи харчових технологій
Недоступно
 0 из 2
Книга
Кравченко Михайло Федорович
Теоретичні основи харчових технологій: навч. посіб.
Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2011 г.
ISBN 978-966-629-502-9


Теоретичні основи харчових технологій
Недоступно
 0 из 1
Книга

Теоретичні основи харчових технологій: навч. посіб. за напрямком "Харчова технологія та інженерія"
НТУ "ХПІ", 2010 г.
ISBN 978-966-593-825-5


Теорія технічних систем
Недоступно
 0 из 1
Книга

Теорія технічних систем: Методичні вказівки до вивчення дисципліни та виконання контрольної роботи для студентів спеціальності 6.090220 "Обладнання переробних і харчових виробництв"...
УДУХТ, 2002 г.
ISBN відсутній


.
Недоступно
 0 из 1
Книга
Паламарчук Ігор Павлович
Ч. 2: .
2006 г.
ISBN 966-84501-3-2


Технічна мікробіологія
Недоступно
 0 из 2
Книга
Капрельянц Л. В.
Технічна мікробіологія: Підручник для студентів ВНЗ за проф. напрямом 6.0917 "Харчова технологія та інженерія" всіх спец.
Друк, 2006 г.
ISBN 966-8149-79-3


Технологическое оборудование пищевых производств
Недоступно
 0 из 1
Книга
Азаров Бойко Маринович
Технологическое оборудование пищевых производств: учебник для студентов ВУЗов, обучающихся по спец. "Машины и аппараты пищевых производств"
Серія: Учебники и учебные пособия для студентов высших учебных заведений
ВО "Агропромиздат", 1988 г.
ISBN 5-10-000190-9


Технология пищевых производств
Недоступно
 0 из 1
Книга
Ковальская Людмила Павловна
Технология пищевых производств: учебник для учащихся сред. спец. учеб. заведений по спец. 1706 "Планирование на предприятиях пищевой промышленности" и 1728 "Бухгалтерский учет"
Серія: Учебники и учебные пособия для учащихся техникумов
ВО "Агропромиздат", 1988 г.
ISBN 5-10-000195-X


Технології поводження з відходами харчових виробництв
Недоступно
 0 из 3
Книга

Технології поводження з відходами харчових виробництв: навч. посіб. для вищих навч. закл.
Астропринт, 2014 г.
ISBN 978-966-190-863-4


Технології харчових виробництв
Недоступно
 0 из 1
Книга
Семко, Тетяна
Технології харчових виробництв: лабораторний практикум
ВТЕІ КНТЕУ, 2023 г.
ISBN 978-966-918-063-6


Технологічне обладнання переробних та харчових виробництв
Недоступно
 0 из 1
Книга
Бендера Іван Миколайович
Технологічне обладнання переробних та харчових виробництв: лабораторний практикум для студ. інженерних спец.
Сисин О. В., 2007 г.
ISBN відсутній


Технологічне обладнання харчових виробництв
Недоступно
 0 из 2
Книга
Рвачов Віктор Всеволодович
Технологічне обладнання харчових виробництв: (Механічне обладнання): Навч. посібн. для студ. механічних фахів
Астропринт, 2001 г.
ISBN 966-549-559-3


Технологічне обладнання харчових виробництв
Недоступно
 0 из 2
Книга
Рвачов Віктор Всеволодович
Технологічне обладнання харчових виробництв: (Механічне обладнання): Навчальний посібник для студ. вузів
Астропринт, 2005 г.
ISBN 966-318-253-9


© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025