Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Книги у рубриці: Управління
Рубрики
--> Управління
Друк списку
--> Управління
Рубрика
- Назва:
- Управління
Друк списку
Зв'язані описи:
Книга
Кравченко Леонид Иванович
Анализ хозяйственной деятельности предприятий общественного питания: Учебно-практическое пособие для студентов ВУЗов и практиков
ФУ Аинформ, 2003 г.
ISBN 985-6564-73-5
Кравченко Леонид Иванович
Анализ хозяйственной деятельности предприятий общественного питания: Учебно-практическое пособие для студентов ВУЗов и практиков
ФУ Аинформ, 2003 г.
ISBN 985-6564-73-5
Книга
Патров Виктор Владимирович
Бухгалтерский учет в общественном питании
Финансы и статистика, 2003 г.
ISBN 5-279-02503-8
Патров Виктор Владимирович
Бухгалтерский учет в общественном питании
Финансы и статистика, 2003 г.
ISBN 5-279-02503-8
Книга
Волошин Андрій Михайлович
Бухгалтерський облік на підприємствах роздрібної торгівлі та громадського харчування споживчої ко...: Навчальний посібник
Укоопосвіта, 2004 г.
ISBN 966-7568-29-6
Волошин Андрій Михайлович
Бухгалтерський облік на підприємствах роздрібної торгівлі та громадського харчування споживчої ко...: Навчальний посібник
Укоопосвіта, 2004 г.
ISBN 966-7568-29-6
Книга
Кузнецов Владимир
Все об учете и организации общественного питания
Фактор, 2007 г.
ISBN 966-312-408-3
Кузнецов Владимир
Все об учете и организации общественного питания
Фактор, 2007 г.
ISBN 966-312-408-3
Книга
Кузнецов Владимир
Все об учете и организации общественного питания
Фактор, 2006 г.
ISBN 966-312-522-5
Кузнецов Владимир
Все об учете и организации общественного питания
Фактор, 2006 г.
ISBN 966-312-522-5
Книга
Кузнецов Владимир
Все об учете и организации общественного питания
Фактор, 2007 г.
ISBN відсутній
Кузнецов Владимир
Все об учете и организации общественного питания
Фактор, 2007 г.
ISBN відсутній
Книга
Довідник кваліфікаційних характеристик професій працівників. Вип. 65: Торгівля та громадське харч...
Фактор, 2006 г.
ISBN 966-312-440-7
Довідник кваліфікаційних характеристик професій працівників. Вип. 65: Торгівля та громадське харч...
Фактор, 2006 г.
ISBN 966-312-440-7
Книга
Застосування П(С)БО у сфері громадського харчування та побутових послуг
ISBN відсутній
Застосування П(С)БО у сфері громадського харчування та побутових послуг
Серія: Бібліотека "Фактора"
Фактор, 2004 г.ISBN відсутній
Книга
Збірник рецептур національних страв та кулінарних виробів: для підприємств громадського харчування всіх форм власності
ISBN 966-312-214-5
Збірник рецептур національних страв та кулінарних виробів: для підприємств громадського харчування всіх форм власності
Серія: Бібліотека "Фактора"
Фактор, 2006 г.ISBN 966-312-214-5
Книга
Олійник, Наталія Юріївна
Комп'ютерний практикум: навч. посіб. для студентів ВНЗ
Бровін О. В., 2013 г.
ISBN 978-966-2445-74-9
Олійник, Наталія Юріївна
Комп'ютерний практикум: навч. посіб. для студентів ВНЗ
Бровін О. В., 2013 г.
ISBN 978-966-2445-74-9
Книга
Методичні вказівки до виконання ситуаційних вправ із курсу "Устаткування підприємств громадського...: Для студ. спец. 7.091711 "Технологія харчування" всім форм навч. розділ III...
КНТЕУ, 2003 г.
ISBN відсутній
Методичні вказівки до виконання ситуаційних вправ із курсу "Устаткування підприємств громадського...: Для студ. спец. 7.091711 "Технологія харчування" всім форм навч. розділ III...
КНТЕУ, 2003 г.
ISBN відсутній
Книга
Методичні рекомендації до виконання курсавої роботи з дисципліни "Технологія продуктів громадсько...: для студ. всіх форм навч.зі спец. 7.09171101 "Технологія громадського харчування,...
КНТЕУ, 2000 г.
ISBN відсутній
Методичні рекомендації до виконання курсавої роботи з дисципліни "Технологія продуктів громадсько...: для студ. всіх форм навч.зі спец. 7.09171101 "Технологія громадського харчування,...
КНТЕУ, 2000 г.
ISBN відсутній
Книга
Кавецкий Георгий Дмитриевич
Оборудование предприятий общественного питания: Учебное пособие для студ. ВУЗов
КолосС, 2004 г.
ISBN 5-9532013-1-1
Кавецкий Георгий Дмитриевич
Оборудование предприятий общественного питания: Учебное пособие для студ. ВУЗов
КолосС, 2004 г.
ISBN 5-9532013-1-1
Книга
Гуляев Виталий Андреевич
Оборудование предприятий торговли и общественного питания: Полный курс
ISBN 5-16-000919-1
Гуляев Виталий Андреевич
Оборудование предприятий торговли и общественного питания: Полный курс
Серія: Высшее образование
ИНФРА-М, 2002 г.ISBN 5-16-000919-1
Книга
Опорний конспект лекцій з курсу "Бухгалтерський облік у громадському харчуванні": Для студ. спеціалізацій "Менеджмент громадського харчування", "Технологія громадського харчування" усіх форм...
КНТЕУ, 2002 г.
ISBN відсутній
Опорний конспект лекцій з курсу "Бухгалтерський облік у громадському харчуванні": Для студ. спеціалізацій "Менеджмент громадського харчування", "Технологія громадського харчування" усіх форм...
КНТЕУ, 2002 г.
ISBN відсутній
Книга
Сумець Олександр Михайлович
Оптимізація стратегії управління запасами на підприємстві громадського харчування
Міськдрук, 2012 г.
ISBN 978-617-619-070-7
Сумець Олександр Михайлович
Оптимізація стратегії управління запасами на підприємстві громадського харчування
Міськдрук, 2012 г.
ISBN 978-617-619-070-7
Книга
Могильный Михаил Петрович
Организация и технология обслуживания питанием в гостиничных комплексах (рекомендации, перспектив...
ДеЛи принт, 2004 г.
ISBN 5-943430-59-8
Могильный Михаил Петрович
Организация и технология обслуживания питанием в гостиничных комплексах (рекомендации, перспектив...
ДеЛи принт, 2004 г.
ISBN 5-943430-59-8
Книга
Боровская Елена Александровна
Организация обслуживания на предприятиях общественного питания: Практикум
БГЭУ, 2003 г.
ISBN 985-426-918-3
Боровская Елена Александровна
Организация обслуживания на предприятиях общественного питания: Практикум
БГЭУ, 2003 г.
ISBN 985-426-918-3
Книга
Барановский Виктор Александрович
Организация обслуживания на предприятиях общественного питания: Учебное пособие для студ. средних спец. учебных заведений
ISBN відсутній
Барановский Виктор Александрович
Организация обслуживания на предприятиях общественного питания: Учебное пособие для студ. средних спец. учебных заведений
Серія: Учебники, учебные пособия
Феникс, 2004 г.ISBN відсутній
Книга
Радченко Лидия Александровна
Организация производства на предприятиях общественного питания: Учебник для студентов образоват. учреждений сред. проф. образования
Феникс, 2005 г.
ISBN 5-222-05503-5
Радченко Лидия Александровна
Организация производства на предприятиях общественного питания: Учебник для студентов образоват. учреждений сред. проф. образования
Феникс, 2005 г.
ISBN 5-222-05503-5
Книга
Радченко Л. А.
Организация производства на предприятиях общественного питания: Учебное пособие для студ. вузов
Феникс, 2003 г.
ISBN 5-222-03182-9
Радченко Л. А.
Организация производства на предприятиях общественного питания: Учебное пособие для студ. вузов
Феникс, 2003 г.
ISBN 5-222-03182-9