Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Книги у рубриці: Управління

Рубрики
--> Управління

Рубрика

Назва:
 
Управління  

Друк списку

Зв'язані описи:

Відобразити для друку: сторінку | інверсія | сброс | друк(0)

1 | 2 | 3 | вперед >>
Анализ хозяйственной деятельности предприятий общественного питания
Недоступно
 0 из 1
Книга
Кравченко Леонид Иванович
Анализ хозяйственной деятельности предприятий общественного питания: Учебно-практическое пособие для студентов ВУЗов и практиков
ФУ Аинформ, 2003 г.
ISBN 985-6564-73-5


Бухгалтерский учет в общественном питании
Недоступно
 0 из 1
Книга
Патров Виктор Владимирович
Бухгалтерский учет в общественном питании
Финансы и статистика, 2003 г.
ISBN 5-279-02503-8


Бухгалтерський облік на підприємствах роздрібної торгівлі та громадського харчування споживчої ко...
Недоступно
 0 из 1
Книга
Волошин Андрій Михайлович
Бухгалтерський облік на підприємствах роздрібної торгівлі та громадського харчування споживчої ко...: Навчальний посібник
Укоопосвіта, 2004 г.
ISBN 966-7568-29-6


Все об учете и организации общественного питания
Недоступно
 0 из 1
Книга
Кузнецов Владимир
Все об учете и организации общественного питания
Серія: Все об учете и организации...
Фактор, 2007 г.
ISBN 966-312-408-3


Все об учете и организации общественного питания
Недоступно
 0 из 1
Книга
Кузнецов Владимир
Все об учете и организации общественного питания
Серія: Все об учете и организации...
Фактор, 2006 г.
ISBN 966-312-522-5


Все об учете и организации общественного питания
Недоступно
 0 из 1
Книга
Кузнецов Владимир
Все об учете и организации общественного питания
Серія: Все об учете и организации...
Фактор, 2007 г.
ISBN відсутній


Громадське харчування. Особливості обліку
Недоступно
 0 из 1
Книга
Солошенко Людмила
Громадське харчування. Особливості обліку
Фактор, 2003 г.
ISBN відсутній


Довідник кваліфікаційних характеристик професій працівників. Вип. 65: Торгівля та громадське харч...
Недоступно
 0 из 1
Книга

Довідник кваліфікаційних характеристик професій працівників. Вип. 65: Торгівля та громадське харч...
Фактор, 2006 г.
ISBN 966-312-440-7


Застосування П(С)БО у сфері громадського харчування та побутових послуг
Недоступно
 0 из 1
Книга

Застосування П(С)БО у сфері громадського харчування та побутових послуг
Серія: Бібліотека "Фактора"
Фактор, 2004 г.
ISBN відсутній


Збірник рецептур національних страв та кулінарних виробів
Недоступно
 0 из 1
Книга

Збірник рецептур національних страв та кулінарних виробів: для підприємств громадського харчування всіх форм власності
Серія: Бібліотека "Фактора"
Фактор, 2006 г.
ISBN 966-312-214-5


Комп'ютерний практикум
Недоступно
 0 из 1
Книга
Олійник, Наталія Юріївна
Комп'ютерний практикум: навч. посіб. для студентів ВНЗ
Бровін О. В., 2013 г.
ISBN 978-966-2445-74-9


Методичні вказівки до виконання ситуаційних вправ із курсу "Устаткування підприємств громадського...
Недоступно
 0 из 1
Книга

Методичні вказівки до виконання ситуаційних вправ із курсу "Устаткування підприємств громадського...: Для студ. спец. 7.091711 "Технологія харчування" всім форм навч. розділ III...
КНТЕУ, 2003 г.
ISBN відсутній


Методичні рекомендації до виконання курсавої роботи з дисципліни "Технологія продуктів громадсько...
Недоступно
 0 из 3
Книга

Методичні рекомендації до виконання курсавої роботи з дисципліни "Технологія продуктів громадсько...: для студ. всіх форм навч.зі спец. 7.09171101 "Технологія громадського харчування,...
КНТЕУ, 2000 г.
ISBN відсутній


Оборудование предприятий общественного питания
Недоступно
 0 из 1
Книга
Кавецкий Георгий Дмитриевич
Оборудование предприятий общественного питания: Учебное пособие для студ. ВУЗов
Серія: Учебники и учебные пособия для студентов высших учебных заведений
КолосС, 2004 г.
ISBN 5-9532013-1-1


Оборудование предприятий торговли и общественного питания
Недоступно
 0 из 1
Книга
Гуляев Виталий Андреевич
Оборудование предприятий торговли и общественного питания: Полный курс
Серія: Высшее образование
ИНФРА-М, 2002 г.
ISBN 5-16-000919-1


Общественное питание. Особенности учета
Недоступно
 0 из 1
Книга
Солошенко Людмила
Общественное питание. Особенности учета
Фактор, 2003 г.
ISBN 966-8262-73-5


Общественное питание: особенности учета
Недоступно
 0 из 1
Книга
Солошенко Людмила
Общественное питание: особенности учета
Фактор, 2004 г.
ISBN 966-312-112-2


Опорний конспект лекцій з курсу "Бухгалтерський облік у громадському харчуванні"
Недоступно
 0 из 1
Книга

Опорний конспект лекцій з курсу "Бухгалтерський облік у громадському харчуванні": Для студ. спеціалізацій "Менеджмент громадського харчування", "Технологія громадського харчування" усіх форм...
КНТЕУ, 2002 г.
ISBN відсутній


Оптимізація стратегії управління запасами на підприємстві громадського харчування
Недоступно
 0 из 1
Книга
Сумець Олександр Михайлович
Оптимізація стратегії управління запасами на підприємстві громадського харчування
Міськдрук, 2012 г.
ISBN 978-617-619-070-7


Организация деятельности летних кафе
Недоступно
 0 из 1
Книга
Кащенко Елена
Организация деятельности летних кафе
Полиграф, 2003 г.
ISBN 966-8268-17-2


Организация и технология обслуживания питанием в гостиничных комплексах (рекомендации, перспектив...
Недоступно
 0 из 1
Книга
Могильный Михаил Петрович
Организация и технология обслуживания питанием в гостиничных комплексах (рекомендации, перспектив...
ДеЛи принт, 2004 г.
ISBN 5-943430-59-8


Организация обслуживания на предприятиях общественного питания
Недоступно
 0 из 1
Книга
Боровская Елена Александровна
Организация обслуживания на предприятиях общественного питания: Практикум
БГЭУ, 2003 г.
ISBN 985-426-918-3


Организация обслуживания на предприятиях общественного питания
Недоступно
 0 из 1
Книга
Барановский Виктор Александрович
Организация обслуживания на предприятиях общественного питания: Учебное пособие для студ. средних спец. учебных заведений
Серія: Учебники, учебные пособия
Феникс, 2004 г.
ISBN відсутній


Организация производства на предприятиях общественного питания
Недоступно
 0 из 1
Книга
Радченко Лидия Александровна
Организация производства на предприятиях общественного питания: Учебник для студентов образоват. учреждений сред. проф. образования
Серія: Среднее профессиональное образование
Феникс, 2005 г.
ISBN 5-222-05503-5


Организация производства на предприятиях общественного питания
Недоступно
 0 из 1
Книга
Радченко Л. А.
Организация производства на предприятиях общественного питания: Учебное пособие для студ. вузов
Серія: Среднее профессиональное образование
Феникс, 2003 г.
ISBN 5-222-03182-9


© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025