Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Книги у рубриці: Переробка

Рубрики
--> Риби
----> Переробка

Рубрика

Назва:
 
Переробка  

Друк списку

Зв'язані описи:

Відобразити для друку: сторінку | інверсія | сброс | друк(0)

Інноваційні технології переробки риби
Недоступно
 0 из 1
Книга

Інноваційні технології переробки риби: монографія
Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2014 г.
ISBN 978-966-629-733-7


Новые направления переработки прудовой и океанической рыбы в кулинарную продукцию
Недоступно
 0 из 1
Книга
Черевко Александр Иванович
Новые направления переработки прудовой и океанической рыбы в кулинарную продукцию: Монография
ХДАТОХ, 2003 г.
ISBN 966-7885-26-7


Технологія приготування страв і харчових продуктів із риби і морепродуктів
Недоступно
 0 из 1
Книга
Сирохман, Іван Васильович
Технологія приготування страв і харчових продуктів із риби і морепродуктів: навч. посіб.
Вид-во Львівської комерційної академії, 2015 г.
ISBN 978-617-602-149-0


© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025