Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Книги у рубриці: Підручники, посібники
Рубрики
--> Підручники, посібники
Друк списку
--> Підручники, посібники
Рубрика
- Назва:
- Підручники, посібники
Друк списку
Зв'язані описи:
Книга
Rue Mouffetard: le français de l'alimentation et de la restauration
美食法语
Foreign Language Teaching and Research Press, 2009 г.
ISBN 978-7-5600-9131-0
Rue Mouffetard: le français de l'alimentation et de la restauration
美食法语
Foreign Language Teaching and Research Press, 2009 г.
ISBN 978-7-5600-9131-0
Книга
Извекова Валентина Гавриловна
Бармен, официант: Учебное пособие
ИТК "Дашков и К", 2004 г.
ISBN 5-947983-70-2
Извекова Валентина Гавриловна
Бармен, официант: Учебное пособие
ИТК "Дашков и К", 2004 г.
ISBN 5-947983-70-2
Книга
Нелепа Анатолій Єгорович
Гігієна і санітарія підприємств ресторанного господарства: навчальний посібник для студентів ВНЗів
ДонНУЭТ, 2009 г.
ISBN відсутній
Нелепа Анатолій Єгорович
Гігієна і санітарія підприємств ресторанного господарства: навчальний посібник для студентів ВНЗів
ДонНУЭТ, 2009 г.
ISBN відсутній
Книга
Громадське харчування і туристична індустрія в ринкових умовах: Зб. наук. пр.
КДТЕУ, 1999 г.
ISBN 966-7376-28-1
Громадське харчування і туристична індустрія в ринкових умовах: Зб. наук. пр.
КДТЕУ, 1999 г.
ISBN 966-7376-28-1
Книга
Громадське харчування і туристична індустрія у ринкових умовах: Збірник наукових праць
КНТЕУ, 2001 г.
ISBN 966-7376-56-7
Громадське харчування і туристична індустрія у ринкових умовах: Збірник наукових праць
КНТЕУ, 2001 г.
ISBN 966-7376-56-7
Книга
Арцишевський Роман Антонович
Громадянська освіта [9-11 класи]: Книга для вчителя
ТЕКА, 2002 г.
ISBN 966-95470-3-2
Арцишевський Роман Антонович
Громадянська освіта [9-11 класи]: Книга для вчителя
ТЕКА, 2002 г.
ISBN 966-95470-3-2
Книга
Економіка громадського харчування: Завдання для практичних занять з курсу для студентів спеціальності 7.050107 "Економіка підприємства"
Вид-во ЛКА, 2003 г.
ISBN відсутній
Економіка громадського харчування: Завдання для практичних занять з курсу для студентів спеціальності 7.050107 "Економіка підприємства"
Вид-во ЛКА, 2003 г.
ISBN відсутній
Книга
Економіка громадського харчування: Метод. вказівки та завдання контрольної роботи для студ. V курсу спец. 7.050107 "Економіка підприємства"
Вид-во ЛКА, 2002 г.
ISBN відсутній
Економіка громадського харчування: Метод. вказівки та завдання контрольної роботи для студ. V курсу спец. 7.050107 "Економіка підприємства"
Вид-во ЛКА, 2002 г.
ISBN відсутній
Книга
Економіка громадського харчування: Тестові завдання для студ. спец. 7.050107 та 8.050107 "Економіка підприємства"
Вид-во ЛКА, 2002 г.
ISBN відсутній
Економіка громадського харчування: Тестові завдання для студ. спец. 7.050107 та 8.050107 "Економіка підприємства"
Вид-во ЛКА, 2002 г.
ISBN відсутній
Книга
Топольник Віра Григорівна
Математико-статистичні методи досліджень: навч. посіб. для сдуд. ден. та заоч. форм навч. спец. 8.091711 "Технологія харчування"
ДонНУЕТ, 2009 г.
ISBN відсутній
Топольник Віра Григорівна
Математико-статистичні методи досліджень: навч. посіб. для сдуд. ден. та заоч. форм навч. спец. 8.091711 "Технологія харчування"
ДонНУЕТ, 2009 г.
ISBN відсутній
Книга
П'ятницька Галина Тезіївна
Менеджмент громадського харчування: Підручник
КНТЕУ, 2001 г.
ISBN 966-7376-77-X
П'ятницька Галина Тезіївна
Менеджмент громадського харчування: Підручник
КНТЕУ, 2001 г.
ISBN 966-7376-77-X
Книга
Методичні рекомендації до самостійної роботи з вивчення курсу "Гігієна і санітарія громадського х...: для студ. зі спец. 7.091711 "Технологія харчування" та 7.05020103 "Менеджмент...
КНТЕУ, 2000 г.
ISBN відсутній
Методичні рекомендації до самостійної роботи з вивчення курсу "Гігієна і санітарія громадського х...: для студ. зі спец. 7.091711 "Технологія харчування" та 7.05020103 "Менеджмент...
КНТЕУ, 2000 г.
ISBN відсутній
Книга
Методичні рекомендації до самостійної роботи з курсу "Менеджмент громадського харчування" для сту...
КНТЕУ, 2003 г.
ISBN відсутній
Методичні рекомендації до самостійної роботи з курсу "Менеджмент громадського харчування" для сту...
КНТЕУ, 2003 г.
ISBN відсутній
Книга
Нормативные документы по ресторанному бизнесу: Справочник
ИД Ресторанные ведомости, 2004 г.
ISBN 5-9817600-9-5
Нормативные документы по ресторанному бизнесу: Справочник
ИД Ресторанные ведомости, 2004 г.
ISBN 5-9817600-9-5
Книга
Солошенко Л.
Общественное питание. Особенности учета
ISBN відсутній
Солошенко Л.
Общественное питание. Особенности учета
Серія: Библиотека "Фактора"
Фактор, 2002 г.ISBN відсутній
Книга
Охорона праці: Коспект лекцій для студ. фак-ту 7.091710 "Технологія громадського харчування", 7.050201 "Менеджмент організацій" всіх форм навч.
КНТЕУ, 2000 г.
ISBN відсутній
Охорона праці: Коспект лекцій для студ. фак-ту 7.091710 "Технологія громадського харчування", 7.050201 "Менеджмент організацій" всіх форм навч.
КНТЕУ, 2000 г.
ISBN відсутній
Книга
Барановский Виктор Александрович
Повар: Учебное пособие для учащихся проф. лицеев и училищ
Феникс, 2003 г.
ISBN 5-222-03574-3
Барановский Виктор Александрович
Повар: Учебное пособие для учащихся проф. лицеев и училищ
Феникс, 2003 г.
ISBN 5-222-03574-3
Книга
Росада М. О.
Посібник з гігієнічного навчання працівників закладів громадського харчування
ДП "Навчально-методичний центр проблем гігієни", 2010 г.
ISBN відсутній
Росада М. О.
Посібник з гігієнічного навчання працівників закладів громадського харчування
ДП "Навчально-методичний центр проблем гігієни", 2010 г.
ISBN відсутній
Книга
Практикум з курсу "Облік і звітність" для студ. спец. 5.091711 "Технологія харчування" всіх форм ...
КНТЕУ, 2000 г.
ISBN відсутній
Практикум з курсу "Облік і звітність" для студ. спец. 5.091711 "Технологія харчування" всіх форм ...
КНТЕУ, 2000 г.
ISBN відсутній
Книга
М-во освіти і науки України
Проблеми якості у громадському харчуванні, готельному господарстві і туризмі: Збірник наукових праць
КДТЕУ, 2000 г.
ISBN 966-7376-50-8
М-во освіти і науки України
Проблеми якості у громадському харчуванні, готельному господарстві і туризмі: Збірник наукових праць
КДТЕУ, 2000 г.
ISBN 966-7376-50-8
Книга
Ряшко, Галина Михайлівна
Проектування комплексних підприємств харчування при готелі: навч. посіб. для студентів вищ. навч. закл.
Чорномор'я, 2018 г.
ISBN 978-966-555-314-4
Ряшко, Галина Михайлівна
Проектування комплексних підприємств харчування при готелі: навч. посіб. для студентів вищ. навч. закл.
Чорномор'я, 2018 г.
ISBN 978-966-555-314-4
Книга
Робоча програма дисципліни "Технологія продукції громадського харчування" для студ. спец. 7.05020...
КНТЕУ, 2000 г.
ISBN відсутній
Робоча програма дисципліни "Технологія продукції громадського харчування" для студ. спец. 7.05020...
КНТЕУ, 2000 г.
ISBN відсутній
Книга
Сборник норм отходов и потерь при холодной и тепловой обработках и расхода сырья при изготовлении...
Экономика, 1975 г.
ISBN відсутній
Сборник норм отходов и потерь при холодной и тепловой обработках и расхода сырья при изготовлении...
Экономика, 1975 г.
ISBN відсутній