Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Книги у рубриці: Підручники, посібники

Рубрики
--> Підручники, посібники

Рубрика

Назва:
 
Підручники, посібники  

Друк списку

Зв'язані описи:

Відобразити для друку: сторінку | інверсія | сброс | друк(0)

1 | 2 | вперед >>
Rue Mouffetard
Недоступно
 0 из 1
Книга

Rue Mouffetard: le français de l'alimentation et de la restauration
美食法语
Foreign Language Teaching and Research Press, 2009 г.
ISBN 978-7-5600-9131-0


Бармен, официант
Недоступно
 0 из 1
Книга
Извекова Валентина Гавриловна
Бармен, официант: Учебное пособие
Серія: Начальное профессиональное образование
ИТК "Дашков и К", 2004 г.
ISBN 5-947983-70-2


Гігієна громадського харчування
Недоступно
 0 из 1
Книга

Гігієна громадського харчування: Опорний конспект лекцій
[б.в.], 2003 г.
ISBN відсутній


Гігієна і санітарія підприємств ресторанного господарства
Недоступно
 0 из 1
Книга
Нелепа Анатолій Єгорович
Гігієна і санітарія підприємств ресторанного господарства: навчальний посібник для студентів ВНЗів
ДонНУЭТ, 2009 г.
ISBN відсутній


Громадське харчування і туристична індустрія в ринкових умовах
Недоступно
 0 из 1
Книга

Громадське харчування і туристична індустрія в ринкових умовах: Зб. наук. пр.
КДТЕУ, 1999 г.
ISBN 966-7376-28-1


Громадське харчування і туристична індустрія у ринкових умовах
Недоступно
 0 из 1
Книга

Громадське харчування і туристична індустрія у ринкових умовах: Збірник наукових праць
КНТЕУ, 2001 г.
ISBN 966-7376-56-7


Громадянська освіта [9-11 класи]
Недоступно
 0 из 2
Книга
Арцишевський Роман Антонович
Громадянська освіта [9-11 класи]: Книга для вчителя
ТЕКА, 2002 г.
ISBN 966-95470-3-2


Економіка громадського харчування
Недоступно
 0 из 1
Книга

Економіка громадського харчування: Завдання для практичних занять з курсу для студентів спеціальності 7.050107 "Економіка підприємства"
Вид-во ЛКА, 2003 г.
ISBN відсутній


Економіка громадського харчування
Недоступно
 0 из 1
Книга

Економіка громадського харчування: Метод. вказівки та завдання контрольної роботи для студ. V курсу спец. 7.050107 "Економіка підприємства"
Вид-во ЛКА, 2002 г.
ISBN відсутній


Економіка громадського харчування
Недоступно
 0 из 1
Книга

Економіка громадського харчування: Тестові завдання для студ. спец. 7.050107 та 8.050107 "Економіка підприємства"
Вид-во ЛКА, 2002 г.
ISBN відсутній


Кухні народів світу
Недоступно
 0 из 1
Книга
Ростовський, В. С.
Кухні народів світу: підручник
Кондор, 2018 г.
ISBN 978-617-7278-78-7


Математико-статистичні методи досліджень
Недоступно
 0 из 1
Книга
Топольник Віра Григорівна
Математико-статистичні методи досліджень: навч. посіб. для сдуд. ден. та заоч. форм навч. спец. 8.091711 "Технологія харчування"
ДонНУЕТ, 2009 г.
ISBN відсутній


Менеджмент громадського харчування
Недоступно
 0 из 2
Книга
П'ятницька Галина Тезіївна
Менеджмент громадського харчування: Підручник
КНТЕУ, 2001 г.
ISBN 966-7376-77-X


Методичні рекомендації до самостійної роботи з вивчення курсу "Гігієна і санітарія громадського х...
Недоступно
 0 из 2
Книга

Методичні рекомендації до самостійної роботи з вивчення курсу "Гігієна і санітарія громадського х...: для студ. зі спец. 7.091711 "Технологія харчування" та 7.05020103 "Менеджмент...
КНТЕУ, 2000 г.
ISBN відсутній


Методичні рекомендації до самостійної роботи з курсу "Менеджмент громадського харчування" для сту...
Недоступно
 0 из 1
Книга

Методичні рекомендації до самостійної роботи з курсу "Менеджмент громадського харчування" для сту...
КНТЕУ, 2003 г.
ISBN відсутній


Нормативные документы по ресторанному бизнесу
Недоступно
 0 из 1
Книга

Нормативные документы по ресторанному бизнесу: Справочник
ИД Ресторанные ведомости, 2004 г.
ISBN 5-9817600-9-5


Общественное питание. Особенности учета
Недоступно
 0 из 2
Книга
Солошенко Л.
Общественное питание. Особенности учета
Серія: Библиотека "Фактора"
Фактор, 2002 г.
ISBN відсутній


Охорона праці
Недоступно
 0 из 1
Книга

Охорона праці: Коспект лекцій для студ. фак-ту 7.091710 "Технологія громадського харчування", 7.050201 "Менеджмент організацій" всіх форм навч.
КНТЕУ, 2000 г.
ISBN відсутній


Повар
Недоступно
 0 из 1
Книга
Барановский Виктор Александрович
Повар: Учебное пособие для учащихся проф. лицеев и училищ
Серія: Начальное профессиональное образование
Феникс, 2003 г.
ISBN 5-222-03574-3


Посібник з гігієнічного навчання працівників закладів громадського харчування
Недоступно
 0 из 1
Книга
Росада М. О.
Посібник з гігієнічного навчання працівників закладів громадського харчування
ДП "Навчально-методичний центр проблем гігієни", 2010 г.
ISBN відсутній


Практикум з курсу "Облік і звітність" для студ. спец. 5.091711 "Технологія харчування" всіх форм ...
Недоступно
 0 из 2
Книга

Практикум з курсу "Облік і звітність" для студ. спец. 5.091711 "Технологія харчування" всіх форм ...
КНТЕУ, 2000 г.
ISBN відсутній


Проблеми якості у громадському харчуванні, готельному господарстві і туризмі
Недоступно
 0 из 2
Книга
М-во освіти і науки України
Проблеми якості у громадському харчуванні, готельному господарстві і туризмі: Збірник наукових праць
КДТЕУ, 2000 г.
ISBN 966-7376-50-8


Проектування комплексних підприємств харчування при готелі
Недоступно
 0 из 1
Книга
Ряшко, Галина Михайлівна
Проектування комплексних підприємств харчування при готелі: навч. посіб. для студентів вищ. навч. закл.
Чорномор'я, 2018 г.
ISBN 978-966-555-314-4


Робоча програма дисципліни "Технологія продукції громадського харчування" для студ. спец. 7.05020...
Недоступно
 0 из 2
Книга

Робоча програма дисципліни "Технологія продукції громадського харчування" для студ. спец. 7.05020...
КНТЕУ, 2000 г.
ISBN відсутній


Сборник норм отходов и потерь при холодной и тепловой обработках и расхода сырья при изготовлении...
Недоступно
 0 из 1
Книга

Сборник норм отходов и потерь при холодной и тепловой обработках и расхода сырья при изготовлении...
Экономика, 1975 г.
ISBN відсутній


© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025