Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Книги у рубриці: Дослідження

Рубрики
--> Дослідження

Рубрика

Назва:
 
Дослідження  

Друк списку

Зв'язані описи:

Відобразити для друку: сторінку | інверсія | сброс | друк(0)

<< назад | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | вперед >>
Системный анализ процессов производства кулинарной продукции
Недоступно
 0 из 1
Книга
Топольник Вера Григорьевна
Системный анализ процессов производства кулинарной продукции: Монография
ДонГУЭТ, 2003 г.
ISBN 966-7634-68-X


Современные технологии пищевых продуктов из гидробионтов
Недоступно
 0 из 2
Книга
Добробабина Л. Б.
Современные технологии пищевых продуктов из гидробионтов: монография
Optimum, 2008 г.
ISBN 966-344-254-9


Содержание основных веществ в продуктах питания
Недоступно
 0 из 1
Книга

Содержание основных веществ в продуктах питания: (методические рекомендации)
[б.и.], 2009 г.
ISBN відсутній


Специализированные выставки &quot;Дни продуктов и напитков&quot;, &quot;ЭкспоТоргТехника&quot;, &quot;Одесса Пак&quot;, &quot;ИнтерП...
Недоступно
 0 из 1
Книга

Специализированные выставки "Дни продуктов и напитков", "ЭкспоТоргТехника", "Одесса Пак", "ИнтерП...: Официальный каталог
[б.и.], 2003 г.
ISBN відсутній


Справочник покупателя
Недоступно
 0 из 1
Книга

Справочник покупателя: как правильно выбирать продукты питания и не только
Печатный дом, 2011 г.
ISBN 978-966-389-342-6


Стан і перспективи харчової науки та промисловості
Недоступно
 0 из 1
Книга

Стан і перспективи харчової науки та промисловості: IV Міжнар. наук.-техн. конф., 11-12 жовтня 2017 р., м. Тернопіль, тези доповідей
ТНТУ ім. І. Пулюя, 2017 г.
ISBN 978-966-305-084-3


Стан і перспективи харчової науки та промисловості
Недоступно
 0 из 1
Книга

Стан і перспективи харчової науки та промисловості: V Міжнар. наук.-техн. конф., 10-11 жовтня 2019 р., тези доповідей
ТНТУ ім. І. Пулюя, 2019 г.
ISBN 978-966-305-104-8


Стратегічний аналіз конкуренції торговельних марок на ринку заморожених овочів та фруктів
Недоступно
 0 из 1
Книга
Радкевич Лариса Альбертівна
Стратегічний аналіз конкуренції торговельних марок на ринку заморожених овочів та фруктів: монографія
Вебер (Донецька філія), 2009 г.
ISBN відсутній


.
Недоступно
 0 из 1
Книга

Ч. 1: .
2008 г.
ISBN відсутній


Сучасні аспекти збереження здоров'я людини
Недоступно
 0 из 1
Книга

Сучасні аспекти збереження здоров'я людини: зб. праць XI Міжнар. міждисциплінарної наук.-практ. конф., 13-14 квітня 2018 р.
ДВНЗ "УжНУ", 2018 г.
ISBN 978-617-7333-57-8


Сучасні аспекти збереження здоров'я людини
Недоступно
 0 из 1
Книга

Сучасні аспекти збереження здоров'я людини: зб. праць XII Міжнар. міждисцип. наук.-практ. конф., 12-13 квітня 2019 р., м. Ужгород
ДВНЗ "УжНУ", 2019 г.
ISBN 978-617-7333-78-3


Сучасні аспекти збереження здоров'я людини
Недоступно
 0 из 1
Книга

Сучасні аспекти збереження здоров'я людини: зб. праць XIII Міжнар. міждисцип. наук.-практ. конф., 3-4 квітня 2020 р., м. Ужгород
ДВНЗ "УжНУ", 2020 г.
ISBN 978-617-7825-08-0


Сучасні аспекти збереження здоров'я людини
Недоступно
 0 из 1
Книга

Сучасні аспекти збереження здоров'я людини: зб. праць XIV Міжнар. міждисцип. наук.-практ. конф., 16-17 квітня 2021 р., с. Солочин Свалявського району
ДВНЗ "УжНУ", 2021 г.
ISBN 978-617-7825-34-9


Сучасні їжа, побутова хімія, ліки, реклама. Шлях до здоров'я
Недоступно
 0 из 3
Книга
Майхрич, Ярослав Іванович
Сучасні їжа, побутова хімія, ліки, реклама. Шлях до здоров'я
СПД Майхрич Я. І., 2014 г.
ISBN 978-966-96955-6-7


Сучасні методи обробки харчових продуктів
Недоступно
 0 из 1
Книга
Вербій В. П.
Сучасні методи обробки харчових продуктів: Навчальний посібник
Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2004 г.
ISBN відсутній


Сучасні технології забезпечення якості харчових продуктів у процесі їх тривалого зберігання
Недоступно
 0 из 1
Книга

Сучасні технології забезпечення якості харчових продуктів у процесі їх тривалого зберігання: монографія
ДонНУЕТ, 2012 г.
ISBN 978-966-385-303-1


Таблицы химического состава и питательной ценности пищевых продуктов
Недоступно
 0 из 1
Книга

Таблицы химического состава и питательной ценности пищевых продуктов
Гос. изд-во мед. лит-ры, 1961 г.
ISBN відсутній


Теоретичні основи технології громадського харчування. Загальна частина
Недоступно
 0 из 1
Книга
Ростовський, Володимир Сергійович
Теоретичні основи технології громадського харчування. Загальна частина: навч. посіб. для студентів ВНЗ
Кондор, 2015 г.
ISBN 966-351-026-9


Теоретичні основи технологій захисту навколишнього середовища
Недоступно
 0 из 1
Книга
Герасимов, Олег Іванович
Теоретичні основи технологій захисту навколишнього середовища: навч. посіб., для здобувачів вищ. освіти за спец.: "Екологія", "Науки про Землю", "Комп'ютерні науки",...
ТЕС, 2018 г.
ISBN 978-617-7337-80-4


Теорія і практика забезпечення ефективного розвитку суб'єктів ринку
Недоступно
 0 из 1
Книга

Теорія і практика забезпечення ефективного розвитку суб'єктів ринку: матер. III Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., м. Полтава, 28 листопада 2014 р.
ПУЕТ, 2014 г.
ISBN 978-966-184-180-1


Теорія та практика застосування високого тиску у харчових технологіях
Недоступно
 0 из 1
Книга
Соколов, Сергій Анатолійович
Теорія та практика застосування високого тиску у харчових технологіях: монографія
ДонНУЕТ, 2012 г.
ISBN 978-966-385-296-6


Тестові завдання з навчальної дисципліни: &quot;Зберігання та транспортування харчових продуктів і про...
Недоступно
 0 из 1
Книга

Тестові завдання з навчальної дисципліни: "Зберігання та транспортування харчових продуктів і про...: для студ. напряму підготов. 8.030510 "Товарознавство та торговельне підприємництво"
Вид-во Львівської комерційної академії, 2011 г.
ISBN відсутній


Техніко-технологічне забезпечення безвідходної переробки зернової сировини у харчові продукти і к...
Недоступно
 0 из 1
Книга

Техніко-технологічне забезпечення безвідходної переробки зернової сировини у харчові продукти і к...: кол. монографія
Ліра, 2022 г.
ISBN 978-966-981-687-0


Технічні бар'єри і санітарні та фітосанітарні заходи в міжнародній торгівлі: види, тенденції розв...
Недоступно
 0 из 1
Книга

Технічні бар'єри і санітарні та фітосанітарні заходи в міжнародній торгівлі: види, тенденції розв...: посіб. держ. службовця
АДЕФ-Україна, 2015 г.
ISBN 978-617-7156-97-9


Технология продуктов лечебно-профилактического назначения
Недоступно
 0 из 2
Книга
Салавелис, Алла Дмитриевна
Технология продуктов лечебно-профилактического назначения: учеб. пособие
Optimum, 2012 г.
ISBN 978-966-344-516-8


© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025