Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Книги у рубриці: Дослідження
Рубрики
--> Дослідження
Друк списку
--> Дослідження
Рубрика
- Назва:
- Дослідження
Друк списку
Зв'язані описи:
Книга
Топольник Вера Григорьевна
Системный анализ процессов производства кулинарной продукции: Монография
ДонГУЭТ, 2003 г.
ISBN 966-7634-68-X
Топольник Вера Григорьевна
Системный анализ процессов производства кулинарной продукции: Монография
ДонГУЭТ, 2003 г.
ISBN 966-7634-68-X
Книга
Добробабина Л. Б.
Современные технологии пищевых продуктов из гидробионтов: монография
Optimum, 2008 г.
ISBN 966-344-254-9
Добробабина Л. Б.
Современные технологии пищевых продуктов из гидробионтов: монография
Optimum, 2008 г.
ISBN 966-344-254-9
Книга
Содержание основных веществ в продуктах питания: (методические рекомендации)
[б.и.], 2009 г.
ISBN відсутній
Содержание основных веществ в продуктах питания: (методические рекомендации)
[б.и.], 2009 г.
ISBN відсутній
Книга
Специализированные выставки "Дни продуктов и напитков", "ЭкспоТоргТехника", "Одесса Пак", "ИнтерП...: Официальный каталог
[б.и.], 2003 г.
ISBN відсутній
Специализированные выставки "Дни продуктов и напитков", "ЭкспоТоргТехника", "Одесса Пак", "ИнтерП...: Официальный каталог
[б.и.], 2003 г.
ISBN відсутній
Книга
Справочник покупателя: как правильно выбирать продукты питания и не только
Печатный дом, 2011 г.
ISBN 978-966-389-342-6
Справочник покупателя: как правильно выбирать продукты питания и не только
Печатный дом, 2011 г.
ISBN 978-966-389-342-6
Книга
Стан і перспективи харчової науки та промисловості: IV Міжнар. наук.-техн. конф., 11-12 жовтня 2017 р., м. Тернопіль, тези доповідей
ТНТУ ім. І. Пулюя, 2017 г.
ISBN 978-966-305-084-3
Стан і перспективи харчової науки та промисловості: IV Міжнар. наук.-техн. конф., 11-12 жовтня 2017 р., м. Тернопіль, тези доповідей
ТНТУ ім. І. Пулюя, 2017 г.
ISBN 978-966-305-084-3
Книга
Стан і перспективи харчової науки та промисловості: V Міжнар. наук.-техн. конф., 10-11 жовтня 2019 р., тези доповідей
ТНТУ ім. І. Пулюя, 2019 г.
ISBN 978-966-305-104-8
Стан і перспективи харчової науки та промисловості: V Міжнар. наук.-техн. конф., 10-11 жовтня 2019 р., тези доповідей
ТНТУ ім. І. Пулюя, 2019 г.
ISBN 978-966-305-104-8
Книга
Радкевич Лариса Альбертівна
Стратегічний аналіз конкуренції торговельних марок на ринку заморожених овочів та фруктів: монографія
Вебер (Донецька філія), 2009 г.
ISBN відсутній
Радкевич Лариса Альбертівна
Стратегічний аналіз конкуренції торговельних марок на ринку заморожених овочів та фруктів: монографія
Вебер (Донецька філія), 2009 г.
ISBN відсутній
Книга
Сучасні аспекти збереження здоров'я людини: зб. праць XI Міжнар. міждисциплінарної наук.-практ. конф., 13-14 квітня 2018 р.
ДВНЗ "УжНУ", 2018 г.
ISBN 978-617-7333-57-8
Сучасні аспекти збереження здоров'я людини: зб. праць XI Міжнар. міждисциплінарної наук.-практ. конф., 13-14 квітня 2018 р.
ДВНЗ "УжНУ", 2018 г.
ISBN 978-617-7333-57-8
Книга
Сучасні аспекти збереження здоров'я людини: зб. праць XII Міжнар. міждисцип. наук.-практ. конф., 12-13 квітня 2019 р., м. Ужгород
ДВНЗ "УжНУ", 2019 г.
ISBN 978-617-7333-78-3
Сучасні аспекти збереження здоров'я людини: зб. праць XII Міжнар. міждисцип. наук.-практ. конф., 12-13 квітня 2019 р., м. Ужгород
ДВНЗ "УжНУ", 2019 г.
ISBN 978-617-7333-78-3
Книга
Сучасні аспекти збереження здоров'я людини: зб. праць XIII Міжнар. міждисцип. наук.-практ. конф., 3-4 квітня 2020 р., м. Ужгород
ДВНЗ "УжНУ", 2020 г.
ISBN 978-617-7825-08-0
Сучасні аспекти збереження здоров'я людини: зб. праць XIII Міжнар. міждисцип. наук.-практ. конф., 3-4 квітня 2020 р., м. Ужгород
ДВНЗ "УжНУ", 2020 г.
ISBN 978-617-7825-08-0
Книга
Сучасні аспекти збереження здоров'я людини: зб. праць XIV Міжнар. міждисцип. наук.-практ. конф., 16-17 квітня 2021 р., с. Солочин Свалявського району
ДВНЗ "УжНУ", 2021 г.
ISBN 978-617-7825-34-9
Сучасні аспекти збереження здоров'я людини: зб. праць XIV Міжнар. міждисцип. наук.-практ. конф., 16-17 квітня 2021 р., с. Солочин Свалявського району
ДВНЗ "УжНУ", 2021 г.
ISBN 978-617-7825-34-9
Книга
Майхрич, Ярослав Іванович
Сучасні їжа, побутова хімія, ліки, реклама. Шлях до здоров'я
СПД Майхрич Я. І., 2014 г.
ISBN 978-966-96955-6-7
Майхрич, Ярослав Іванович
Сучасні їжа, побутова хімія, ліки, реклама. Шлях до здоров'я
СПД Майхрич Я. І., 2014 г.
ISBN 978-966-96955-6-7
Книга
Вербій В. П.
Сучасні методи обробки харчових продуктів: Навчальний посібник
Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2004 г.
ISBN відсутній
Вербій В. П.
Сучасні методи обробки харчових продуктів: Навчальний посібник
Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2004 г.
ISBN відсутній
Книга
Сучасні технології забезпечення якості харчових продуктів у процесі їх тривалого зберігання: монографія
ДонНУЕТ, 2012 г.
ISBN 978-966-385-303-1
Сучасні технології забезпечення якості харчових продуктів у процесі їх тривалого зберігання: монографія
ДонНУЕТ, 2012 г.
ISBN 978-966-385-303-1
Книга
Таблицы химического состава и питательной ценности пищевых продуктов
Гос. изд-во мед. лит-ры, 1961 г.
ISBN відсутній
Таблицы химического состава и питательной ценности пищевых продуктов
Гос. изд-во мед. лит-ры, 1961 г.
ISBN відсутній
Книга
Ростовський, Володимир Сергійович
Теоретичні основи технології громадського харчування. Загальна частина: навч. посіб. для студентів ВНЗ
Кондор, 2015 г.
ISBN 966-351-026-9
Ростовський, Володимир Сергійович
Теоретичні основи технології громадського харчування. Загальна частина: навч. посіб. для студентів ВНЗ
Кондор, 2015 г.
ISBN 966-351-026-9
Книга
Герасимов, Олег Іванович
Теоретичні основи технологій захисту навколишнього середовища: навч. посіб., для здобувачів вищ. освіти за спец.: "Екологія", "Науки про Землю", "Комп'ютерні науки",...
ТЕС, 2018 г.
ISBN 978-617-7337-80-4
Герасимов, Олег Іванович
Теоретичні основи технологій захисту навколишнього середовища: навч. посіб., для здобувачів вищ. освіти за спец.: "Екологія", "Науки про Землю", "Комп'ютерні науки",...
ТЕС, 2018 г.
ISBN 978-617-7337-80-4
Книга
Теорія і практика забезпечення ефективного розвитку суб'єктів ринку: матер. III Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., м. Полтава, 28 листопада 2014 р.
ПУЕТ, 2014 г.
ISBN 978-966-184-180-1
Теорія і практика забезпечення ефективного розвитку суб'єктів ринку: матер. III Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., м. Полтава, 28 листопада 2014 р.
ПУЕТ, 2014 г.
ISBN 978-966-184-180-1
Книга
Соколов, Сергій Анатолійович
Теорія та практика застосування високого тиску у харчових технологіях: монографія
ДонНУЕТ, 2012 г.
ISBN 978-966-385-296-6
Соколов, Сергій Анатолійович
Теорія та практика застосування високого тиску у харчових технологіях: монографія
ДонНУЕТ, 2012 г.
ISBN 978-966-385-296-6
Книга
Тестові завдання з навчальної дисципліни: "Зберігання та транспортування харчових продуктів і про...: для студ. напряму підготов. 8.030510 "Товарознавство та торговельне підприємництво"
Вид-во Львівської комерційної академії, 2011 г.
ISBN відсутній
Тестові завдання з навчальної дисципліни: "Зберігання та транспортування харчових продуктів і про...: для студ. напряму підготов. 8.030510 "Товарознавство та торговельне підприємництво"
Вид-во Львівської комерційної академії, 2011 г.
ISBN відсутній
Книга
Техніко-технологічне забезпечення безвідходної переробки зернової сировини у харчові продукти і к...: кол. монографія
Ліра, 2022 г.
ISBN 978-966-981-687-0
Техніко-технологічне забезпечення безвідходної переробки зернової сировини у харчові продукти і к...: кол. монографія
Ліра, 2022 г.
ISBN 978-966-981-687-0
Книга
Технічні бар'єри і санітарні та фітосанітарні заходи в міжнародній торгівлі: види, тенденції розв...: посіб. держ. службовця
АДЕФ-Україна, 2015 г.
ISBN 978-617-7156-97-9
Технічні бар'єри і санітарні та фітосанітарні заходи в міжнародній торгівлі: види, тенденції розв...: посіб. держ. службовця
АДЕФ-Україна, 2015 г.
ISBN 978-617-7156-97-9
Книга
Салавелис, Алла Дмитриевна
Технология продуктов лечебно-профилактического назначения: учеб. пособие
Optimum, 2012 г.
ISBN 978-966-344-516-8
Салавелис, Алла Дмитриевна
Технология продуктов лечебно-профилактического назначения: учеб. пособие
Optimum, 2012 г.
ISBN 978-966-344-516-8