Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Книги у рубриці: Виробництво

Рубрики
--> Яловичина
----> Виробництво

Рубрика

Назва:
 
Виробництво  

Друк списку

Зв'язані описи:

Відобразити для друку: сторінку | інверсія | сброс | друк(0)

Використання  надремонтних теплиць молочних і комбінованих порід для виробництва яловичини по тех...
Недоступно
 0 из 1
Книга
Чигринов, Є. І.
Використання надремонтних теплиць молочних і комбінованих порід для виробництва яловичини по тех...: методичний і практичний посібник
Ін-т тваринництва УААН, 1998 г.
ISBN відсутній


Виробництво екологічно безпечної яловичини
Недоступно
 0 из 1
Книга
Угнівенко, Анатолій Миколайович
Виробництво екологічно безпечної яловичини: навч. посіб., для підгот. фахівців ОС "Магістр" спеціалізації "Спеціалізоване м'ясне скотарство" спец. 204 - "Технологія виробництва і...
ЦП "Компринт", 2018 г.
ISBN 978-966-929-851-5


Створення модельної ферми-племрепродуктора симентальської м'ясної худоби з використанням ресурсоз...
Недоступно
 0 из 1
Книга
Бащенко Михайло Іванович
Створення модельної ферми-племрепродуктора симентальської м'ясної худоби з використанням ресурсоз...: метод. рекомендації
Черкас. ін-т АПВ УААН, 2010 г.
ISBN відсутній


Технологія виробництва молока і яловичини
Недоступно
 0 из 1
Книга
Костенко, Василь Іванович
Технологія виробництва молока і яловичини: підручник, для підготовки фахівців ОС "Бакалавр" спец. 204 "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" у ВНЗ II-IV рівнів...
Ліра-К, 2018 г.
ISBN 978-617-7507-87-0


Технологія виробництва молока і яловичини
Недоступно
 0 из 1
Книга
Костенко, Василь Іванович
Технологія виробництва молока і яловичини: підручник, для підготовки фахівців ОС "Бакалавр" за спец. 204 "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" у аграр. закл. вищ. освіти...
НУБіП України, 2024 г.
ISBN 978-617-8368-89-0


© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025