Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Книги у рубриці: Технологія харчової та легкої промисловості
Рубрики
--> Технічні науки
----> Технологія харчової та легкої промисловості
Друк списку
--> Технічні науки
----> Технологія харчової та легкої промисловості
Рубрика
- Назва:
- Технологія харчової та легкої промисловості
Друк списку
Зв'язані описи:
Автореферат/Дисертація
Ващук Тимофій Олександрович
Теплотехнологічні режими процесу концентрування томатопродуктів в роторно-пліковій випарній устан...: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2008 г.
ISBN відсутній
Ващук Тимофій Олександрович
Теплотехнологічні режими процесу концентрування томатопродуктів в роторно-пліковій випарній устан...: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2008 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Чагаровский, Александр Петрович
Технологические основы применения ультрафильтрации в процессах консервирования и переработки моло...: автореф. дис. … д-ра техн. наук, [спец.] 05.18.13, [спец.] 05.18.04
[б.и.], 1989 г.
ISBN відсутній
Чагаровский, Александр Петрович
Технологические основы применения ультрафильтрации в процессах консервирования и переработки моло...: автореф. дис. … д-ра техн. наук, [спец.] 05.18.13, [спец.] 05.18.04
[б.и.], 1989 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Битютська Ольга Євгенівна
Технології білково-вуглеводного концентрату і соусів з чорноморських мідій: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2011 г.
ISBN відсутній
Битютська Ольга Євгенівна
Технології білково-вуглеводного концентрату і соусів з чорноморських мідій: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2011 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Применко, Владислав Геннадійович
Технології добавок дієтичних селен-білкових та соусів з їх використанням: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній
Применко, Владислав Геннадійович
Технології добавок дієтичних селен-білкових та соусів з їх використанням: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Геліх, Анна Олександрівна
Технології напівфабрикату з молюска прісноводного та кулінарної продукції з його використанням: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній
Геліх, Анна Олександрівна
Технології напівфабрикату з молюска прісноводного та кулінарної продукції з його використанням: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній
Книга
Гусарук Тетяна Святославівна
Технологічна оптимізація якості вапняного молока для підвищення ефекту очищення дифузійного соку: автореф. дис. ... канд. техн. наук
[б.в.], 2008 г.
ISBN відсутній
Гусарук Тетяна Святославівна
Технологічна оптимізація якості вапняного молока для підвищення ефекту очищення дифузійного соку: автореф. дис. ... канд. техн. наук
[б.в.], 2008 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Буранова Світлана Володимирівна
Технологічні властивості голозерного вівса та методи його зберігання: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2010 г.
ISBN відсутній
Буранова Світлана Володимирівна
Технологічні властивості голозерного вівса та методи його зберігання: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2010 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Галух, Богдан Іванович
Технологічні особливості виробництва розсольних сирів з молока різних видів тварин: автореф. дис ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2012 г.
ISBN відсутній
Галух, Богдан Іванович
Технологічні особливості виробництва розсольних сирів з молока різних видів тварин: автореф. дис ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2012 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Рябець Ольга Юріївна
Технологія аналогу ікри чорної з використанням альгінату натрію: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2008 г.
ISBN відсутній
Рябець Ольга Юріївна
Технологія аналогу ікри чорної з використанням альгінату натрію: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2008 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Мольченко, Світлана Миколаївна
Технологія безвідходної нейтралізації жирів водно-спиртовими розчинами карбонатів лужних металів: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.06
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній
Мольченко, Світлана Миколаївна
Технологія безвідходної нейтралізації жирів водно-спиртовими розчинами карбонатів лужних металів: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.06
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Лобачова, Надія Леонідівна
Технологія безглютенових хлібобулочних виробів з використанням колагенвмісних білків та трансглют...: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2015 г.
ISBN відсутній
Лобачова, Надія Леонідівна
Технологія безглютенових хлібобулочних виробів з використанням колагенвмісних білків та трансглют...: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2015 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Москаленко Ольга Василівна
Технологія білкового напівфабрикату з колагенвмісної сировини для м'ясних січених виробів: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2008 г.
ISBN відсутній
Москаленко Ольга Василівна
Технологія білкового напівфабрикату з колагенвмісної сировини для м'ясних січених виробів: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2008 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Бочкарев, Сергій Володимирович
Технологія білково-жирової суміші підвищеної харчової цінності спеціального призначення: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.06
[б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній
Бочкарев, Сергій Володимирович
Технологія білково-жирової суміші підвищеної харчової цінності спеціального призначення: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.06
[б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Федотова Нелля Анатоліївна
Технологія білково-рослинного напівфабрикату на основі молочної сироватки: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2011 г.
ISBN відсутній
Федотова Нелля Анатоліївна
Технологія білково-рослинного напівфабрикату на основі молочної сироватки: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2011 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Романовська, Ольга Леонідівна
Технологія бісквітів підвищеної харчової цінності на основі борошняних сумішей: автореф. дис. ... канд. техн. наук, спец. 05.18.16
[б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній
Романовська, Ольга Леонідівна
Технологія бісквітів підвищеної харчової цінності на основі борошняних сумішей: автореф. дис. ... канд. техн. наук, спец. 05.18.16
[б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Марцин Тетяна Олександрівна
Технологія бісквітних і пісочних виробів функціонального призначення: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2010 г.
ISBN відсутній
Марцин Тетяна Олександрівна
Технологія бісквітних і пісочних виробів функціонального призначення: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2010 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Лісовська, Тетяна Олегівна
Технологія бісквітного напівфабрикату з використанням борошна кукурудзяного екструдованого: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній
Лісовська, Тетяна Олегівна
Технологія бісквітного напівфабрикату з використанням борошна кукурудзяного екструдованого: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Собко Анна Борисівна
Технологія бісквітного напівфабрикату і рулету репродуктивного призначення: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2009 г.
ISBN відсутній
Собко Анна Борисівна
Технологія бісквітного напівфабрикату і рулету репродуктивного призначення: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2009 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Михайлик, Віталій Сергійович
Технологія борошняних кондитерських пісочних виробів з використанням шроту: автореф. дис. … канд. техн. наук, спец. 05.18.16
[б.в.], 2023 г.
ISBN відсутній
Михайлик, Віталій Сергійович
Технологія борошняних кондитерських пісочних виробів з використанням шроту: автореф. дис. … канд. техн. наук, спец. 05.18.16
[б.в.], 2023 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Данилюк, Інна Петрівна
Технологія борошняних кулінарних виробів з порошком Atherina pontica: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній
Данилюк, Інна Петрівна
Технологія борошняних кулінарних виробів з порошком Atherina pontica: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Попова, Світлана Юріївна
Технологія борошняних кулінарних виробів із дріжджового тіста з використанням сухої картопляної д...: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній
Попова, Світлана Юріївна
Технологія борошняних кулінарних виробів із дріжджового тіста з використанням сухої картопляної д...: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Криворучко, Мирослав Юрійович
Технологія борошняних кулінарних виробів на основі пророщеного зерна пшениці: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній
Криворучко, Мирослав Юрійович
Технологія борошняних кулінарних виробів на основі пророщеного зерна пшениці: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Демічковська, Мирослава Павлівна
Технологія борошняних кулінарних виробів на основі функціональних композицій: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній
Демічковська, Мирослава Павлівна
Технологія борошняних кулінарних виробів на основі функціональних композицій: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Столярчук, Валентина Миколаївна
Технологія виробів із пісочного тіста з використанням гарбузового голонасінного борошна: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2008 г.
ISBN відсутній
Столярчук, Валентина Миколаївна
Технологія виробів із пісочного тіста з використанням гарбузового голонасінного борошна: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2008 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Нечепуренко, Кристина Борисівна
Технологія виробів м'ясних посічених з використанням термостабільної пружної емульсії на основі н...: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній
Нечепуренко, Кристина Борисівна
Технологія виробів м'ясних посічених з використанням термостабільної пружної емульсії на основі н...: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній