Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Книги у рубриці: Технологія харчової та легкої промисловості

Рубрики
--> Технічні науки
----> Технологія харчової та легкої промисловості

Рубрика

Назва:
 
Технологія харчової та легкої промисловості  

Друк списку

Зв'язані описи:

Відобразити для друку: сторінку | інверсія | сброс | друк(0)

<< назад | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | вперед >>
Теплотехнологічні режими процесу концентрування томатопродуктів в роторно-пліковій випарній устан...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Ващук Тимофій Олександрович
Теплотехнологічні режими процесу концентрування томатопродуктів в роторно-пліковій випарній устан...: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2008 г.
ISBN відсутній


Технологические основы применения ультрафильтрации в процессах консервирования и переработки моло...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Чагаровский, Александр Петрович
Технологические основы применения ультрафильтрации в процессах консервирования и переработки моло...: автореф. дис. … д-ра техн. наук, [спец.] 05.18.13, [спец.] 05.18.04
[б.и.], 1989 г.
ISBN відсутній


Технології білково-вуглеводного концентрату і соусів з чорноморських мідій
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Битютська Ольга Євгенівна
Технології білково-вуглеводного концентрату і соусів з чорноморських мідій: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2011 г.
ISBN відсутній


Технології добавок дієтичних селен-білкових та соусів з їх використанням
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Применко, Владислав Геннадійович
Технології добавок дієтичних селен-білкових та соусів з їх використанням: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній


Технології напівфабрикату з молюска прісноводного та кулінарної продукції з його використанням
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Геліх, Анна Олександрівна
Технології напівфабрикату з молюска прісноводного та кулінарної продукції з його використанням: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній


Технологічна оптимізація якості вапняного молока для підвищення ефекту очищення дифузійного соку
Недоступно
 0 из 1
Книга
Гусарук Тетяна Святославівна
Технологічна оптимізація якості вапняного молока для підвищення ефекту очищення дифузійного соку: автореф. дис. ... канд. техн. наук
[б.в.], 2008 г.
ISBN відсутній


Технологічні властивості голозерного вівса та методи його зберігання
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Буранова Світлана Володимирівна
Технологічні властивості голозерного вівса та методи його зберігання: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2010 г.
ISBN відсутній


Технологічні особливості виробництва розсольних сирів з молока різних видів тварин
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Галух, Богдан Іванович
Технологічні особливості виробництва розсольних сирів з молока різних видів тварин: автореф. дис ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2012 г.
ISBN відсутній


Технологія аналогу ікри чорної з використанням альгінату натрію
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Рябець Ольга Юріївна
Технологія аналогу ікри чорної з використанням альгінату натрію: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2008 г.
ISBN відсутній


Технологія безвідходної нейтралізації жирів водно-спиртовими розчинами карбонатів лужних металів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Мольченко, Світлана Миколаївна
Технологія безвідходної нейтралізації жирів водно-спиртовими розчинами карбонатів лужних металів: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.06
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній


Технологія безглютенових хлібобулочних виробів з використанням колагенвмісних білків та трансглют...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Лобачова, Надія Леонідівна
Технологія безглютенових хлібобулочних виробів з використанням колагенвмісних білків та трансглют...: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2015 г.
ISBN відсутній


Технологія білкового напівфабрикату з колагенвмісної сировини для м'ясних січених виробів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Москаленко Ольга Василівна
Технологія білкового напівфабрикату з колагенвмісної сировини для м'ясних січених виробів: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2008 г.
ISBN відсутній


Технологія білково-жирової суміші підвищеної харчової цінності спеціального призначення
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Бочкарев, Сергій Володимирович
Технологія білково-жирової суміші підвищеної харчової цінності спеціального призначення: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.06
[б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній


Технологія білково-рослинного напівфабрикату на основі молочної сироватки
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Федотова Нелля Анатоліївна
Технологія білково-рослинного напівфабрикату на основі молочної сироватки: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2011 г.
ISBN відсутній


Технологія бісквітів підвищеної харчової цінності на основі борошняних сумішей
Недоступно
 0 из 2
Автореферат/Дисертація
Романовська, Ольга Леонідівна
Технологія бісквітів підвищеної харчової цінності на основі борошняних сумішей: автореф. дис. ... канд. техн. наук, спец. 05.18.16
[б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній


Технологія бісквітних і пісочних виробів функціонального призначення
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Марцин Тетяна Олександрівна
Технологія бісквітних і пісочних виробів функціонального призначення: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2010 г.
ISBN відсутній


Технологія бісквітного напівфабрикату з використанням борошна кукурудзяного екструдованого
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Лісовська, Тетяна Олегівна
Технологія бісквітного напівфабрикату з використанням борошна кукурудзяного екструдованого: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній


Технологія бісквітного напівфабрикату і рулету репродуктивного призначення
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Собко Анна Борисівна
Технологія бісквітного напівфабрикату і рулету репродуктивного призначення: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2009 г.
ISBN відсутній


Технологія борошняних кондитерських пісочних виробів з використанням шроту
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Михайлик, Віталій Сергійович
Технологія борошняних кондитерських пісочних виробів з використанням шроту: автореф. дис. … канд. техн. наук, спец. 05.18.16
[б.в.], 2023 г.
ISBN відсутній


Технологія борошняних кулінарних виробів з порошком Atherina pontica
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Данилюк, Інна Петрівна
Технологія борошняних кулінарних виробів з порошком Atherina pontica: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній


Технологія борошняних кулінарних виробів із дріжджового тіста з використанням сухої картопляної д...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Попова, Світлана Юріївна
Технологія борошняних кулінарних виробів із дріжджового тіста з використанням сухої картопляної д...: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній


Технологія борошняних кулінарних виробів на основі пророщеного зерна пшениці
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Криворучко, Мирослав Юрійович
Технологія борошняних кулінарних виробів на основі пророщеного зерна пшениці: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній


Технологія борошняних кулінарних виробів на основі функціональних композицій
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Демічковська, Мирослава Павлівна
Технологія борошняних кулінарних виробів на основі функціональних композицій: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній


Технологія виробів із пісочного тіста з використанням гарбузового голонасінного борошна
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Столярчук, Валентина Миколаївна
Технологія виробів із пісочного тіста з використанням гарбузового голонасінного борошна: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2008 г.
ISBN відсутній


Технологія виробів м'ясних посічених з використанням термостабільної пружної емульсії на основі н...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Нечепуренко, Кристина Борисівна
Технологія виробів м'ясних посічених з використанням термостабільної пружної емульсії на основі н...: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній


© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025