Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Книги у рубриці: Технологія харчової та легкої промисловості

Рубрики
--> Технічні науки
----> Технологія харчової та легкої промисловості

Рубрика

Назва:
 
Технологія харчової та легкої промисловості  

Друк списку

Зв'язані описи:

Відобразити для друку: сторінку | інверсія | сброс | друк(0)

<< назад | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | вперед >>
Інтенсифікація процесу уварювання цукрового утфелю на основі імітаційного моделювання роботи ваку...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Коцюбанський, Андрій Миколайович
Інтенсифікація процесу уварювання цукрового утфелю на основі імітаційного моделювання роботи ваку...: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній


Інтенсифікація технології зброджування сусла у високогустинному пивоварінні
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Харандюк, Тетяна Валеріївна
Інтенсифікація технології зброджування сусла у високогустинному пивоварінні: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.05
[б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній


Інтенсифікація технології підготовки бавовняних і змішаних тканин шляхом застосування фізико-хімі...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Євдокимова Вікторія Андріївна
Інтенсифікація технології підготовки бавовняних і змішаних тканин шляхом застосування фізико-хімі...: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.19
[б.в.], 2011 г.
ISBN відсутній


Інтенсифікація технології фарбування вовняного волокна кислотними барвниками з використанням елек...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Семешко, Ольга Яківна
Інтенсифікація технології фарбування вовняного волокна кислотними барвниками з використанням елек...: автореф. дис ... канд. техн. наук, 05.18.19
[б.в.], 2011 г.
ISBN відсутній


Інтенсифікування процесів екстрагування при виробництві олії із сої та ріпаку
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Коляновська, Людмила Миколаївна
Інтенсифікування процесів екстрагування при виробництві олії із сої та ріпаку: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній


Кінетика екстрагування олії із насіння амаранту в мікрохвильовому полі
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Капетула, Світлана Михайлівна
Кінетика екстрагування олії із насіння амаранту в мікрохвильовому полі: автореф. дис ... канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2012 г.
ISBN відсутній


Коекструзійні продукти підвищеної харчової цінності
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Запотоцька, Олена Василівна
Коекструзійні продукти підвищеної харчової цінності: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній


Комбіновані способи сушіння зернових продуктів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Воскресенська, Олена Володимирівна
Комбіновані способи сушіння зернових продуктів: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2017 г.
ISBN відсутній


Механізм та кінетика біоконверсії відходів тваринного походження
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Анохіна Катерина Володимирівна
Механізм та кінетика біоконверсії відходів тваринного походження: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2012 г.
ISBN відсутній


Моделювання віброакустичних процесів у обладнанні ресторанного господарства
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Дахов, Олександр Геннадійович
Моделювання віброакустичних процесів у обладнанні ресторанного господарства: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній


Моделювання замішування тіста та визначення раціональних параметрів робочих органів тістомісильни...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Шпак, Максим Сергійович
Моделювання замішування тіста та визначення раціональних параметрів робочих органів тістомісильни...: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2015 г.
ISBN відсутній


Моделювання процесу променевого теплообміну в елементах жарильного обладнання
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Костенко, Станіслав Миколайович
Моделювання процесу променевого теплообміну в елементах жарильного обладнання: автореф. дис. ... канд. техн. наук, спец. 05.18.12
[б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній


Надання тканинам, що містять вовну, м'якого грифу
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Венгер Олена Олексіївна
Надання тканинам, що містять вовну, м'якого грифу: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.19
[б.в.], 2007 г.
ISBN відсутній


Наукове обгрунтування використання дієтичних добавок рослинного походження в технологіях кулінарн...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Свідло, Карина Володимирівна
Наукове обгрунтування використання дієтичних добавок рослинного походження в технологіях кулінарн...: автореф. дис. … д-ра техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній


Наукове обгрунтування використання композицій кріостабілізуючої дії в технології напівфабрикатів ...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Янчева, Марина Олександрівна
Наукове обгрунтування використання композицій кріостабілізуючої дії в технології напівфабрикатів ...: автореф. дис. … д-ра техн. наук, 05.18.04
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній


Наукове обґрунтування електрофізичних способів оброблення молочної сироватки та їх використання в...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна
Наукове обґрунтування електрофізичних способів оброблення молочної сироватки та їх використання в...: автореф. дис. ... д-ра техн. наук, [спец.] 05.18.04
[б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній


Наукове обгрунтування енергоефективних процесів і обладнання кондуктивного жарення натуральних м’...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Скрипник, Вячеслав Олександрович
Наукове обгрунтування енергоефективних процесів і обладнання кондуктивного жарення натуральних м’...: автореф. дис. … д-ра техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній


Наукове обгрунтування енергозберігаючих процесів та обладнання для сепарації харчової сипкої сиро...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Богомолов Олексій Васильович
Наукове обгрунтування енергозберігаючих процесів та обладнання для сепарації харчової сипкої сиро...: автореф. дис. ... д-ра техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2006 г.
ISBN відсутній


Наукове обґрунтування застосування високого тиску у процесах харчових виробництв
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Соколов, Сергій Анатолійович
Наукове обґрунтування застосування високого тиску у процесах харчових виробництв: автореф. дис. ... д-ра техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній


Наукове обґрунтування збереженості борошняних кондитерських виробів з антиоксидантними властивостями
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Лозова, Тетяна Михайлівна
Наукове обґрунтування збереженості борошняних кондитерських виробів з антиоксидантними властивостями: автореф. дис. … д-ра техн. наук, 05.18.15
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній


Наукове обґрунтування і розроблення інноваційних технологій харчової продукції та дієтичних добавок
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Гріненко, Ірина Григорівна
Наукове обґрунтування і розроблення інноваційних технологій харчової продукції та дієтичних добавок: автореф. дис. ... д-ра техн. наук, спец. 05.18.16
[б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній


Наукове обґрунтування і розроблення технології напоїв резистентної дії з використанням волоського...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Тюрікова, Інна Станіславівна
Наукове обґрунтування і розроблення технології напоїв резистентної дії з використанням волоського...: автореф. дис. ... д-ра техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній


Наукове обгрунтування і формування споживних властивостей продуктів з прісноводної риби та рослин...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Сидоренко Олена Володимирівна
Наукове обгрунтування і формування споживних властивостей продуктів з прісноводної риби та рослин...: автореф. дис. ... д-ра техн. наук, 05.18.15
[б.в.], 2009 г.
ISBN відсутній


Наукове обгрунтування інформаційного забезпечення товарів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Шумський, Орест Васильович
Наукове обгрунтування інформаційного забезпечення товарів: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.08
[б.в.], 2015 г.
ISBN відсутній


Наукове обгрунтування комбінованих процесів та розробка ресурсозберігаючого устаткування для очищ...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Терешкін, Олег Георгійович
Наукове обгрунтування комбінованих процесів та розробка ресурсозберігаючого устаткування для очищ...: автореф. дис. … д.-ра техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній


© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025