Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Книги у рубриці: Технологія харчової та легкої промисловості

Рубрики
--> Технічні науки
----> Технологія харчової та легкої промисловості

Рубрика

Назва:
 
Технологія харчової та легкої промисловості  

Друк списку

Зв'язані описи:

Відобразити для друку: сторінку | інверсія | сброс | друк(0)

<< назад | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | вперед >>
Науково-методологічні засади ресурсозбережних енерготехнологічних комплексів сушіння харчових про...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Шутюк, Віталій Володимирович
Науково-методологічні засади ресурсозбережних енерготехнологічних комплексів сушіння харчових про...: автореф. дис. … д-ратехн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній


Науково-методологічні основи удосконалення технохімічного контролю сировини і готової продукції о...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Левчук, Ірина Володимирівна
Науково-методологічні основи удосконалення технохімічного контролю сировини і готової продукції о...: автореф. дис. ... д-ра техн. наук, 05.18.06
[б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній


Науково-практичне обґрунтування енергоефективних технологій переробки олійної сировини на основі ...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Бандура, Валентина Миколаївна
Науково-практичне обґрунтування енергоефективних технологій переробки олійної сировини на основі ...: автореф. дис. ... д-ра техн. наук, спец. 05.18.12
[б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній


Науково-практичне обґрунтування інноваційних технологій переробки насіння олійних культур
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Перевалов, Леонід Іванович
Науково-практичне обґрунтування інноваційних технологій переробки насіння олійних культур: автореф. дис. ... д-ра техн. наук, спец. 05.18.06
[б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній


Науково-практичне обґрунтування та розроблення технологій кондитерських виробів з синбіотиками
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Коркач, Ганна Володимирівна
Науково-практичне обґрунтування та розроблення технологій кондитерських виробів з синбіотиками: автореф. дис. ... д-ра техн. наук, спец. 05.18.01
[б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній


Науково-практичні засади інтенсифікації гідродинамічних процесів у струминних апаратах харчових в...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Пономаренко, Віталій Васильович
Науково-практичні засади інтенсифікації гідродинамічних процесів у струминних апаратах харчових в...: автореф. дис. … д-ра техн. наук, [спец.] 05.18.12
[б.в.], 2025 г.
ISBN відсутній


Науково-практичні засади масоперенесення розчинних речовин під час зневоднення рослинної сировини...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Гузьова, Ірина Олександрівна
Науково-практичні засади масоперенесення розчинних речовин під час зневоднення рослинної сировини...: автореф. дис. … д-ра техн. наук, [спец.] 05.18.12
[б.в.], 2025 г.
ISBN відсутній


Науково-практичні засади стабілізації фізіологічної цінності хлібобулочних виробів для спеціально...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Шевченко, Анастасія Олександрівна
Науково-практичні засади стабілізації фізіологічної цінності хлібобулочних виробів для спеціально...: автореф. дис. … д-ра техн. наук, спец. 05.18.01
[б.в.], 2025 г.
ISBN відсутній


Науково-практичні засади стабілізації якості хлібобулочних виробів з використанням фітоекстрактів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Лебеденко, Тетяна Євгеніївна
Науково-практичні засади стабілізації якості хлібобулочних виробів з використанням фітоекстрактів: автореф. дис. … д-ратехн. наук, 05.18.01.
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній


Науково-практичні основи підвищення ефективності та довговічності кавітаційних апаратів харчових ...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Литвиненко, Олександр Анатолійович
Науково-практичні основи підвищення ефективності та довговічності кавітаційних апаратів харчових ...: автореф. дис. … д-ра техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2015 г.
ISBN відсутній


Науково-практичні основи технології жирів функціонального призначення
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Некрасов Павло Олександрович
Науково-практичні основи технології жирів функціонального призначення: автореф. дис. ... канд. д-ра наук, 05.18.06
[б.в.], 2010 г.
ISBN відсутній


Науково-практичні основи технологій м’ясомістких продуктів на основі м’яса водоплавної птиці і ре...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Божко, Наталія Володимирівна
Науково-практичні основи технологій м’ясомістких продуктів на основі м’яса водоплавної птиці і ре...: автореф. дис. … д-ра техн. наук, спец. 05.18.04
[б.в.], 2025 г.
ISBN відсутній


Науково-прикладні основи вдосконалення машин для подрібнення м'ясної сировини
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Батраченко, Олександр Вікторович
Науково-прикладні основи вдосконалення машин для подрібнення м'ясної сировини: автореф. дис. ... д-ра техн. наук, спец. 05.18.12
[б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній


Науково-теоретичні основи екстрагування лікарської рослинної сировини
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Дячок Василь Володимирович
Науково-теоретичні основи екстрагування лікарської рослинної сировини: автореф. дис. ... д-ра техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2010 г.
ISBN відсутній


Науково-теоретичні основи процесу різання харчових продуктів водополімерним струменем та розробка...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Погребняк, Андрій Володимирович
Науково-теоретичні основи процесу різання харчових продуктів водополімерним струменем та розробка...: автореф. дис. ... д-ра техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній


Науково-технічні засади застосування наноматеріалів для інтенсифікації масообмінних процесів харч...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Олішевський, Валентин Вікторович
Науково-технічні засади застосування наноматеріалів для інтенсифікації масообмінних процесів харч...: автореф. дис. ... д-ра техн. наук, [спец.] 05.18.12
[б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній


Науково-технічні засади створення обладнання для групового пакування харчових продуктів на основі...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Якимчук, Микола Володимирович
Науково-технічні засади створення обладнання для групового пакування харчових продуктів на основі...: автореф. дис. … д-ра техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній


Науково-технічні основи інтенсифікації масообміну в газорідинних апаратах з регулярними насадками
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Марценюк Олександр Степанович
Науково-технічні основи інтенсифікації масообміну в газорідинних апаратах з регулярними насадками: автореф. дис. ... д-ра техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2006 г.
ISBN відсутній


Науково-технічні основи м'ясоподрібнювальних процесів переробних підприємств АПК
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Сухенко, Владислав Юрійович
Науково-технічні основи м'ясоподрібнювальних процесів переробних підприємств АПК: автореф. дис. … д-ра техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2015 г.
ISBN відсутній


Науково-технічні основи процесів та розробка обладнання для безлопатевого замішування тіста
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Стадник, Ігор Ярославович
Науково-технічні основи процесів та розробка обладнання для безлопатевого замішування тіста: автореф. дис. ... д-ра техн. наук, 05.12.18
[б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній


Науково-технічні основи процесів тепломасообміну в теплових камерах при зберіганні фруктів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Янчарек Маріан Марек
Науково-технічні основи процесів тепломасообміну в теплових камерах при зберіганні фруктів: автореф. дис. ... д-ра техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2008 г.
ISBN відсутній


Науково-технічні основи розроблення енергозберігаючих вібромашин механічної дії харчових і переро...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Паламарчук Ігор Павлович
Науково-технічні основи розроблення енергозберігаючих вібромашин механічної дії харчових і переро...: автореф. дис. ... д-ра техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2008 г.
ISBN відсутній


Науково-технічні основи створення енергоефективного обладнання підвищення якості рослинних олій
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Осадчук, Петро Ігорович
Науково-технічні основи створення енергоефективного обладнання підвищення якості рослинних олій: автореф. дис. ... д-ра техн. наук, спец. 05.18.12
[б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній


Науково-технічні основи технології виробництва сусла і виноматеріалів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Виноградов, Володимир Олександрович
Науково-технічні основи технології виробництва сусла і виноматеріалів: автореф. дис. … канд. техн. наук , 05.18.05
[б.в.], 2009 г.
ISBN відсутній


Науково-технічні основи удосконалення технології збагачення комбікормів біологічно активними речо...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Макаринська, Алла Василівна
Науково-технічні основи удосконалення технології збагачення комбікормів біологічно активними речо...: автореф. дис. ... д-ра техн. наук, спец. 05.18.02
[б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній


© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025