Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Книги у рубриці: Технологія харчової та легкої промисловості

Рубрики
--> Технічні науки
----> Технологія харчової та легкої промисловості

Рубрика

Назва:
 
Технологія харчової та легкої промисловості  

Друк списку

Зв'язані описи:

Відобразити для друку: сторінку | інверсія | сброс | друк(0)

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | вперед >>
Багатокритеріальний синтез мехатронних функціональних модулів машин пакування харчових продуктів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Кривопляс-Володіна, Людмила Олександрівна
Багатокритеріальний синтез мехатронних функціональних модулів машин пакування харчових продуктів: автореф. дис. ... д-ра техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній


Безпечність та якість концентратів молочно-цикорних напоїв
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Хахалєва, Ірина Вікторівна
Безпечність та якість концентратів молочно-цикорних напоїв: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.15
[б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній


Вдосконалення асортименту і поліпшення якості плавлених сирних продуктів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Машта, Надія Олександрівна
Вдосконалення асортименту і поліпшення якості плавлених сирних продуктів: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.15
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній


Вдосконалення процесу імпульсної гомогенізації молока
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Паляничка, Надія Олександрівна
Вдосконалення процесу імпульсної гомогенізації молока: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній


Вдосконалення процесу сушіння яблучної сировини конвективно-терморадіаційним енергопідведенням
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Стрельченко, Людмила Василівна
Вдосконалення процесу сушіння яблучної сировини конвективно-терморадіаційним енергопідведенням: автореф. дис. … канд. техн. наук, спец. 05.18.12
[б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній


Вдосконалення процесу тонкого подрібнення м'ясної сировини та розроблення емульситаторів роторног...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Вербицький, Сергій Борисович
Вдосконалення процесу тонкого подрібнення м'ясної сировини та розроблення емульситаторів роторног...: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній


Вдосконалення технології грибного напівфабрикату і комбінованих м'ясних продуктів з його використ...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Ястреба, Юлія Анатоліївна
Вдосконалення технології грибного напівфабрикату і комбінованих м'ясних продуктів з його використ...: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2012 г.
ISBN відсутній


Вдосконалення технології м'ясних продуктів шляхом використання електроактивованої води
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Пронькіна, Ксенія Володимирівна
Вдосконалення технології м'ясних продуктів шляхом використання електроактивованої води: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.04
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній


Вдосконалення технології отримання трести льону-довгунця шляхом оптимізації процесу плющення
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Поліщук, Лариса Миколаївна
Вдосконалення технології отримання трести льону-довгунця шляхом оптимізації процесу плющення: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.02
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній


Вдосконалення технології самбуків з використанням плодово-ягідного купажного напівфабрикату
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Польовик, Володимир Вікторович
Вдосконалення технології самбуків з використанням плодово-ягідного купажного напівфабрикату: автореф. дис. … канд. техн. наук, спец. 05.18.16
[б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній


Вдосконалення технології шинкових виробів шляхом збагачення м'ясними білками
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Донець, Олександр Петрович
Вдосконалення технології шинкових виробів шляхом збагачення м'ясними білками: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.04
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній


Вдосконалення технологічного процесу лиття комбінованих взуттєвих виробів із полімерних матеріалів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Кулік Тетяна Ігорівна
Вдосконалення технологічного процесу лиття комбінованих взуттєвих виробів із полімерних матеріалів: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.19.06
[б.в.], 2006 г.
ISBN відсутній


Вдосконалення технологічного процесу формоутворення деталей вузла "окат рукава - пройма" верхньог...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Водзінська Оксана Іванівна
Вдосконалення технологічного процесу формоутворення деталей вузла "окат рукава - пройма" верхньог...: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.19
[б.в.], 2012 г.
ISBN відсутній


Визначення раціональних конструктивно-технологічних параметрів процесів виготовлення виробів із т...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Мізнік Лариса Миколаївна
Визначення раціональних конструктивно-технологічних параметрів процесів виготовлення виробів із т...: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2006 г.
ISBN відсутній


Використання виноградних вичавок для підвищення харчової цінності цукерок з комбінованими корпусами
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Каліновська, Тетяна Віталіївна
Використання виноградних вичавок для підвищення харчової цінності цукерок з комбінованими корпусами: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній


Використання високобілкової рослинної сировини у технології хлібобулочних виробів спеціального ді...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Черниш, Людмила Миколаївна
Використання високобілкової рослинної сировини у технології хлібобулочних виробів спеціального ді...: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2017 г.
ISBN відсутній


Використання високого тиску для обробки яблучних вичавок з метою інтенсифікації процесу вилучення...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Зотова, Ірина Олександрівна
Використання високого тиску для обробки яблучних вичавок з метою інтенсифікації процесу вилучення...: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній


Використання екструзійних видів крохмалю для інтенсифікації приготування харчоконцентратів обідні...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Пічкур, Віталій Яковлевич
Використання екструзійних видів крохмалю для інтенсифікації приготування харчоконцентратів обідні...: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній


Використання електроконтактного нагрівання в процесах жарення кулінарної продукції
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Шевченко, Андрій Олександрович
Використання електроконтактного нагрівання в процесах жарення кулінарної продукції: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2012 г.
ISBN відсутній


Використання мікрохвильової вакуумної обробки в процесах виробництва овочевих концентратів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Михайлова, Світлана Володимирівна
Використання мікрохвильової вакуумної обробки в процесах виробництва овочевих концентратів: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній


Використання пектиновмісних овочевих пюре для покращення якості пряників та здобного печива
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Кирпіченкова, Оксана Миколаївна
Використання пектиновмісних овочевих пюре для покращення якості пряників та здобного печива: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній


Використання фруктози і лактулози в технології хлібобулочних виробів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Місечко, Наталія Орестівна
Використання фруктози і лактулози в технології хлібобулочних виробів: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній


Властивості фільтрувального паперу на основі целюлози з волокон льону олійного
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Путінцева, Світлана Вікторівна
Властивості фільтрувального паперу на основі целюлози з волокон льону олійного: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.08
[б.в.], 2015 г.
ISBN відсутній


Вплив рослинних барвників на формування асортименту і якості платтяних тканин
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Гущак, Олена Миколаївна
Вплив рослинних барвників на формування асортименту і якості платтяних тканин: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.08
[б.в.], 2017 г.
ISBN відсутній


Дослідження деструкції целюлози під впливом розчинів сірчаної кислоти та розробка композицій для ...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Рябініна Ганна Олександрівна
Дослідження деструкції целюлози під впливом розчинів сірчаної кислоти та розробка композицій для ...: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.19
[б.в.], 2008 г.
ISBN відсутній


© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025