Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Книги у рубриці: Технологія продовольчих продуктів

Рубрики
--> Технічні науки
----> Технологія продовольчих продуктів
------> Технологія продовольчих продуктів

Рубрика

Назва:
 
Технологія продовольчих продуктів  

Друк списку

Зв'язані описи:

Відобразити для друку: сторінку | інверсія | сброс | друк(0)

<< назад | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | вперед >>
Товарознавча характеристика апідобавок із трутневих личинок і прополісу та їх застосування в прод...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Прохода Ірина Олексіївна
Товарознавча характеристика апідобавок із трутневих личинок і прополісу та їх застосування в прод...: Автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.15
[б.в.], 2003 г.
ISBN відсутній


Товарознавча характеристика заморожуваних напівфабрикатів із овочевої сировини та змінення їх яко...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Одарченко Дмитро Миколайович
Товарознавча характеристика заморожуваних напівфабрикатів із овочевої сировини та змінення їх яко...: Автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.15
[б.в.], 2003 г.
ISBN відсутній


Товарознавча характеристика нових видів заморожених картоплепродуктів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Вітер Юлія Анатоліївна
Товарознавча характеристика нових видів заморожених картоплепродуктів: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.15
[б.в.], 2005 г.
ISBN відсутній


Товарознавчі дослідження борошняних кондитерських виробів підвищеної біологічної цінності
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Денисенко Тетяна Миколаївна
Товарознавчі дослідження борошняних кондитерських виробів підвищеної біологічної цінності: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.15
[б.в.], 2007 г.
ISBN відсутній


Удосконалення виробництва ефірної олії м'яти-сирцю з застосуванням мембранних процесів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Житнецький Ігор Володимирович
Удосконалення виробництва ефірної олії м'яти-сирцю з застосуванням мембранних процесів: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2006 г.
ISBN відсутній


Удосконалення дифузійно-пресової технології вилучення цукрози з бурякової стружки
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Гусятинський Микола Володимирович
Удосконалення дифузійно-пресової технології вилучення цукрози з бурякової стружки: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.05
[б.в.], 2006 г.
ISBN відсутній


Удосконалення енерго- та ресурсозберігаючої технології спиртової бражки з крохмалевмісної сировини
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Кириленко Роман Григорович
Удосконалення енерго- та ресурсозберігаючої технології спиртової бражки з крохмалевмісної сировини: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.07
[б.в.], 2007 г.
ISBN відсутній


Удосконалення лущильно-шліфувальної машини
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Шипко Ігор Михайлович
Удосконалення лущильно-шліфувальної машини: Автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2004 г.
ISBN відсутній


Удосконалення методів контролю показників безпеки у технології олієжирових виробництв
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Левчук Ірина Володимирівна
Удосконалення методів контролю показників безпеки у технології олієжирових виробництв: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.06
[б.в.], 2011 г.
ISBN відсутній


Удосконалення методів контролю показників якості у технології природних та модифікованих жирів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Кіщенко Володимир Анатолійович
Удосконалення методів контролю показників якості у технології природних та модифікованих жирів: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.06
[б.в.], 2011 г.
ISBN відсутній


Удосконалення методів контролю якості ігристих вин
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Лутков Ігор Павлович
Удосконалення методів контролю якості ігристих вин: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.07
[б.в.], 2004 г.
ISBN відсутній


Удосконалення обладнання для концентрування рідких харчових продуктів методом блочного виморожування
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Мординський Всеволод Петрович
Удосконалення обладнання для концентрування рідких харчових продуктів методом блочного виморожування: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2011 г.
ISBN відсутній


Удосконалення обладнання для теплової обробки овочів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Шофул Ігор Іванович
Удосконалення обладнання для теплової обробки овочів: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2011 г.
ISBN відсутній


Удосконалення первинної обробки низькосортної лляної сировини для одержання котоніну
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Домбровська Олена Петрівна
Удосконалення первинної обробки низькосортної лляної сировини для одержання котоніну: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.03
[б.в.], 2005 г.
ISBN відсутній


Удосконалення перехідних процесів та обладнання для очищення цукрових буряків від домішок
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Хоменко Олександр Іванович
Удосконалення перехідних процесів та обладнання для очищення цукрових буряків від домішок: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2011 г.
ISBN відсутній


Удосконалення підготовки цукрових розчинів до процесу кристалізації із застосуванням магнітно-імп...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Гречка Вадим Васильович
Удосконалення підготовки цукрових розчинів до процесу кристалізації із застосуванням магнітно-імп...: Автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.05
[б.в.], 2003 г.
ISBN відсутній


Удосконалення процесів виробництва безалкогольних напоїв
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Аксьонова Олена Федорівна
Удосконалення процесів виробництва безалкогольних напоїв: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2007 г.
ISBN відсутній


  Удосконалення процесів та обладнання для виробництва солоду
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Підлісний, Віталій Володимирович
Удосконалення процесів та обладнання для виробництва солоду: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2009 г.
ISBN відсутній


Удосконалення процесу адсорбційного очищення питної води та водно-спиртових розчинів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Ткачук Наталія Андріївна
Удосконалення процесу адсорбційного очищення питної води та водно-спиртових розчинів: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2010 г.
ISBN відсутній


Удосконалення процесу адсорбційного очищення соку столового буряка
Недоступно
 0 из 2
Автореферат/Дисертація
Шейко Таміла Володимирівна
Удосконалення процесу адсорбційного очищення соку столового буряка: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2012 г.
ISBN відсутній


Удосконалення процесу виробництва пектинового концентрату та його апаратурне оформлення
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Гузенко, Василь Володимирович
Удосконалення процесу виробництва пектинового концентрату та його апаратурне оформлення: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній


Удосконалення процесу екструдування дріжджового тіста з метою створення високоефективного обладнання
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Теличкун Юлія Станіславівна
Удосконалення процесу екструдування дріжджового тіста з метою створення високоефективного обладнання: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2011 г.
ISBN відсутній


Удосконалення процесу емульгування жирів за допомогою ультразвуку та його апаратурне оформлення
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Червоний Віталій Миколайович
Удосконалення процесу емульгування жирів за допомогою ультразвуку та його апаратурне оформлення: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2011 г.
ISBN відсутній


Удосконалення процесу обробки арахісової сировини електромагнітним полем надвисокої частоти
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Кудрявцев Володимир Миколайович
Удосконалення процесу обробки арахісової сировини електромагнітним полем надвисокої частоти: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2006 г.
ISBN відсутній


Удосконалення процесу обробки зерна в комбінованих мийних машинах
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Гончарук Ганна Анатоліївна
Удосконалення процесу обробки зерна в комбінованих мийних машинах: Автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2007 г.
ISBN відсутній


© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025