Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Книги у рубриці: Технологія продовольчих продуктів

Рубрики
--> Технічні науки
----> Технологія продовольчих продуктів
------> Технологія продовольчих продуктів

Рубрика

Назва:
 
Технологія продовольчих продуктів  

Друк списку

Зв'язані описи:

Відобразити для друку: сторінку | інверсія | сброс | друк(0)

<< назад | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | вперед >>
Інтенсифікація сушіння яблучних вичавок та удосконалення процесів їх промислового використання
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Веселовська Таїсія Євгеніївна
Інтенсифікація сушіння яблучних вичавок та удосконалення процесів їх промислового використання: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2010 г.
ISBN відсутній


Інтенсифікація та оптимізація тепломасообмінних процесів при виробництві органопрепаратів і перер...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Білонога Юрій Львович
Інтенсифікація та оптимізація тепломасообмінних процесів при виробництві органопрепаратів і перер...: Автореф. дис. ... д-ра техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2006 г.
ISBN відсутній


Інтенсифікація теплообмінних процесів з використанням поверхнево-активних речовин
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Максисько Оксана Романівна
Інтенсифікація теплообмінних процесів з використанням поверхнево-активних речовин: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2012 г.
ISBN відсутній


Інтенсифікація термообробки неньютонівських харчових рідин в апараті з ротаційним термосифоном
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Безбах Ігор Віталійович
Інтенсифікація термообробки неньютонівських харчових рідин в апараті з ротаційним термосифоном: Автореф. дис. канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2002 г.
ISBN відсутній


Інтесифікація технологічних процесів виробництва спирту активацією гідролітичних ферментів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Бліщ Роксолана Олександрівна
Інтесифікація технологічних процесів виробництва спирту активацією гідролітичних ферментів: Автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.07
[б.в.], 2003 г.
ISBN відсутній


Кінетика екстрагування з плодів шипшини у мікрохвильовому полі
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Альхурі Юсеф Еліас Жоржет,
Кінетика екстрагування з плодів шипшини у мікрохвильовому полі: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній


Кінетика комбінованих процесів виробництва екстрактів кави в мікрохвильовому полі
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Макієвська, Тетяна Леонідівна
Кінетика комбінованих процесів виробництва екстрактів кави в мікрохвильовому полі: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній


Кінетика процесів сушіння та екстрагування при утилізації шламу кави
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Ружицька, Наталія Володимирівна
Кінетика процесів сушіння та екстрагування при утилізації шламу кави: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній


Комплексна оцінка технологічної якості гібридів цукрових буряків вітчизняної та зарубіжної селекцій
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Куянов Володимир Вікторович
Комплексна оцінка технологічної якості гібридів цукрових буряків вітчизняної та зарубіжної селекцій: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.05
[б.в.], 2004 г.
ISBN відсутній


Комплексна переробка яблук в консервовані продукти
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Москалюк Інна Вікторівна
Комплексна переробка яблук в консервовані продукти: Автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.13
[б.в.], 2003 г.
ISBN відсутній


Комплексний аналіз поведінки користувачів комп'ютерних систем на основі нейромережевих моделей
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Скакун Сергій Васильович
Комплексний аналіз поведінки користувачів комп'ютерних систем на основі нейромережевих моделей: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2005 г.
ISBN відсутній


Лежкоздатні і споживні властивості сортів картоплі вітчизняної селекції
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Іщенко Любов Миколаївна
Лежкоздатні і споживні властивості сортів картоплі вітчизняної селекції: Автореф. дис. ... канд. с.-г. наук, 05.18.03
[б.в.], 2003 г.
ISBN відсутній


Математичне моделювання гідродинаміки двофазового потоку в умовах безперервного віброекстрагування
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Мисюра Тарас Григорович
Математичне моделювання гідродинаміки двофазового потоку в умовах безперервного віброекстрагування: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2010 г.
ISBN відсутній


Механіко-технологічні основи процесів та агрегатного устаткування для виробництва круп
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Гросул Леонід Гнатович
Механіко-технологічні основи процесів та агрегатного устаткування для виробництва круп: Автореф. дис. док. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2002 г.
ISBN відсутній


Мікрохвильова обробка зерна під час руху у віброканалі
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Орлова Світлана Сергіївна
Мікрохвильова обробка зерна під час руху у віброканалі: Автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2006 г.
ISBN відсутній


Моделювання процесів комбінованої обробки молочної сироватки електромагнітним полем
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Рибіна Ольга Борисівна
Моделювання процесів комбінованої обробки молочної сироватки електромагнітним полем: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2009 г.
ISBN відсутній


Моделювання та вдосконалення процесу пластифікації кондитерських мас
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Бескровний Олексій Іванович
Моделювання та вдосконалення процесу пластифікації кондитерських мас: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2010 г.
ISBN відсутній


Моделювання та оптимізація технологічних процесів очищення дифузійного соку
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Яковенко Віктор Юхимович
Моделювання та оптимізація технологічних процесів очищення дифузійного соку: Автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.05
[б.в.], 2003 г.
ISBN відсутній


Моделювання теплових процесів у теплообмінному обладнанні цукрової промисловості
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Костанжи Іван Іванович
Моделювання теплових процесів у теплообмінному обладнанні цукрової промисловості: Автореф. дис...докт. тех. наук, 05.18.12
[б.в.], 2002 г.
ISBN відсутній


Моделювання технологічних процесів і розробка прогресивного обладнання для переробки харчової сир...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Полевич Віталій Вадимович
Моделювання технологічних процесів і розробка прогресивного обладнання для переробки харчової сир...: Автореф. дис. док. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2002 г.
ISBN відсутній


Наукове обґрунтування вибору раціональних конструктивно-технологічних параметрів процесів і облад...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Штефан, Євгеній Васильович
Наукове обґрунтування вибору раціональних конструктивно-технологічних параметрів процесів і облад...: автореф. дис. ... д-ра техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2011 г.
ISBN відсутній


Наукове обгрунтування визначення раціональних параметрів перевантажувальних пристроїв потоково-тр...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Кривопляс-Володіна Людмила Олександрівна
Наукове обгрунтування визначення раціональних параметрів перевантажувальних пристроїв потоково-тр...: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2006 г.
ISBN відсутній


Наукове обгрунтування визначення раціональних параметрів перевантажувальних пристроїв потоков-тра...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Кривопляс-Володіна Людмила Олександрівна
Наукове обгрунтування визначення раціональних параметрів перевантажувальних пристроїв потоков-тра...: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2006 г.
ISBN відсутній


Наукове обгрунтування впливу механічних коливань на інтенсифікацію процесів переробки харчової си...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Поперечний Анатолій Микитович
Наукове обгрунтування впливу механічних коливань на інтенсифікацію процесів переробки харчової си...: автореф. дис. ... д-ра техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2004 г.
ISBN відсутній


Наукове обгрунтування і розробка оптимальних конструкцій тари для пакування харчових продуктів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Маламєн Георгій Дмитрович
Наукове обгрунтування і розробка оптимальних конструкцій тари для пакування харчових продуктів: Автореф. дис... док. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2002 г.
ISBN відсутній


© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025