Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Книги у рубриці: Технологія продовольчих продуктів

Рубрики
--> Технічні науки
----> Технологія продовольчих продуктів
------> Технологія продовольчих продуктів

Рубрика

Назва:
 
Технологія продовольчих продуктів  

Друк списку

Зв'язані описи:

Відобразити для друку: сторінку | інверсія | сброс | друк(0)

<< назад | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | вперед >>
Наукові основи технологій консервованих продуктів з використанням структуроутворювачів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Д'яконова Анжела Костянтинівна
Наукові основи технологій консервованих продуктів з використанням структуроутворювачів: Автореф. дис. ... д-ра техн. наук, 05.18.13
[б.в.], 2006 г.
ISBN відсутній


Наукові основи технологічних процесів одержання модифікованого лляного волокна
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Валько Микола Іванович
Наукові основи технологічних процесів одержання модифікованого лляного волокна: Автореф. дис. док. техн. наук, 05.18.03
ХДТУ, 2002 г.
ISBN відсутній


Наукові основи формування та покращення споживних властивостей нових видів зернових продуктів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Мардар, Марина Ромиківна
Наукові основи формування та покращення споживних властивостей нових видів зернових продуктів: автореф. дис. … д-ра техн. наук, 05.18.15
[б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній


Науково-практичне обгрунтування і розробка технології консервованих функціональних напоїв
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Осипова Лариса Анатоліївна
Науково-практичне обгрунтування і розробка технології консервованих функціональних напоїв: Автореф. дис. ... д-ра техн. наук, 05.18.13
[б.в.], 2007 г.
ISBN відсутній


Науково-практичні основи модернізації технологічних потоків цехів первинної переробки забійних тв...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Ощипок Ігор Миколайович
Науково-практичні основи модернізації технологічних потоків цехів первинної переробки забійних тв...: автореф. дис. ... д-ра техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2008 г.
ISBN відсутній


Науково-практичні основи отримання та використання харчового безлушпинного ядра соняшника
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Іхно Микола Петрович
Науково-практичні основи отримання та використання харчового безлушпинного ядра соняшника: Автореф. дис. ... д-ра техн. наук, 05.18.06
[б.в.], 2004 г.
ISBN відсутній


Науково-технічні основи високопродуктивних інноваційних технологій післязбиральної обробки зерна
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Гапонюк, Ігор Іванович
Науково-технічні основи високопродуктивних інноваційних технологій післязбиральної обробки зерна: автореф. дис. ... д-ра техн. наук, 05.18.02
[б.в.], 2012 г.
ISBN відсутній


Науково-технічні основи підвищення ефективності роботи та довговічності клапанних гомогенізаторів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Лукасік Кшиштоф
Науково-технічні основи підвищення ефективності роботи та довговічності клапанних гомогенізаторів: Автореф. дис. ... д-ра техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2003 г.
ISBN відсутній


Науково-технічні основи процесів низькотемпературного розділення рідких систем харчових виробництв
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Коваленко Олена Олександрівна
Науково-технічні основи процесів низькотемпературного розділення рідких систем харчових виробництв: автореф. дис. ... д-ра техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2007 г.
ISBN відсутній


Науково-технічні основи створення нового покоління засобів для герметичного закупорювання харчови...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Ватренко, Олександр Віталійович
Науково-технічні основи створення нового покоління засобів для герметичного закупорювання харчови...: автореф. дис. ... д-ра техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2012 г.
ISBN відсутній


Науково-технічні основи створення рекуперативних сушарок та термомеханічних агрегатів для обробки...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Безбах, Ігор Віталійович
Науково-технічні основи створення рекуперативних сушарок та термомеханічних агрегатів для обробки...: автореф. дис. … д-ра техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній


Науково-технічні основи сушіння кісточкових фруктів струмами високої і надвисокої частоти
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Тарлев Василь Павлович
Науково-технічні основи сушіння кісточкових фруктів струмами високої і надвисокої частоти: автореф. дис. ... д-ра техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2007 г.
ISBN відсутній


Низькотемпературне концентрування екстрактів рослинної сировини
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Ремінна Людмила Петрівна
Низькотемпературне концентрування екстрактів рослинної сировини: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2008 г.
ISBN відсутній


Обгрунтування використання антиоксидантних препаратів для тривалого зберігання плодів яблуні
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Мироничева Олена Сергіївна
Обгрунтування використання антиоксидантних препаратів для тривалого зберігання плодів яблуні: Автореф. дис. ... канд. с.-г. наук, 05.18.03
[б.в.], 2003 г.
ISBN відсутній


Обгрунтування параметрів та розробка машини відділення заморожених пельменів і вареників від борошна
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Фалько Олексій Леонідович
Обгрунтування параметрів та розробка машини відділення заморожених пельменів і вареників від борошна: Автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2003 г.
ISBN відсутній


Обгрунтування раціональних конструктивно-технологічних параметрів процесів очищення соняшникової ...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Гальцев Владислав Павлович
Обгрунтування раціональних конструктивно-технологічних параметрів процесів очищення соняшникової ...: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2008 г.
ISBN відсутній


Обгрунтування режимних характеристик виморожуючих установок для опріснення та очищення природної ...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Євдокимова Оксана Олександрівна
Обгрунтування режимних характеристик виморожуючих установок для опріснення та очищення природної ...: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2007 г.
ISBN відсутній


Обгрунтування та розробка раціональної технології йодування хлібобулочних виробів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Шаран Лариса Олександрівна
Обгрунтування та розробка раціональної технології йодування хлібобулочних виробів: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2006 г.
ISBN відсутній


Оптимізація і сінтез транспортного обладнання харчових виробництв
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Лензіон Валентин Йосипович
Оптимізація і сінтез транспортного обладнання харчових виробництв: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2006 г.
ISBN відсутній


Оптимізація процесу зберігання лляної трести підвищеної вологості
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Березовський Юрій Всеволодович
Оптимізація процесу зберігання лляної трести підвищеної вологості: Автореф. дис. канд. техн. наук, 05.18.03
[б.в.], 2002 г.
ISBN відсутній


Оптимізація технології заморожування баклажанів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Ялпачик Володимир Федорович
Оптимізація технології заморожування баклажанів: Автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.03
[б.в.], 2004 г.
ISBN відсутній


Оптимізація технологічного процесу розстилу соломи луб'яних культур
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Вербицький Олександр Миколайович
Оптимізація технологічного процесу розстилу соломи луб'яних культур: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.03
[б.в.], 2005 г.
ISBN відсутній


Оцінка сортів черешні української селекції на придатність до заморожування, зберігання та наступн...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Іванова Ірина Євгенівна
Оцінка сортів черешні української селекції на придатність до заморожування, зберігання та наступн...: автореф. дис. ... канд. с.-г. наук, 05.18.03
[б.в.], 2005 г.
ISBN відсутній


Первинна переробка соломи безнаркотичних конопель з метою одержання целюлозовмісних матеріалів
Недоступно
 0 из 2
Автореферат/Дисертація
Ляліна Наталя Петрівна
Первинна переробка соломи безнаркотичних конопель з метою одержання целюлозовмісних матеріалів: Автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.03
[б.в.], 2003 г.
ISBN відсутній


Підвищення довговічності обладнання харчових виробництв на основі протикорозійних інгібованих систем
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Сухенко Владислав Юрійович
Підвищення довговічності обладнання харчових виробництв на основі протикорозійних інгібованих систем: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2006 г.
ISBN відсутній


© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025