Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Книги у рубриці: Україна

Рубрики
--> Україна

Рубрика

Назва:
 
Україна  

Друк списку

Зв'язані описи:

Відобразити для друку: сторінку | інверсія | сброс | друк(0)

Бухгалтерський облік витрат виробництва у м'ясопереробних підприємствах: теорія і практика
Недоступно
 0 из 1
Книга
Борковська, Валентина Вікторівна
Бухгалтерський облік витрат виробництва у м'ясопереробних підприємствах: теорія і практика: монографія
Зволейко Д. Г., 2015 г.
ISBN 978-617-620-182-3


Методичні положення та норми витрат праці на виробництво м'яса і  м'ясних продуктів
Недоступно
 0 из 1
Книга

Методичні положення та норми витрат праці на виробництво м'яса і м'ясних продуктів
Серія: Бібліотека спеціаліста АПК
НДІ "Украгропромпродуктивність", 2014 г.
ISBN 978-617-613-036-9


Методичні положення та норми витрат праці на виробництво м'яса і м'ясних продуктів
Недоступно
 0 из 1
Книга

Методичні положення та норми витрат праці на виробництво м'яса і м'ясних продуктів
Серія: Бібліотека спеціаліста АПК
НДІ "Украгропромпродуктивність", 2019 г.
ISBN 978-617-613-074-1


Монтаж, експлуатація, діагностика та ремонт обладнання м'ясопереробних підприємств
Недоступно
 0 из 1
Книга

Монтаж, експлуатація, діагностика та ремонт обладнання м'ясопереробних підприємств: підручник
Сталь, 2015 г.
ISBN 978-617-676-077-1


Оперативний менеджмент у м'ясопереробних підприємствах
Недоступно
 0 из 1
Книга
Баланюк, Іван Федорович
Оперативний менеджмент у м'ясопереробних підприємствах: монографія
Operational management in meat processing plants
Прикарпат. нац. ун-т ім. В. Стефаника, 2016 г.
ISBN 978-966-640-419-3


Розвиток м'ясопродуктового підкомплексу України
Недоступно
 0 из 1
Книга

Розвиток м'ясопродуктового підкомплексу України: монографія
ННЦ ІАЕ, 2012 г.
ISBN 978-966-669-398-6


Управління виробничим потенціалом переробних підприємств
Недоступно
 0 из 1
Книга
Рябоконь, Василь Петрович
Управління виробничим потенціалом переробних підприємств: монографія
Прес-експрес, 2014 г.
ISBN 978-966-2327-39-7


© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025