Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Книги у рубриці: Охорона праці

Рубрики
--> Охорона праці

Рубрика

Назва:
 
Охорона праці  

Друк списку

Зв'язані описи:

Відобразити для друку: сторінку | інверсія | сброс | друк(0)

Дослідження стану виробництва продукції на підприємствах м'ясної промисловості
Недоступно
 0 из 2
Книга
Журба Інна Олександрівна
Дослідження стану виробництва продукції на підприємствах м'ясної промисловості
ЧДТУ, 2002 г.
ISBN відсутній


Економіка виробництва яловичини
Недоступно
 0 из 1
Книга
Михайлов Сергій Іванович
Економіка виробництва яловичини
Серія: Література для кабінету економіста
Урожай, 1987 г.
ISBN відсутній


Класифікатор трудових процесів виробництва м'яса та м'ясних продуктів
Недоступно
 0 из 1
Книга
Демчак, Іван Микитович
Класифікатор трудових процесів виробництва м'яса та м'ясних продуктів
Серія: Бібліотека спеціаліста АПК
НДІ "Украгропромпродуктивність", 2014 г.
ISBN 978-617-613-034-5


Маркетингова діяльність підприємств на ринку м'ясопродуктів
Недоступно
 0 из 1
Книга
Азарян Олена Михайлівна
Маркетингова діяльність підприємств на ринку м'ясопродуктів: монографія
ДонДУЕТ, 2006 г.
ISBN 966-385-029-9


Методика визначення якості продукції м'ясної промисловості
Недоступно
 0 из 2
Книга
Поляков Олександр Максимович
Методика визначення якості продукції м'ясної промисловості
ЧДТУ, 2002 г.
ISBN відсутній


Метрологія, стандартизація і сертифікація
Недоступно
 0 из 2
Книга

Метрологія, стандартизація і сертифікація: Метод. вказ. до вивч. дисц. та викон. контр. роботи для студ. спец. 6.091700 "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса" заоч. форми...
НУХТ, 2002 г.
ISBN відсутній


Микробиологический контроль мяса животных, птицы, яиц и продуктов их переработки
Недоступно
 0 из 1
Книга
Артемьева София Александровна
Микробиологический контроль мяса животных, птицы, яиц и продуктов их переработки: Справочник
КолосС, 2002 г.
ISBN 5-9532-0005-6


Моніторинг стану галузі тваринництва та ринків м'ясо-молочної продукції за 2012 рік (в цифрах, гр...
Недоступно
 0 из 1
Книга

Моніторинг стану галузі тваринництва та ринків м'ясо-молочної продукції за 2012 рік (в цифрах, гр...
НДІ "Украгропромпродуктивність", 2013 г.
ISBN 978-617-613-023-9


М'ясне птахівництво
Недоступно
 0 из 1
Книга
Патрєва Людмила Семенівна
М'ясне птахівництво: навч. посіб.: для студ. ВНЗ підготовки "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва"
МДАУ, 2010 г.
ISBN відсутній


М'ясопереробний комплекс України: сучасний стан та перспективи розвитку
Недоступно
 0 из 1
Книга
Лисенко, Ганна Петрівна
М'ясопереробний комплекс України: сучасний стан та перспективи розвитку
Ін-т аграрної економіки, 2015 г.
ISBN 978-966-669-475-4


.
Недоступно
 0 из 1
Книга

Вип. 1: .
2004 г.
ISBN 966-7953-46-7


Правила охорони праці для працівникiв виробництв забою та первинної обробки тваринницької сировини
Недоступно
 0 из 2
Книга

Правила охорони праці для працівникiв виробництв забою та первинної обробки тваринницької сировини
Основа, 1999 г.
ISBN відсутній


Правила охорони праці для працівникiв м'ясопереробних цехів
Недоступно
 0 из 2
Книга

Правила охорони праці для працівникiв м'ясопереробних цехів
Основа, 1999 г.
ISBN відсутній


Проблемы устойчивого экономического развития предприятий мясоперерабатывающей промышленности
Недоступно
 0 из 1
Книга
Маламуд Дмитрий Борисович
Проблемы устойчивого экономического развития предприятий мясоперерабатывающей промышленности
Экономика, 2003 г.
ISBN 5-282-02268-0


Стратегия стабилизации и развития предприятий мясоперерабатывающей промышленности
Недоступно
 0 из 1
Книга
Заремба Павел Александрович
Стратегия стабилизации и развития предприятий мясоперерабатывающей промышленности: [монография]
Ин-т экономики пром-сти НАН Украины, 2007 г.
ISBN відсутній


Тенденції розвитку галузі тваринництва та ринків м'ясо-молочної продукції України за 2013 рік
Недоступно
 0 из 1
Книга

Тенденції розвитку галузі тваринництва та ринків м'ясо-молочної продукції України за 2013 рік
НДІ "Украгропромпродуктивність", 2014 г.
ISBN 978-617-613-039-0


Тенденції розвитку галузі тваринництва та ринків м'ясо-молочної продукції України за 2015 рік
Недоступно
 0 из 1
Книга

Тенденції розвитку галузі тваринництва та ринків м'ясо-молочної продукції України за 2015 рік: наук.-практ. зб.
НДІ "Украгропромпродуктивність", 2016 г.
ISBN 978-617-613-057-4


Теплозабезпечення підприємств галузі
Недоступно
 0 из 2
Книга

Теплозабезпечення підприємств галузі: Метод. вказ. до викон. розрахун. роботи з дисц. для студ. спец. 7.091709 "Технологія зберігання, консервування та переробки молока" ден. та заоч. форм...
НУХТ, 2002 г.
ISBN відсутній


Технологія проектування м'ясо-жирових підприємств м'ясної промисловості
Недоступно
 0 из 1
Книга
Клименко М. М.
Технологія проектування м'ясо-жирових підприємств м'ясної промисловості: Навчальний посібник для студентів ВНЗ
Нова книга, 2005 г.
ISBN 966-86090-1-8


Харчові технології. Доставка промислових тварин на м'ясопереробні підприємства й передзабійні тех...
Недоступно
 0 из 1
Книга
Ощипок, Ігор Миколайович
Харчові технології. Доставка промислових тварин на м'ясопереробні підприємства й передзабійні тех...: монографія
ЛТЕУ, 2017 г.
ISBN 978-617-602-213-8


Экономическая эффективность интеграции производства и переработки свинины в Запорожском регионе
Недоступно
 0 из 1
Книга
Нестеренко Светлана Анатольевна
Экономическая эффективность интеграции производства и переработки свинины в Запорожском регионе: Монография
Мелитополь, 2004 г.
ISBN відсутній


Экспертиза мяса и мясопродуктов
Недоступно
 0 из 1
Книга
Позняковский Валерий Михайлович
Экспертиза мяса и мясопродуктов: Учебное пособие
Серія: Экспертиза пищевых продуктов и продовольственного сырья
Изд-во Новосибирского ун-та, 2001 г.
ISBN відсутній


© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025