Одеська національна наукова
бібліотека
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день
Електронний каталог
Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.
Пошук :
Нові надходження
Простий пошук
Автори
Видавництва
Серії
Тезауруси
Індекси УДК
Довідка :
Як освоїти пошук в ЕК
Приклади оформлення бланка вимоги
Перелік наукових спеціальностей
Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS
Електронний каталог : Книги у рубриці: Молочна продукція
Рубрики
--> Молочна продукція
Рубрика
Назва:
Молочна продукція
Друк списку
Зв'язані описи:
Відобразити для друку:
сторінку
|
інверсія
|
сброс
|
друк
(
0
)
Недоступно
0 из 1
Книга
The technology of cheese structured semi-product with the use of gelatin: the monograph
Технологія напівфабрикату сирного структурованого з використанням желатину
University Book, 2016 г.
ISBN 978-966-680-781-9
Недоступно
0 из 1
Книга
The technology of cheese structured semi-product with the use of gelatin: the monograph
Технологія напівфабрикату сирного структурованого з використанням желатину
University Book, 2018 г.
ISBN 978-966-680-781-9
Недоступно
0 из 1
Книга
Довгань, А. І.
Молоко та молочні продукти: навч.-метод. матеріали для проведення заходів з учнями почат. кл. загальноосвіт. навч. закл. з питань раціонального харчування
Середняк Т. К., 2014 г.
ISBN 978-617-7029-76-1
Недоступно
0 из 1
Книга
Сіра, Юлія Василівна
Молочна промисловість: сучасний стан та перспективи розвитку
Ін-т аграрної економіки, 2014 г.
ISBN 978-966-669-449-5