Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Книги у рубриці: Виробництво

Рубрики
--> Продукція, кулінарна
----> Виробництво

Рубрика

Назва:
 
Виробництво  

Друк списку

Зв'язані описи:

Відобразити для друку: сторінку | інверсія | сброс | друк(0)

Технологія виробництва кулінарної продукції
Недоступно
 0 из 1
Книга

Технологія виробництва кулінарної продукції: навч. посіб., для студентів ВНЗ
ДонНУЕТ, 2012 г.
ISBN 978-966-385-308-6


Технологія приготування їжі
Недоступно
 0 из 1
Книга
Шумило, Ганна Іванівна
Технологія приготування їжі: навч. посіб., для студентів ВНЗ I-II рівнів акредитації
Кондор, 2014 г.
ISBN 966-8251-06-7


Технологія приготування їжі з основами товарознавства продовольчих товарів
Недоступно
 0 из 3
Книга
Доцяк, Віра Сисоївна
Технологія приготування їжі з основами товарознавства продовольчих товарів: підручник
Наш час, 2014 г.
ISBN відсутній


Технологія приготування страв
Недоступно
 0 из 1
Книга
Царенко, Ірина Леонтіївна
Технологія приготування страв: практичні заняття, навч. посіб. для студ. спец. 6.010103 Технологічна освіта
Александрова М. В., 2017 г.
ISBN 978-966-2466-60-7


Трактат про сочевицю
Недоступно
 0 из 1
Книга
Тележенко, Любов Миколаївна
Трактат про сочевицю: монографія
Грінь Д. С., 2016 г.
ISBN 978-966-930-201-4


© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025