Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Нац. ун-т харч. технологій,

К списку авторов

Нац. ун-т харч. технологій,

Сортувати за:заглавию

Зв'язані описи:

Відобразити для друку: сторінку | інверсія | сброс | друк(0)

<< назад | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | вперед >>
Наукове обґрунтування і розроблення технології напоїв резистентної дії з використанням волоського...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Тюрікова, Інна Станіславівна
Наукове обґрунтування і розроблення технології напоїв резистентної дії з використанням волоського...: автореф. дис. ... д-ра техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній


Наукове обгрунтування параметрів обладнання для групового пакування харчових продуктів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Халайджі, Вероніка Валеріївна
Наукове обгрунтування параметрів обладнання для групового пакування харчових продуктів: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2012 г.
ISBN відсутній


Наукове обгрунтування параметрів обладнання для пакування сипкої харчової продукції в картонні пачки
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Деренівська, Анастасія Василівна
Наукове обгрунтування параметрів обладнання для пакування сипкої харчової продукції в картонні пачки: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній


Наукове обґрунтування параметрів періодичного змішування водно-борошняних сумішей та створення ви...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Доломакін, Юрій Юрійович
Наукове обґрунтування параметрів періодичного змішування водно-борошняних сумішей та створення ви...: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній


Наукове обґрунтування параметрів різання рослинної сировини та удосконалення конструкцій овочеріз...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Шеїна, Аліна Вікторівна
Наукове обґрунтування параметрів різання рослинної сировини та удосконалення конструкцій овочеріз...: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній


Наукове обґрунтування параметрів транспортних систем екстракторів цукробурякового виробництва
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Парахоня, Андрій Миколайович
Наукове обґрунтування параметрів транспортних систем екстракторів цукробурякового виробництва: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2015 г.
ISBN відсутній


Наукове обгрунтування параметрів функціональних модулів обладнання для пакування в'язких харчових...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Токарчук Сергій Володимирович
Наукове обгрунтування параметрів функціональних модулів обладнання для пакування в'язких харчових...: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2009 г.
ISBN відсутній


Наукове обгрунтування розробки функціональних модулів пакетоформувальних машин для продовольчих в...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Чуприна Анатолій Володимирович
Наукове обгрунтування розробки функціональних модулів пакетоформувальних машин для продовольчих в...: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2004 г.
ISBN відсутній


Наукове обґрунтування та апаратурне оформлення процесів віброекстрагування в харчовій промисловості
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Зав'ялов, Володимир Леонідович
Наукове обґрунтування та апаратурне оформлення процесів віброекстрагування в харчовій промисловості: автореф. дис. … д-ра техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній


Наукове обґрунтування та апаратурне оформлення процесу змішування води та спирту в умовах знакозм...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Дубовкіна, Ірина Олександрівна
Наукове обґрунтування та апаратурне оформлення процесу змішування води та спирту в умовах знакозм...: автореф. дис. … д-ра техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній


Наукове обгрунтування та розроблення прискорених технологій хлібобулочних виробів, збагачених хар...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Сильчук, Тетяна Анатоліївна
Наукове обгрунтування та розроблення прискорених технологій хлібобулочних виробів, збагачених хар...: автореф. дис. … д-ра техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній


Наукове обгрунтування та розроблення раціональних технологій комбінованих кондитерських виробів, ...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Оболкіна, Віра Іллівна
Наукове обгрунтування та розроблення раціональних технологій комбінованих кондитерських виробів, ...: автореф. дис. ... д-ра техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2006 г.
ISBN відсутній


Наукове обгрунтування та розроблення способів очищення дифузійного соку
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Хомічак Любомир Михайлович
Наукове обгрунтування та розроблення способів очищення дифузійного соку: Автореф. дис. ... д-ра техн. наук, 05.18.05
[б.в.], 2003 г.
ISBN відсутній


Наукове обґрунтування та розроблення способів підвищення ресурсоефективності промислового перероб...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Романчук, Ірина Олегівна
Наукове обґрунтування та розроблення способів підвищення ресурсоефективності промислового перероб...: автореф. дис. ... д-ра техн. наук, [спец.] 05.18.04
[б.в.], 2020 г.
ISBN відсутній


Наукове обґрунтування та розроблення технології біодеградабельного їстівного покриття для кондите...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Шульга, Оксана Сергіївна
Наукове обґрунтування та розроблення технології біодеградабельного їстівного покриття для кондите...: автореф. дис. … д-ра техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній


Наукове обґрунтування та розроблення технології високобілкових хлібних виробів для споживачів з п...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Махинько, Валерій Миколайович
Наукове обґрунтування та розроблення технології високобілкових хлібних виробів для споживачів з п...: автореф. дис. ... д-ра техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній


Наукове обгрунтування та розроблення технології макаронних виробів поліпшеної якості та профілакт...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Юрчак Віра Гаврилівна
Наукове обгрунтування та розроблення технології макаронних виробів поліпшеної якості та профілакт...: Автореф. дис. ... д-ра техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2003 г.
ISBN відсутній


Наукове обгрунтування та розроблення технології функціональних хлібобулочних виробів з рослинними...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Арсеньєва Лариса Юріївна
Наукове обгрунтування та розроблення технології функціональних хлібобулочних виробів з рослинними...: автореф. дис. ... д-ра техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2007 г.
ISBN відсутній


Наукове обгрунтування та розроблення технологій борошняних кондитерських і хлібопекарських продук...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Сафонова Ольга Миколаївна
Наукове обгрунтування та розроблення технологій борошняних кондитерських і хлібопекарських продук...: автореф. дис. ... д-ра техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2007 г.
ISBN відсутній


Наукове обґрунтування та розроблення технологій сушеної харчової продукції і харчових продуктів з...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Нєміріч, Олександра Володимирівна
Наукове обґрунтування та розроблення технологій сушеної харчової продукції і харчових продуктів з...: автореф. дис. … д-ра техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній


© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025