Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Нац. ун-т харч. технологій,

К списку авторов

Нац. ун-т харч. технологій,

Сортувати за:заглавию

Зв'язані описи:

Відобразити для друку: сторінку | інверсія | сброс | друк(0)

<< назад | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | вперед >>
Економіко-екологічні особливості формування продуктового портфелю підприємств м’ясопереробної галузі
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Тіхонова, Наталія Олександрівна
Економіко-екологічні особливості формування продуктового портфелю підприємств м’ясопереробної галузі: автореф. дис. … канд. екон. наук, 08.00.04
[б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній


Конкурентоформуюче середовище підприємств цукрової галузі
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Ємцев, Віктор Іванович
Конкурентоформуюче середовище підприємств цукрової галузі: автореф. дис. … канд. екон. наук, 08.00.04
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній


Автоматизоване керування процесом вирощування томатів у теплицях з прогнозуванням зовнішніх приро...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Дудник, Алла Олексіївна
Автоматизоване керування процесом вирощування томатів у теплицях з прогнозуванням зовнішніх приро...: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.13.07
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній


Результативність та ефективність діяльності підприємств харчової промисловості
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Стешенко, Леся Ігорівна
Результативність та ефективність діяльності підприємств харчової промисловості: автореф. дис. … канд. екон. наук, 08.00.04
[б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній


Формування інформаційного забезпечення в системі управління підприємств хлібопекарської промислов...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Птіцина, Лариса Анатоліївна
Формування інформаційного забезпечення в системі управління підприємств хлібопекарської промислов...: автореф. дис. … канд. екон. наук, 08.00.04
[б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній


Стратегічне управління розвитком молокопереробних підприємств
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Пащенко, Ольга Петрівна
Стратегічне управління розвитком молокопереробних підприємств: автореф. дис. … канд. екон. наук, 08.00.04
[б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній


Інтенсифікація процесу уварювання цукрового утфелю на основі імітаційного моделювання роботи ваку...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Коцюбанський, Андрій Миколайович
Інтенсифікація процесу уварювання цукрового утфелю на основі імітаційного моделювання роботи ваку...: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній


Шляхи підвищення економічної ефективності функціонування підприємств комбікормової промисловості
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Кудренко, Наталія Володимирівна
Шляхи підвищення економічної ефективності функціонування підприємств комбікормової промисловості: автореф. дис. … канд. екон. наук, 08.00.04
[б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній


Бюджетування як інструмент підвищення ефективності управління запасами підприємств
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Лисенко, Жанна Петрівна
Бюджетування як інструмент підвищення ефективності управління запасами підприємств: автореф. дис. … канд. екон. наук, 08.00.04
[б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній


Автоматизоване керування процесом виробництва курячих яєць з прогнозуванням збурень
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Щербатюк, Вадим Леонідович
Автоматизоване керування процесом виробництва курячих яєць з прогнозуванням збурень: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.13.07
[б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній


Автоматизоване управління технологічним процесом виробництва пет-тари з використанням алгоритмів ...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Сашньова, Мар'яна Василівна
Автоматизоване управління технологічним процесом виробництва пет-тари з використанням алгоритмів ...: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.13.07
[б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній


Сучасні проблеми розвитку підприємств харчової промисловості: теорія та практика
Недоступно
 0 из 1
Книга

Сучасні проблеми розвитку підприємств харчової промисловості: теорія та практика: II Всеукр. наук.-практ. конф. мол. вчених і студ., 13-14 листопада 2014 р.
НУХТ, 2014 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології хлібобулочних виробів з використанням продуктів переробки круп'яних культур
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Семенова, Анастасія Борисівна
Удосконалення технології хлібобулочних виробів з використанням продуктів переробки круп'яних культур: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній


 Удосконалення технології макаронних виробів, збагачених харчовими волокнами
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Карпик, Галина Вікторівна
Удосконалення технології макаронних виробів, збагачених харчовими волокнами: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній


 Удосконалення технології крупів підвищеної харчової цінності
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Дугіна, Катерина Валентинівна
Удосконалення технології крупів підвищеної харчової цінності: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.02
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній


Результативність функціонування підприємств молочної галузі
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Пенчук, Ганна Сергіївна
Результативність функціонування підприємств молочної галузі: автореф. дис. … канд. екон. наук, 08.00.04
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній


Організація готельного господарства
Недоступно
 0 из 1
Книга
Розметова, Олена Григорівна
Організація готельного господарства: підручник
Абетка, Сисин О. В., 2014 г.
ISBN 978-617-539-176-1


Розроблення технології білково-мінерального збагачувача геродієтичного для м'ясних виробів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Галенко, Олег Олександрович
Розроблення технології білково-мінерального збагачувача геродієтичного для м'ясних виробів: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.04
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній


Розроблення технології інулінази грибного походження
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Стойко, Вікторія Іштванівна
Розроблення технології інулінази грибного походження: автореф. дис. … канд. техн. наук, 03.00.20
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній


Економіко-організаційний механізм забезпечення якісною сировиною овочепереробних підприємств
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Косовець, Галина Миколаївна
Економіко-організаційний механізм забезпечення якісною сировиною овочепереробних підприємств: автореф. дис. … канд. екон. наук, 08.00.04
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній


© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025