Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Нац. ун-т харч. технологій,

К списку авторов

Нац. ун-т харч. технологій,

Сортувати за:заглавию

Зв'язані описи:

Відобразити для друку: сторінку | інверсія | сброс | друк(0)

<< назад | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | вперед >>
Удосконалення процесу екструдування дріжджового тіста з метою створення високоефективного обладнання
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Теличкун Юлія Станіславівна
Удосконалення процесу екструдування дріжджового тіста з метою створення високоефективного обладнання: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2011 г.
ISBN відсутній


Удосконалення процесу обжарювання солоду в апаратах барабанного типу для підприємств малої продук...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Ебіенфа Пол Дівені Імомотімі,
Удосконалення процесу обжарювання солоду в апаратах барабанного типу для підприємств малої продук...: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній


Удосконалення процесу різання хліба з врахуванням впливу його структурно-механічних властивостей
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Губеня, Олексій Олександрович
Удосконалення процесу різання хліба з врахуванням впливу його структурно-механічних властивостей: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2008 г.
ISBN відсутній


Удосконалення процесу сатурації та розробка обладнання для насичення напоїв діоксидом вуглецю
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Петрікей, Руслан Володимирович
Удосконалення процесу сатурації та розробка обладнання для насичення напоїв діоксидом вуглецю: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній


Удосконалення процесу сатурації та розробка обладнання для насичення напоїв діоксидом вуглецю
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Петрікей, Руслан Володимирович
Удосконалення процесу сатурації та розробка обладнання для насичення напоїв діоксидом вуглецю: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2012 г.
ISBN відсутній


Удосконалення реального інвестування підприємств харчової промисловості на основі системи кредитн...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Михайленко Ольга Валеріївна
Удосконалення реального інвестування підприємств харчової промисловості на основі системи кредитн...: автореф. дис. ... канд. екон. наук, 08.06.01
[б.в.], 2006 г.
ISBN відсутній


Удосконалення робочих органів бурякорізальних машин цукрового виробництва
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Люлька, Олександр Миколайович
Удосконалення робочих органів бурякорізальних машин цукрового виробництва: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2015 г.
ISBN відсутній


Удосконалення способів очищення транспортерно-мийної води та дезинфекції екстрактора з метою змен...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Салавор Оксана Мирославівна
Удосконалення способів очищення транспортерно-мийної води та дезинфекції екстрактора з метою змен...: Автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.05
[б.в.], 2003 г.
ISBN відсутній


Удосконалення способу антисептування сусла в технології етилового спирту із крохмалевмісної сировини
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Бондар Микола Васильович
Удосконалення способу антисептування сусла в технології етилового спирту із крохмалевмісної сировини: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.05
[б.в.], 2010 г.
ISBN відсутній


Удосконалення теорії динаміки і обладнання систем транспортування плівкових матеріалів в технолог...
Недоступно
 0 из 2
Автореферат/Дисертація
Пригодій, Денис Віталійович
Удосконалення теорії динаміки і обладнання систем транспортування плівкових матеріалів в технолог...: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній


Удосконалення теорії розрахунків перехідних процесів в динаміці обладнання харчових виробництв
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Хваста, Мирослав Михайлович
Удосконалення теорії розрахунків перехідних процесів в динаміці обладнання харчових виробництв: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2018 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології ароматизаторів з ефіроолійної сировини для харчових продуктів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Силка Ірина Миколаївна
Удосконалення технології ароматизаторів з ефіроолійної сировини для харчових продуктів: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.06
[б.в.], 2011 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології безалкогольних напоїв бродіння з використанням нетрадиційних культур мік...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Вітряк Оксана Павлівна
Удосконалення технології безалкогольних напоїв бродіння з використанням нетрадиційних культур мік...: Автореф. дис...канд. техн. наук, 05.18.07
[б.в.], 2002 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології безглютенових фонданів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Блощинська, Олена Олександрівна
Удосконалення технології безглютенових фонданів: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології безглютенового хліба з використанням борошна з зерна сорго
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Сорочинська, Юлія Сергіївна
Удосконалення технології безглютенового хліба з використанням борошна з зерна сорго: автореф. дис. ... канд. техн. наук, [спец.] 05.18.01
[б.в.], 2021 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології білково-збивного крему із застосуванням пюре з горобини і журавлини та к...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Сивній, Іванна Іванівна
Удосконалення технології білково-збивного крему із застосуванням пюре з горобини і журавлини та к...: автореф. дис. ... канд. техн. наук, [спец.] 05.18.01
[б.в.], 2020 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології білково-збивного печива на основі цукрозамінників
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Прилуцька Ліна Петрівна
Удосконалення технології білково-збивного печива на основі цукрозамінників: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2010 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології бісквітів пониженої глікемічності та калорійності шляхом використання цу...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Абрамова, Асьят Георгіївна
Удосконалення технології бісквітів пониженої глікемічності та калорійності шляхом використання цу...: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології бісквітних і пісочних напівфабрикатів на основі ячмінного борошна
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Чудік Юлія Вікторівна
Удосконалення технології бісквітних і пісочних напівфабрикатів на основі ячмінного борошна: Автореф. дис. канд. техн. наук, 05.18.01
ХДАТОХ, 2002 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології бісквітних напівфабрикатів з використанням модифікованих видів крохмалю ...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Стрілець, Ірина Петрівна
Удосконалення технології бісквітних напівфабрикатів з використанням модифікованих видів крохмалю ...: автореф. дис. ... канд. техн. наук, [спец.] 05.18.01
[б.в.], 2016 г.
ISBN відсутній


© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025