Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Нац. ун-т харч. технологій,

К списку авторов

Нац. ун-т харч. технологій,

Сортувати за:заглавию

Зв'язані описи:

Відобразити для друку: сторінку | інверсія | сброс | друк(0)

<< назад | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | вперед >>
Удосконалення технології мармеладу желейно-фруктового з пониженим цукровмістом
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Матяс, Дарія Сергіївна
Удосконалення технології мармеладу желейно-фруктового з пониженим цукровмістом: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології стабілізації білих столових виноматеріалів до кристалічних помутнінь
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Щербина, Віта Анатоліївна
Удосконалення технології стабілізації білих столових виноматеріалів до кристалічних помутнінь: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.05
[б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній


Облік зовнішньоекономічної діяльності
Недоступно
 0 из 1
Книга
Небильцова, В. М.
Облік зовнішньоекономічної діяльності: навч. посіб. для студентів вищ. навч. закл.
Хай-Тек Прес, 2007 г.
ISBN 966-96736-2-3


Наукове обґрунтування параметрів різання рослинної сировини та удосконалення конструкцій овочеріз...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Шеїна, Аліна Вікторівна
Наукове обґрунтування параметрів різання рослинної сировини та удосконалення конструкцій овочеріз...: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній


Інтеграція України: європейський вимір
Недоступно
 0 из 1
Книга

Інтеграція України: європейський вимір: Всеукр. наук.-практ. конф., 22 березня 2019 р., м. Київ
Нац. ун-т харч. технологій, 2019 г.
ISBN 978-966-916-784-2


Удосконалення технології томатних соусів із додаванням пасти із насіння томатів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Бендерська, Ольга Вячеславівна
Удосконалення технології томатних соусів із додаванням пасти із насіння томатів: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.13
[б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній


Наукове обґрунтування та розроблення технологій сушеної харчової продукції і харчових продуктів з...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Нєміріч, Олександра Володимирівна
Наукове обґрунтування та розроблення технологій сушеної харчової продукції і харчових продуктів з...: автореф. дис. … д-ра техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології висококонцентрованих бражок із зернової сировини
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Ковальчук, Світлана Степанівна
Удосконалення технології висококонцентрованих бражок із зернової сировини: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.05
[б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній


Інноваційні технології вітчизняних рожевих столових та ігристих вин
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Білько, Марина Володимирівна
Інноваційні технології вітчизняних рожевих столових та ігристих вин: автореф. дис. … д-ра техн. наук, 05.18.05
[б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній


Багатокритеріальний синтез мехатронних функціональних модулів машин пакування харчових продуктів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Кривопляс-Володіна, Людмила Олександрівна
Багатокритеріальний синтез мехатронних функціональних модулів машин пакування харчових продуктів: автореф. дис. ... д-ра техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології льодяникової карамелі спеціального призначення аморфної та  аморфно-пори...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Мазур, Любов Сергіївна
Удосконалення технології льодяникової карамелі спеціального призначення аморфної та аморфно-пори...: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології м'ясних продуктів з використанням м'яса перепелів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Аль-Хашімі Хайдер Мохаммед Тахер,
Удосконалення технології м'ясних продуктів з використанням м'яса перепелів: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.04
[б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології варених ковбас з використанням композицій на основі тваринного білка &quot;Бі...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Полумбрик, Манєфа Миколаївна
Удосконалення технології варених ковбас з використанням композицій на основі тваринного білка "Бі...: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.04
[б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній


Синтез мікробного полісахариду етаполану на олієвмісних промислових відходах
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Івахнюк, Микола Олександрович
Синтез мікробного полісахариду етаполану на олієвмісних промислових відходах: автореф. дис. … канд. техн. наук, 03.00.20
[б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній


Автоматизоване керування станції дефекосатурації на основі інтелектуальних систем підтримки прийн...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Полупан, Володимир Володимирович
Автоматизоване керування станції дефекосатурації на основі інтелектуальних систем підтримки прийн...: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.13.07
[б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технологій молоковмісних продуктів шляхом використання харчових емульсій
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Устименко, Ігор Миколайович
Удосконалення технологій молоковмісних продуктів шляхом використання харчових емульсій: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.04
[б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології безглютенових фонданів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Блощинська, Олена Олександрівна
Удосконалення технології безглютенових фонданів: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній


Наукове обґрунтування та розроблення технології біодеградабельного їстівного покриття для кондите...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Шульга, Оксана Сергіївна
Наукове обґрунтування та розроблення технології біодеградабельного їстівного покриття для кондите...: автореф. дис. … д-ра техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній


Наукове обґрунтування та розроблення технології високобілкових хлібних виробів для споживачів з п...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Махинько, Валерій Миколайович
Наукове обґрунтування та розроблення технології високобілкових хлібних виробів для споживачів з п...: автореф. дис. ... д-ра техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології м'ясних посічених напівфабрикатів з використанням рослинної сировини
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Маслійчук, Ольга Богданівна
Удосконалення технології м'ясних посічених напівфабрикатів з використанням рослинної сировини: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній


© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025