Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Нац. ун-т харч. технологій,
К списку авторов
Нац. ун-т харч. технологій,
Сортувати за:заглавиюЗв'язані описи:
Автореферат/Дисертація
Матяс, Дарія Сергіївна
Удосконалення технології мармеладу желейно-фруктового з пониженим цукровмістом: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній
Матяс, Дарія Сергіївна
Удосконалення технології мармеладу желейно-фруктового з пониженим цукровмістом: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Щербина, Віта Анатоліївна
Удосконалення технології стабілізації білих столових виноматеріалів до кристалічних помутнінь: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.05
[б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній
Щербина, Віта Анатоліївна
Удосконалення технології стабілізації білих столових виноматеріалів до кристалічних помутнінь: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.05
[б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній
Книга
Небильцова, В. М.
Облік зовнішньоекономічної діяльності: навч. посіб. для студентів вищ. навч. закл.
Хай-Тек Прес, 2007 г.
ISBN 966-96736-2-3
Небильцова, В. М.
Облік зовнішньоекономічної діяльності: навч. посіб. для студентів вищ. навч. закл.
Хай-Тек Прес, 2007 г.
ISBN 966-96736-2-3
Автореферат/Дисертація
Шеїна, Аліна Вікторівна
Наукове обґрунтування параметрів різання рослинної сировини та удосконалення конструкцій овочеріз...: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній
Шеїна, Аліна Вікторівна
Наукове обґрунтування параметрів різання рослинної сировини та удосконалення конструкцій овочеріз...: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній
Книга
Інтеграція України: європейський вимір: Всеукр. наук.-практ. конф., 22 березня 2019 р., м. Київ
Нац. ун-т харч. технологій, 2019 г.
ISBN 978-966-916-784-2
Інтеграція України: європейський вимір: Всеукр. наук.-практ. конф., 22 березня 2019 р., м. Київ
Нац. ун-т харч. технологій, 2019 г.
ISBN 978-966-916-784-2
Автореферат/Дисертація
Бендерська, Ольга Вячеславівна
Удосконалення технології томатних соусів із додаванням пасти із насіння томатів: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.13
[б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній
Бендерська, Ольга Вячеславівна
Удосконалення технології томатних соусів із додаванням пасти із насіння томатів: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.13
[б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Нєміріч, Олександра Володимирівна
Наукове обґрунтування та розроблення технологій сушеної харчової продукції і харчових продуктів з...: автореф. дис. … д-ра техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній
Нєміріч, Олександра Володимирівна
Наукове обґрунтування та розроблення технологій сушеної харчової продукції і харчових продуктів з...: автореф. дис. … д-ра техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Ковальчук, Світлана Степанівна
Удосконалення технології висококонцентрованих бражок із зернової сировини: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.05
[б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній
Ковальчук, Світлана Степанівна
Удосконалення технології висококонцентрованих бражок із зернової сировини: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.05
[б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Білько, Марина Володимирівна
Інноваційні технології вітчизняних рожевих столових та ігристих вин: автореф. дис. … д-ра техн. наук, 05.18.05
[б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній
Білько, Марина Володимирівна
Інноваційні технології вітчизняних рожевих столових та ігристих вин: автореф. дис. … д-ра техн. наук, 05.18.05
[б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Кривопляс-Володіна, Людмила Олександрівна
Багатокритеріальний синтез мехатронних функціональних модулів машин пакування харчових продуктів: автореф. дис. ... д-ра техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній
Кривопляс-Володіна, Людмила Олександрівна
Багатокритеріальний синтез мехатронних функціональних модулів машин пакування харчових продуктів: автореф. дис. ... д-ра техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Мазур, Любов Сергіївна
Удосконалення технології льодяникової карамелі спеціального призначення аморфної та аморфно-пори...: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній
Мазур, Любов Сергіївна
Удосконалення технології льодяникової карамелі спеціального призначення аморфної та аморфно-пори...: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Аль-Хашімі Хайдер Мохаммед Тахер,
Удосконалення технології м'ясних продуктів з використанням м'яса перепелів: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.04
[б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній
Аль-Хашімі Хайдер Мохаммед Тахер,
Удосконалення технології м'ясних продуктів з використанням м'яса перепелів: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.04
[б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Полумбрик, Манєфа Миколаївна
Удосконалення технології варених ковбас з використанням композицій на основі тваринного білка "Бі...: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.04
[б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній
Полумбрик, Манєфа Миколаївна
Удосконалення технології варених ковбас з використанням композицій на основі тваринного білка "Бі...: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.04
[б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Івахнюк, Микола Олександрович
Синтез мікробного полісахариду етаполану на олієвмісних промислових відходах: автореф. дис. … канд. техн. наук, 03.00.20
[б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній
Івахнюк, Микола Олександрович
Синтез мікробного полісахариду етаполану на олієвмісних промислових відходах: автореф. дис. … канд. техн. наук, 03.00.20
[б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Полупан, Володимир Володимирович
Автоматизоване керування станції дефекосатурації на основі інтелектуальних систем підтримки прийн...: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.13.07
[б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній
Полупан, Володимир Володимирович
Автоматизоване керування станції дефекосатурації на основі інтелектуальних систем підтримки прийн...: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.13.07
[б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Устименко, Ігор Миколайович
Удосконалення технологій молоковмісних продуктів шляхом використання харчових емульсій: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.04
[б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній
Устименко, Ігор Миколайович
Удосконалення технологій молоковмісних продуктів шляхом використання харчових емульсій: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.04
[б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Блощинська, Олена Олександрівна
Удосконалення технології безглютенових фонданів: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній
Блощинська, Олена Олександрівна
Удосконалення технології безглютенових фонданів: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Шульга, Оксана Сергіївна
Наукове обґрунтування та розроблення технології біодеградабельного їстівного покриття для кондите...: автореф. дис. … д-ра техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній
Шульга, Оксана Сергіївна
Наукове обґрунтування та розроблення технології біодеградабельного їстівного покриття для кондите...: автореф. дис. … д-ра техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Махинько, Валерій Миколайович
Наукове обґрунтування та розроблення технології високобілкових хлібних виробів для споживачів з п...: автореф. дис. ... д-ра техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній
Махинько, Валерій Миколайович
Наукове обґрунтування та розроблення технології високобілкових хлібних виробів для споживачів з п...: автореф. дис. ... д-ра техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній
Автореферат/Дисертація
Маслійчук, Ольга Богданівна
Удосконалення технології м'ясних посічених напівфабрикатів з використанням рослинної сировини: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній
Маслійчук, Ольга Богданівна
Удосконалення технології м'ясних посічених напівфабрикатів з використанням рослинної сировини: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2019 г.
ISBN відсутній