Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Топольник, Віра Григорівна

К списку авторов

Топольник, Віра Григорівна

Сортувати за:заглавию

Зв'язані описи:

Відобразити для друку: сторінку | інверсія | сброс | друк(0)

Наукове обгрунтування та розробка кількісних показників якості процесу виробництва продуктів харч...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Топольник Віра Григорівна
Наукове обгрунтування та розробка кількісних показників якості процесу виробництва продуктів харч...: Автореф. дис...д-ра техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2002 г.
ISBN відсутній


Управління якістю продукції та послуг ресторанного господарства
Недоступно
 0 из 1
Книга
Топольник Віра Григорівна
Управління якістю продукції та послуг ресторанного господарства: навчальний посібник для студентів ВНЗ
ДонНУЕТ, 2007 г.
ISBN відсутній


Метрологія, стандартизація, сертифікація і управління якістю
Недоступно
 0 из 1
Книга
Топольник Віра Григорівна
Метрологія, стандартизація, сертифікація і управління якістю: Навчальний посібник
ДонНУЕТ, 2007 г.
ISBN 966-385-056-6


Управління якістю продукції ресторанного господарства
Недоступно
 0 из 1
Книга
Топольник Віра Григорівна
Управління якістю продукції ресторанного господарства: навч. посіб. для студентів вищих навч. закладів
ДонНУЕТ, 2007 г.
ISBN відсутній


Математико-статистичні методи досліджень
Недоступно
 0 из 1
Книга
Топольник Віра Григорівна
Математико-статистичні методи досліджень: навч. посіб. для сдуд. ден. та заоч. форм навч. спец. 8.091711 "Технологія харчування"
ДонНУЕТ, 2009 г.
ISBN відсутній


Методи системного аналізу в ресторанному господарстві
Недоступно
 0 из 1
Книга
Топольник Віра Григорівна
Методи системного аналізу в ресторанному господарстві: навч. посібник для студентів ВНЗів
ДонНУЕТ, 2009 г.
ISBN відсутній


Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві
Недоступно
 0 из 1
Книга
Топольник Віра Григорівна
Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві: навч. посіб.
ДонНУЕТ, 2011 г.
ISBN 978-966-385-229-4


Оцінка персоналу ресторанного господарства
Недоступно
 0 из 1
Книга

Оцінка персоналу ресторанного господарства: монографія
ДонНУЕТ, 2011 г.
ISBN 978-966-385-236-2


Кількісна оцінка якості готельного продукту
Недоступно
 0 из 1
Книга

Кількісна оцінка якості готельного продукту: монографія
ДонНУЕТ, 2013 г.
ISBN 978-617-638-224-9


Методи системного аналізу в готельно-ресторанному господарстві
Недоступно
 0 из 1
Книга
Топольник, Віра Григорівна
Методи системного аналізу в готельно-ресторанному господарстві: навч. посіб., для студентів ВНЗ
ДонНУЕТ, 2013 г.
ISBN 978-966-385-336-9


© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025