Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Одес. нац. акад. харч. технологій,

К списку авторов

Одес. нац. акад. харч. технологій,

Сортувати за:заглавию

Зв'язані описи:

Відобразити для друку: сторінку | інверсія | сброс | друк(0)

<< назад | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | вперед >>
Розробка технології ферментованих продуктів на основі топінамбура
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Буланша, Наталя Анатоліївна
Розробка технології ферментованих продуктів на основі топінамбура: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.13
[б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній


Розробка технології і рецептур бісквітних напівфабрикатів на основі нехлібопекарських видів борошна
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Котузаки, Олена Миколаївна
Розробка технології і рецептур бісквітних напівфабрикатів на основі нехлібопекарських видів борошна: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній


Розробка технології хліба на основі зернових сумішей
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Іванова, Ганна Станіславівна
Розробка технології хліба на основі зернових сумішей: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.01
[б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній


Розробка комплексної технології отримання біогазу із багатокомпонентних субстратів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Сидорчук, Ольга Валеріївна
Розробка комплексної технології отримання біогазу із багатокомпонентних субстратів: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 03.00.20
[б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній


Розробка технології консервованих фруктово-ягідних сиропів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Лозовська, Тетяна Сергіївна
Розробка технології консервованих фруктово-ягідних сиропів: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.13
[б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній


Науково-технічні основи підвищення ефективності теплоенергетичних систем з використанням іонних р...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Нікітін, Дмитро Миколайович
Науково-технічні основи підвищення ефективності теплоенергетичних систем з використанням іонних р...: автореф. дис. ... д-ра техн. наук, 05.14.06
[б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній


Розробка наукових основ і методів підвищення якості та розширення асортименту готової продукції н...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Жигунов, Дмитро Олександрович
Розробка наукових основ і методів підвищення якості та розширення асортименту готової продукції н...: автореф. дис. ... д-ра техн. наук, 05.18.02
[б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній


Теплофізичні властивості альтернативних робочих тіл для парокомпресорних холодильних машин (Експе...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Семенюк, Юрій Володимирович
Теплофізичні властивості альтернативних робочих тіл для парокомпресорних холодильних машин (Експе...: автореф. дис. ... д-ра техн. наук, 05.14.06
[б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній


Удосконалення режимних параметрів водоаміачних абсорбційних холодильних агрегатів, працюючих у ши...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Іщенко, Інеса Миколаївна
Удосконалення режимних параметрів водоаміачних абсорбційних холодильних агрегатів, працюючих у ши...: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.05.14
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній


Металізація водню та гелію
Недоступно
 0 из 1
Книга
Швець, Валерій Тимофійович
Металізація водню та гелію: монографія
ОНМА, 2013 г.
ISBN 978-966-7591-59-5


Кінетика процесів сушіння та екстрагування при утилізації шламу кави
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Ружицька, Наталія Володимирівна
Кінетика процесів сушіння та екстрагування при утилізації шламу кави: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній


Розвиток наукових основ формування якості харчових продуктів при консервуванні холодом
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Одарченко, Андрій Миколайович
Розвиток наукових основ формування якості харчових продуктів при консервуванні холодом: автореф. дис. … д-ра техн. наук, 05.18.13
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній


Розробка технології арабіногалактановмісних функціональних харчових інгредієнтів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Ломака, Олена Володимирівна
Розробка технології арабіногалактановмісних функціональних харчових інгредієнтів: автореф. дис. … канд. техн. наук, 03.00.20
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній


Розробка технологій препаратів ß-глюкану дріжджів Saccharomyces cerevisiae
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Шапкіна, Кристина Ігорівна
Розробка технологій препаратів ß-глюкану дріжджів Saccharomyces cerevisiae: автореф. дис. … канд. техн. наук, 03.00.20
[б.в.], 2014 г.
ISBN відсутній


Розробка ресурсоощадної технології твердого сиру з використанням високотемпературної обробки молока
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Семко, Тетяна Василівна
Розробка ресурсоощадної технології твердого сиру з використанням високотемпературної обробки молока: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.04
[б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній


Розробка технології овочевих соків і напоїв з підвищеним вмістом γ-аміномасляної кислоти
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Зубкова, Катерина Віталіївна
Розробка технології овочевих соків і напоїв з підвищеним вмістом γ-аміномасляної кислоти: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.13
[б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній


Розробка технологій функціональних консервованих інгредієнтів з яблучних вичавок
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Ліганенко, Маргарита Геннадіївна
Розробка технологій функціональних консервованих інгредієнтів з яблучних вичавок: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.13
[б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології підготовки зерна гречки при переробці його в крупу
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Донець, Андрій Олександрович
Удосконалення технології підготовки зерна гречки при переробці його в крупу: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.02
[б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології крупоутворення сортового помелу пшениці
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Давидов, Роман Сергійович
Удосконалення технології крупоутворення сортового помелу пшениці: автореф. дис. … канд. техн. наук, 05.18.02
[б.в.], 2013 г.
ISBN відсутній


Науково-технічні основи створення нового покоління засобів для герметичного закупорювання харчови...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Ватренко, Олександр Віталійович
Науково-технічні основи створення нового покоління засобів для герметичного закупорювання харчови...: автореф. дис. ... д-ра техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2012 г.
ISBN відсутній


© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025