Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Одес. нац. акад. харч. технологій,

К списку авторов

Одес. нац. акад. харч. технологій,

Сортувати за:заглавию

Зв'язані описи:

Відобразити для друку: сторінку | інверсія | сброс | друк(0)

<< назад | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | вперед >>
Удосконалення технології сиру кисломолочного для дитячого харчування
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Назаренко Юлія Валентинівна
Удосконалення технології сиру кисломолочного для дитячого харчування: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.04
[б.в.], 2012 г.
ISBN відсутній


Розробка режимів одержання технологічно стійких емульсій при виробництві спредів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Наріжний Сергій Анатолійович
Розробка режимів одержання технологічно стійких емульсій при виробництві спредів: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.04
[б.в.], 2012 г.
ISBN відсутній


Розробка технології соусів-дресингів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Жмудь Альона Вікторівна
Розробка технології соусів-дресингів: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2012 г.
ISBN відсутній


Інтенсифікація теплообмінних процесів з використанням поверхнево-активних речовин
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Максисько Оксана Романівна
Інтенсифікація теплообмінних процесів з використанням поверхнево-активних речовин: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2012 г.
ISBN відсутній


Удосконалення технології виробництва концентрованого пюреподібного яблучного напівфабрикату
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Сапожнікова Наталія Юріївна
Удосконалення технології виробництва концентрованого пюреподібного яблучного напівфабрикату: автореф. дис. ... канд. техн. наук, 05.18.13
[б.в.], 2012 г.
ISBN відсутній


Заквашувальні композиції для виробництва молочних продуктів функціонального призначення
Недоступно
 0 из 2
Книга
Дідух Наталія Андріївна
Заквашувальні композиції для виробництва молочних продуктів функціонального призначення: [монографія]
Поліграф, 2008 г.
ISBN 978-966-8788-79-6


Метрологія, стандартизація, сертифікація та управління якістю в харчовій промисловості
Недоступно
 0 из 2
Книга
Біленька Ірина Ремівна
Метрологія, стандартизація, сертифікація та управління якістю в харчовій промисловості: підруч. для ВНЗів
Поліграф, 2008 г.
ISBN відсутній


Взаємозамінність, стандартизація і технічні вимірювання деталей і вузлів машин
Недоступно
 0 из 2
Книга
Кобєлєв Володимир Михайлович
Взаємозамінність, стандартизація і технічні вимірювання деталей і вузлів машин: навч. посіб. з курс. проектування, для студ. вищ. навч. закл., які навч. за напрямом підготовки "Інженерна...
Поліграф, 2011 г.
ISBN 978-966-2326-15-4


Логістичний підхід в управлінні потоками зернозберігаючих підприємств. Теоретико-правовий та мето...
Недоступно
 0 из 1
Книга
Савенко Ігор Іванович
Логістичний підхід в управлінні потоками зернозберігаючих підприємств. Теоретико-правовий та мето...: (монографія)
Поліграф, 2008 г.
ISBN 978-966-8788-77-2


Перспективні напрями інноваційної діяльності зернозберігаючих підприємств
Недоступно
 0 из 1
Книга
Савенко Ігор Іванович
Перспективні напрями інноваційної діяльності зернозберігаючих підприємств: теорет.-прав. та метод. аспекти
Поліграф, 2009 г.
ISBN 978-966-8788-96-3


Розробка технології кулінарної продукції на основі пюреподібних мас із зерен сочевиці
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Атанасова, Віта Вікторівна
Розробка технології кулінарної продукції на основі пюреподібних мас із зерен сочевиці: автореф. дис ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2012 г.
ISBN відсутній


Розробка технології інкапсулювання пробіотичних мікроорганізмів
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Воловик, Тетяна Миколаївна
Розробка технології інкапсулювання пробіотичних мікроорганізмів: автореф. дис ... канд. техн. наук, 03.00.20
[б.в.], 2012 г.
ISBN відсутній


Розробка біотехнології ß-глюканвмісних функціональних інгредієнтів із зернової сировини
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Шунько, Ганна Сергіївна
Розробка біотехнології ß-глюканвмісних функціональних інгредієнтів із зернової сировини: автореф. дис ... канд. техн. наук, 03.00.20
[б.в.], 2012 г.
ISBN відсутній


Термодинамічний аналіз процесів і циклів кріогенних систем на основі методу послідовного виключен...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Поддубна, Марина Володимирівна
Термодинамічний аналіз процесів і циклів кріогенних систем на основі методу послідовного виключен...: автореф. дис ... канд. техн. наук, 05.05.14
[б.в.], 2012 г.
ISBN відсутній


Наукові основи технології переробки фруктово-ягідної дикорослої сировини
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Хомич, Галина Панасівна
Наукові основи технології переробки фруктово-ягідної дикорослої сировини: автореф. дис ... канд. мед. наук, 05.18.13
[б.в.], 2012 г.
ISBN відсутній


Кінетика екстрагування олії із насіння амаранту в мікрохвильовому полі
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Капетула, Світлана Михайлівна
Кінетика екстрагування олії із насіння амаранту в мікрохвильовому полі: автореф. дис ... канд. техн. наук, 05.18.12
[б.в.], 2012 г.
ISBN відсутній


Термоелектричне охолодження теплонапружених елементів електроніки та оптоелектроніки
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Дехтярук, Роман Іванович
Термоелектричне охолодження теплонапружених елементів електроніки та оптоелектроніки: автореф. дис ... канд. техн. наук, 05.05.14
[б.в.], 2012 г.
ISBN відсутній


Процеси кипіння ізобутана та його розчинів з компресорним маслом в умовах великого об'єму
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Крижановський, Станіслав Стефанович
05.14.06: Процеси кипіння ізобутана та його розчинів з компресорним маслом в умовах великого об'єму: автореф. дис ... канд. техн. наук
[б.в.], 2012 г.
ISBN відсутній


Технологічні особливості виробництва розсольних сирів з молока різних видів тварин
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Галух, Богдан Іванович
Технологічні особливості виробництва розсольних сирів з молока різних видів тварин: автореф. дис ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2012 г.
ISBN відсутній


Розробка технології м'ясних паштетів з функціональними інгредієнтами
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Агунова, Лариса Володимирівна
Розробка технології м'ясних паштетів з функціональними інгредієнтами: автореф. дис ... канд. техн. наук, 05.18.16
[б.в.], 2012 г.
ISBN відсутній


© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025